2010 Ekim Anneleri

olumunekankayizsmileaynen cnm ama ben zombi gibi oldum ya wc ye gitmeye zor vakit buluyorum bilmiyorumkismilesuan kucagımda uyutuyorum da anca yazabiliyorum

olumunekankayizsmileaynen cnm ama ben zombi gibi oldum ya wc ye gitmeye zor vakit buluyorum bilmiyorumkismilesuan kucagımda uyutuyorum da anca yazabiliyorum

anlyabiliyoorum tatlım bazen huysuz oluyorlar nedense..4 saat memede durduğunu bilirim..emmiyoda sıpa yalancı meme gibi takılıyor öyle çekince de uyanıyor hemen..ama bugün iyiyiz maşallahhhhhhhh..böyle böyle büyütcez..annem kırkından sonra daha kolay olcak diyo inşallah diyorum bende :)

evet cnm sezeryan olucak.38 +2 de olucaktım 38+1 de yapalım dedi doktorum o gün olmadıgı için önce alıck ..bebişimi erken aklmıyodur insallah :) gerçi gelişimi 2 hafta öndeydi
sezeryanı 38 de alıyolar genelde gerci benim 6 günü kala alındı...anestezi sekline karar verdin mi?

kucagınamı alıştı ironic beşiğine koysan uyumazmı orda totosunu pışpışlasan:)))

evet ya damaklarıyle eveleyip geveliyo bıraktırınca basıyo yaygarayı...sasırdım napcagımı,baslarda yalancı memeyi alıyodu şimdi tiksiniyo yalancı memeden de

büyüh ihtimal genel anestezi uyanıştan sonraki acıları çekmek ve narkozun etkisinden kurtulmak zor olucak ...spinaldede ameliayt sonrası agrısız ve konforlu olcak ama o canlı canlı beni kestiklerini hissetmek beni sallamaları dürtmelerni hissedicek olmam beni korkutuyorrr eyvahedigeldismile

selam kızlar dün sezeryanla dorugum geldi:) 3050 gr 51 cm ikimizde çok şşükür iyiyiz evimizdeyizz

gönünüz aydın hayırlı olsun darısıda bızım basımıza işallah...
benım gunum bitti ya çizelgede bitti :)artık doğururum işallah yakın bı zamnda ...
uyumusum kızlar temızlık yaptım çok yoruldum netde acık kalmış a.s.:roflol:

onları düşünmek aklına gelmiyo ki,bebişi görüyosun o mutluluk unutturuyo herseyi...acayip bi cesaret geliyo insana,bi de spinalde süt daha cabuk geliyo sanırım...bari sonrası için agrı pompası kullan cnm,çok çekme acıyı..

selamm kızlarr nasılsınızz bebişlerden çok az girer olduk sayfaya ne güsel sabahlara kadar sohbet edioduk şimdi kuzularla sohbet edioruz allaha şükürler diorum yawrulara her baktığımda geçmişi okuyamadım dark napmış sancısımı başladı başka doğuran varmı kızlar

kımler dogum yaptı gecmıse bakamadım allh analı babalı buyutsun meleklerıne kavusan annelerımıze de ssaglık versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…