az kalmıs zaten bugün yarın dogum yaparsın cnm sen de :))
senin günler de sayılıymıs cnm 3 güncük kalmıs...sezeryan di mi?inşallahh şifa olmuştur bebişine nar suyu :)
allah izin ederse salı günü:Saruboceq:
inşallahh şifa olmuştur bebişine nar suyu :)
inşallah balsurat...
bu arada size bir tavsiye..bebekleri doğduktan sonra yıkamadıkları için ilk giydiği takım kanlı oluyor biraz.. en cici takımımız mahfoldu bu yüzden hemen değiştirmek zorunda kaldık..bence en iyi takımınızı daha sonra giydirin yerimseniben
olumunekankayizsmileaynen cnm ama ben zombi gibi oldum ya wc ye gitmeye zor vakit buluyorum bilmiyorumkismilesuan kucagımda uyutuyorum da anca yazabiliyorumteşekkürler canım..evet darısı başınıza..annelik çok güzel bir duyguymuş..hala inanasım gelmiyo..yüzüne baktıkça içimde büyüyen,beni tepikleyen senmiydin diyorum hatta ağlıyorum bazen ( lohusalık psikolojisi sanırım)
senin günler de sayılıymıs cnm 3 güncük kalmıs...sezeryan di mi?
olumunekankayizsmileaynen cnm ama ben zombi gibi oldum ya wc ye gitmeye zor vakit buluyorum bilmiyorumkismilesuan kucagımda uyutuyorum da anca yazabiliyorum
sezeryanı 38 de alıyolar genelde gerci benim 6 günü kala alındı...anestezi sekline karar verdin mi?evet cnm sezeryan olucak.38 +2 de olucaktım 38+1 de yapalım dedi doktorum o gün olmadıgı için önce alıck ..bebişimi erken aklmıyodur insallah :) gerçi gelişimi 2 hafta öndeydi
kucagınamı alıştı ironic beşiğine koysan uyumazmı orda totosunu pışpışlasan:)))olumunekankayizsmileaynen cnm ama ben zombi gibi oldum ya wc ye gitmeye zor vakit buluyorum bilmiyorumkismilesuan kucagımda uyutuyorum da anca yazabiliyorum
inşallahh şifa olmuştur bebişine nar suyu :)
inşallah balsurat...
bu arada size bir tavsiye..bebekleri doğduktan sonra yıkamadıkları için ilk giydiği takım kanlı oluyor biraz.. en cici takımımız mahfoldu bu yüzden hemen değiştirmek zorunda kaldık..bence en iyi takımınızı daha sonra giydirin yerimseniben
Doğru diyosun cnm iyi fikir:1rolleyes:
evet ya damaklarıyle eveleyip geveliyo bıraktırınca basıyo yaygarayı...sasırdım napcagımı,baslarda yalancı memeyi alıyodu şimdi tiksiniyo yalancı memeden deanlyabiliyoorum tatlım bazen huysuz oluyorlar nedense..4 saat memede durduğunu bilirim..emmiyoda sıpa yalancı meme gibi takılıyor öyle çekince de uyanıyor hemen..ama bugün iyiyiz maşallahhhhhhhh..böyle böyle büyütcez..annem kırkından sonra daha kolay olcak diyo inşallah diyorum bende :)
kucagınamı alıştı ironic beşiğine koysan uyumazmı orda totosunu pışpışlasan:)))
canım besigi içerde 5 dakikada bir kontrol ediyo beni,mızırdanıyo ben de burdayım deyince uykuya devam ediyo ses yoksa acıyo gözü :umursamaz:Doğru diyosun cnm iyi fikir:1rolleyes:
kucagınamı alıştı ironic beşiğine koysan uyumazmı orda totosunu pışpışlasan:)))
canım besigi içerde 5 dakikada bir kontrol ediyo beni,mızırdanıyo ben de burdayım deyince uykuya devam ediyo ses yoksa acıyo gözü :umursamaz:
yenidoğanlar bile cin gibi ya maşallah
canım besigi içerde 5 dakikada bir kontrol ediyo beni,mızırdanıyo ben de burdayım deyince uykuya devam ediyo ses yoksa acıyo gözü :umursamaz:
bence oglusunu almıstır artık kucagına,foto koysa da görsekbuarada dark doğurdumu ne hiç sesi çıkmadı Allah yardımcısı olsun
selam kızlar dün sezeryanla dorugum geldi:) 3050 gr 51 cm ikimizde çok şşükür iyiyiz evimizdeyizz
onları düşünmek aklına gelmiyo ki,bebişi görüyosun o mutluluk unutturuyo herseyi...acayip bi cesaret geliyo insana,bi de spinalde süt daha cabuk geliyo sanırım...bari sonrası için agrı pompası kullan cnm,çok çekme acıyı..büyüh ihtimal genel anesteziuyanıştan sonraki acıları çekmek ve narkozun etkisinden kurtulmak zor olucak ...spinaldede ameliayt sonrası agrısız ve konforlu olcak ama o canlı canlı beni kestiklerini hissetmek beni sallamaları dürtmelerni hissedicek olmam beni korkutuyorrr eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?