2010 Ekim Anneleri

ayyy yazılanları okuyorumda gelsin artık benim kuzumda bende başında nöbet tutmak istiyorum bakmak koklamak. şu an bile sancım var galiba damla damla suyumda geliyor ama son an sancılara kadar bekleyip gideceğim hastaneye...

benım bıkını bolgemdekı kemıkler agrıyo ıkı gundr sızce neden olabılır kızlar ya ben hala karar veremedım ya offffffffffffffffffffff normal mı sezeyanmı olsun dıye

kızlar sınop e normal mı dgm yaptı

bilgi vermedi
yada ben görmedimkaydirigubbakcemile2

kıslarrrrrrr normal dgm zor mu yaaaaaaaaaaaaaa

:lepi:çok kolay olmasını ümit ediyorum

benım bıkını bolgemdekı kemıkler agrıyo ıkı gundr sızce neden olabılır kızlar ya ben hala karar veremedım ya offffffffffffffffffffff normal mı sezeyanmı olsun dıye

kemik ağrısı son haftalar herkezde oldu canım

anladım canım, inşallah çabucak biter sıkıntılarınız.

ya bence mutlaka dene normal doğumu. kolay değil ama doğurunca herşey bitiyor. hayırlısı olsun gerçi ama normal yapabileceğini düşünüyorsan denemelisin.

dark neden hbr vermedı ya merak etdm nasıl gectı acaba hayırlısıyla işallak kucağına almıştır....:1hug:

kimseler kalmadı artık bizde bi doğum yapsaydık ozman bebeklerden konusurduk allah herseyın hayırlısını verırı işallah.

of ya sona kalan dona kalır işte böle benim nişanım geldi saat 10 da ve bacaklarım kapanmıyor resmen yürüyemiyom sanki bacaklarım ayrılyo sanmcı mancı yok doğurcakmıyım biri bana söylesin

of ya sona kalan dona kalır işte böle benim nişanım geldi saat 10 da ve bacaklarım kapanmıyor resmen yürüyemiyom sanki bacaklarım ayrılyo sanmcı mancı yok doğurcakmıyım biri bana söylesin

canım, gitseydin ya hastaneye... ewde misin sen daha??

ohh ne gusel doğurucan nişanın nasıl bişey canım ?12 veya 24 saati bulur sancıların gelmesı doktorunu ara hbr ver ama gtmene gerek yok :dance:

ben 40 ı devrdım ne nışan var nede baska bişey var kasılmalar ve belımın agrısından baska bısey yok darısı benım basıma işallah :)

ben 40 ı devrdım ne nışan var nede baska bişey var kasılmalar ve belımın agrısından baska bısey yok darısı benım basıma işallah :)

canım doktorun ne kadar bekleticek seni 40 +? bende senin gibi günümü geçiricem herhalde :/ kısmet artık...25.inde doluyo benimde ama daha tık yokboshayallersmile

canım doktorun ne kadar bekleticek seni 40 +? bende senin gibi günümü geçiricem herhalde :/ kısmet artık...25.inde doluyo benimde ama daha tık yokboshayallersmile

3,4 gun daha beklerız dedı 2 gun de bır bakarız suyu kalp atışı durumuna göre dedi...yarın kontrol etcek duruma göre konusucam yatırsın sunı sancı vercek zaten 4 gun snrada olur olmaz sezeryan olucak hıc acılma yok bnde doktorda bıraz zor dıyo hakkımızda hayırlısı işallah

ayyy desene bi tek ben kalcam sizi takip ediodum avunuodum valla stresten ölcem.benimde normal doğum olcak bişi olmazsa ama bebeğin kilosu müsaitmi sence 3,330 şu an.bide fazla çıkıo diolar.eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…