2010 Ekim Anneleri

ayyy desene bi tek ben kalcam sizi takip ediodum avunuodum valla stresten ölcem.benimde normal doğum olcak bişi olmazsa ama bebeğin kilosu müsaitmi sence 3,330 şu an.bide fazla çıkıo diolar.eyvahedigeldismile

musaıt bnce en fazla 3500 olur doğumA kadar benım kız cuma gittiğimizde 3600 dedi doktor daha buyuk gözüküyo kız dedı bn nasıl doğurucam dedım bakıcaz duruma göre dedi...şimdiden bnmde içim içimi yiyo nasıl cıkarıcam dıye allah yardımcımız olsun durdukca kılo alıyorlar 5 gunde 200 grm aldı bnde sasırdım ya sımdı bı 5 gun daha beklerse 3800 olur ozaman cok dıkısım olur vardır bundada bı hayır .
ayy hele bı baslasa su doğum artık etrafımdakıler bunalıma sokuyo benı neden doğurmadın daha ne beklıyon dıye dıye :roflol:

cnm senınkı yıne neyse zamanı gelmiş bana dun markettekı kasıyer ''abla ne kadar uzun surdu senın ne zaman dogurcan yaaa'' dedi.. manyak mıdır nedır.. daha 37. haftadayım :S

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla atlatırız inşallah.Allah yardımcımız olsun.

cnm senınkı yıne neyse zamanı gelmiş bana dun markettekı kasıyer ''abla ne kadar uzun surdu senın ne zaman dogurcan yaaa'' dedi.. manyak mıdır nedır.. daha 37. haftadayım :S

uyuz oluyom ya herseye karısıyo bu mıllet bnde o yuzden dısarı cıkmak ıstemıyom gören daha doğurmadın dıyınce sankı bız cıkmalarına karar verıyomusuz gıbı

uyuz oluyom ya herseye karısıyo bu mıllet bnde o yuzden dısarı cıkmak ıstemıyom gören daha doğurmadın dıyınce sankı bız cıkmalarına karar verıyomusuz gıbı

öfff iyice bunaltıyolar ınsanı cok haklısın.. sankı ben gelsın artık ıstemıomusum gıbı..
bı de bence bu psıkolojık, nasıl kafaya takınca hamıle kalamıosun da takmayınca kalıosun, kafaya taktıkca doguramıosun gıbı gelıo bana :) dogru mudur bılmem :))

zaten etraftakiler bizden daha sabırsız.banada soruolar gezionmu sen hala die sanki biz tutuoz içimizde zorla kaydirigubbakcemile3

merhabalar ben geldim bayanlar.kızım ipek 14.10.2010 09:36 da dünyaya merhaba dedi.3.630 gr 50 cm olarak doğdu.cuma akşamı çıktık hastaneden.şimdi evimizdeyiz ve mutluyuz

bnde öle düşünüyodum annem dıyokı kızım bızde zamanımız yaklasınca beklerdık tek sen ole dusunmuyosunkı diyo kafamdan atıyım dıyom atamıyomkı :)rüyamda bıle doğuruyom:):):roflol:

merhabalar ben geldim bayanlar.kızım ipek 14.10.2010 09:36 da dünyaya merhaba dedi.3.630 gr 50 cm olarak doğdu.cuma akşamı çıktık hastaneden.şimdi evimizdeyiz ve mutluyuz

hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutsun normal mı sezeryan mı oldu ?
darısı bızım basımıza işallah...

Selam ben darkın ablasıyım kardesim dün gece saat 23 48 sezeryanla dogum yapdı bebeğimiiz ve kardesim cok iyi hepinize cok selamı var birazdan yine gidicem yanlarına merak etmeyin :)))

bebegimiz kilosu 3.480 kg boyuda 48 küsürdü 49 dıelım cinsiyetini zaten biliyosunuz ama erkekk :))

ayy cok sevındım bızde mereak edıyoduk cok saol hbr verdığın ıcın sende selamımzı ılet ablacım hayırlıs olsun allah analı bablı buyutsun işallah...

sunı sancı işeyaramadımı sezeryan olmuşbnımde sonum sezryan galıba hayırlısı işallah...:teytey:

moondance ve dark maşallah kızlarr...ohh kurtuldunuz sonunda...Allah analı babalı büyütsün...
kalanlara allah yardım etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…