kımler dogum yaptı gecmıse bakamadım allh analı babalı buyutsun meleklerıne kavusan annelerımıze de ssaglık versın
selam kızlar dün sezeryanla dorugum geldi:) 3050 gr 51 cm ikimizde çok şşükür iyiyiz evimizdeyizz
kızlarr sizin kuzularıda hıçkırık tutomuuu
hergüüünn hem de
kusuyo bi de hıçkırıkla birlikte
hayırlı olsun tatlım..gerçi resimleri gördüm faceden maşallah çok tatlı eymen efe..selam kıslar dün oğlumu aldım kucagıma Allahıma şükürler olsun hastanedeyız suan aksama dogru cıkıcaz çok guzel bır duyguymus
maşallah canım..hayırlı olsun....selam kızlar dün sezeryanla dorugum geldi:) 3050 gr 51 cm ikimizde çok şşükür iyiyiz evimizdeyizz
ritaaa canım ya senin bebişi anlatsana bi, gazı olunca nasıl geçiyo?
yani geğirene kadar uğraşıyonuz da, geğirince rahatlayıp uyuyor mu? ya da alttan gaz çıkarınca mı?
yoksa karnı ağrıyor, bir süre sonra kendiliğinden mi geçiyor?
Kızlarrrrrrr hihoyyyt Sevgili prensesimiz opuyorumnanaktan MELİSA'MIZ :asigim: 14.10.2010 saat 08:30'da 4360 gr ağırlıkla ve 55 cm uzunlukla İzmir'de sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiştir... 1 gece hastanede kaldıktan sonra şu anda evdeyiz ve mutluyuz ve huzurluyuz çokkkk şükür :))))) Darısı tüm bekleyenlerin başına
hayırlı olsun tatlım...hoşgeldin aramıza:))nasılsın bebiş nasıl??var mı ağrın sızın??
yok kasmadım tubacım bnde uzun sure öncede sancılar varı hep altdan muayene oluyodum 7 aydan beri hıc kesılmeden 2 gundur sancılarım var ve doktor altandan kontrol etdı ne acılma var nede yumusama var dedı ...snra konustuk hıc yumusama bıle olmaması doktoru tedırgın etdı sunı sancı versemde rahmın acılmıcak gıbı dedı ...bnde olsun deneyelım dedım...sunı sancı verme taraftarı değilim dedi bebek sıkıntıya gırebılıyo dedı ama ılk 3 saatde anlasılıyo olmadı sezeryan olursun dedı..bakalım pazrtesı gttiğimde şöle 4 cm açıklık olsa :) ne güsel olıur
Amin inş.gerçi doğuma 2 gün kaldı allah izin ederse enerjime kavuşamadan bebek gelcekk :) yine halsizlik :sinifsinif:
sinop-e maşallah yavruna
Allah analı babalı büyütsün inş... gözün aydın olsun inş...
darısı başımızahihoyyyt
Kızlarrrrrrr hihoyyyt Sevgili prensesimiz opuyorumnanaktan MELİSA'MIZ :asigim: 14.10.2010 saat 08:30'da 4360 gr ağırlıkla ve 55 cm uzunlukla İzmir'de sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiştir... 1 gece hastanede kaldıktan sonra şu anda evdeyiz ve mutluyuz ve huzurluyuz çokkkk şükür :))))) Darısı tüm bekleyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?