kızlar sınop e normal mı dgm yaptı
kıslarrrrrrr normal dgm zor mu yaaaaaaaaaaaaaa
benım bıkını bolgemdekı kemıkler agrıyo ıkı gundr sızce neden olabılır kızlar ya ben hala karar veremedım ya offffffffffffffffffffff normal mı sezeyanmı olsun dıye
hayırlı olsun tatlım..gerçi resimleri gördüm faceden maşallah çok tatlı eymen efe..
maşallah canım..hayırlı olsun....
şimdi gördüm pike..geçmişe bakıyordum...benim ki pek geğirmiyor alttan çıkarıyor hep..artık rezene veriyorum günde 2 çay kaşığı...bide sancısı oldu mu karnına masaj yapıyorum ayaklarını bisiklet sürer gibi yapıyorum çıkarıyor çok şükür...
uyurken birden çığlıkla uyanıyor o zaman çok üzülüyorum...
benım bıkını bolgemdekı kemıkler agrıyo ıkı gundr sızce neden olabılır kızlar ya ben hala karar veremedım ya offffffffffffffffffffff normal mı sezeyanmı olsun dıye
of ya sona kalan dona kalır işte böle benim nişanım geldi saat 10 da ve bacaklarım kapanmıyor resmen yürüyemiyom sanki bacaklarım ayrılyo sanmcı mancı yok doğurcakmıyım biri bana söylesin
of ya sona kalan dona kalır işte böle benim nişanım geldi saat 10 da ve bacaklarım kapanmıyor resmen yürüyemiyom sanki bacaklarım ayrılyo sanmcı mancı yok doğurcakmıyım biri bana söylesin
ben 40 ı devrdım ne nışan var nede baska bişey var kasılmalar ve belımın agrısından baska bısey yokdarısı benım basıma işallah :)
canım doktorun ne kadar bekleticek seni 40 +? bende senin gibi günümü geçiricem herhalde :/ kısmet artık...25.inde doluyo benimde ama daha tık yokboshayallersmile
3,4 gun daha beklerız dedı 2 gun de bır bakarız suyu kalp atışı durumuna göre dedi...yarın kontrol etcek duruma göre konusucam yatırsın sunı sancı vercek zaten 4 gun snrada olur olmaz sezeryan olucak hıc acılma yok bnde doktorda bıraz zor dıyo hakkımızda hayırlısı işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?