2010 Ekim Anneleri

kımler dogum yaptı gecmıse bakamadım allh analı babalı buyutsun meleklerıne kavusan annelerımıze de ssaglık versın

herkes doğurdu bı bız kaldık benımde gunum bıttı beklıyoruz bakalım allah bızede hayırlısyla nasıb eder işallah.güzel anneler bgnde dark doğum yapıcaktı
sabah sunı sancı verıceklerdı

hergüüünn hem de

kusuyo bi de hıçkırıkla birlikte

hımmmm benimde hergün okudum şimdi doyduğuna işaretmiş hıçkırık hiç bi sorun yok diolar kusmasıda beslenmeden sonraysa ve fışkırır gibi değilse yine sorun yokmuş fazlalığı çıkarıomuş:)

canım genelde uyuyorlar evet, ama sen sarılığını kontrol etmeyi unutma. sarılık geçirdikleri dönemde çok uyuyorlar.

benimki artık 3 saat rahat oturuyo gün içerisinde, uyuyana kadar kanırtıyo beni :)

ritaaa canım ya senin bebişi anlatsana bi, gazı olunca nasıl geçiyo?

yani geğirene kadar uğraşıyonuz da, geğirince rahatlayıp uyuyor mu? ya da alttan gaz çıkarınca mı?

yoksa karnı ağrıyor, bir süre sonra kendiliğinden mi geçiyor?

selam kıslar dün oğlumu aldım kucagıma Allahıma şükürler olsun hastanedeyız suan aksama dogru cıkıcaz çok guzel bır duyguymus
hayırlı olsun tatlım..gerçi resimleri gördüm faceden maşallah çok tatlı eymen efe..
selam kızlar dün sezeryanla dorugum geldi:) 3050 gr 51 cm ikimizde çok şşükür iyiyiz evimizdeyizz
maşallah canım..hayırlı olsun....

şimdi gördüm pike..geçmişe bakıyordum...benim ki pek geğirmiyor alttan çıkarıyor hep..artık rezene veriyorum günde 2 çay kaşığı...bide sancısı oldu mu karnına masaj yapıyorum ayaklarını bisiklet sürer gibi yapıyorum çıkarıyor çok şükür...
uyurken birden çığlıkla uyanıyor o zaman çok üzülüyorum...

Kızlarrrrrrr hihoyyyt Sevgili prensesimiz opuyorumnanaktan MELİSA'MIZ :asigim: 14.10.2010 saat 08:30'da 4360 gr ağırlıkla ve 55 cm uzunlukla İzmir'de sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiştir... 1 gece hastanede kaldıktan sonra şu anda evdeyiz ve mutluyuz ve huzurluyuz çokkkk şükür :))))) Darısı tüm bekleyenlerin başına

hayırlı olsun tatlım...hoşgeldin aramıza:))nasılsın bebiş nasıl??var mı ağrın sızın??

hayırlı olsun tatlım...hoşgeldin aramıza:))nasılsın bebiş nasıl??var mı ağrın sızın??

teşekkür ederim canım, iyiyim çok şükür, bebeğim de çok iyi, ağrılarım geçti, sütüm gelmedi henüz, minişim var gücüyle emiyor inş. o da gelecek :))

anladım canım hakkında hayırlısı olsun inş...
opuyorumnanaktan
bende hep gittiğimde 3-4 cm açıklık olsa diye hayal ediyorum ama nasip bize düşer mi o şans bakalım

Amin inş.gerçi doğuma 2 gün kaldı allah izin ederse enerjime kavuşamadan bebek gelcekk :) yine halsizlik :sinifsinif:

opuyorumnanaktanAllah yardımcın olsun canım demek 2 gün kaldı :lepi: ben ne kadar kaldığını bilmiyorumkaydirigubbakcemile2 bekliyorum:)))

ben çıkıyorum, malum prensesim beni bekler :))) haber vermek için gireyim dedim, görüşürüz kızlar...

sinop-e maşallah yavruna
Allah analı babalı büyütsün inş... gözün aydın olsun inş...
darısı başımızahihoyyyt

Hayırlı Olsun canım Allah sağlık versin....
bizimkiler tembel çıktı sancıları gönderiyorlar kendileri daha yok ortada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…