aslında işe yaramısdı hıc acılma yokken 6 cm acıldı ama kardesımı rahat bırakmadılar cok strese grdi ve sancılarıda dayanılamz olunca benı sezeryana alın dedı docdoru geldı muayene eddıı ve bebegin basını cok sisirmisiin dedi cok kasıyosun deyıp sezeryana aldi bu sekılde normal yapmazsın dedı ve sezeryana aldı ama cok agrı cekdıı :S:S yüce MEVLAM BU YOLDA hepinize yardım etsin
aselam söylücem selamlarınızı
aslında işe yaramısdı hıc acılma yokken 6 cm acıldı ama kardesımı rahat bırakmadılar cok strese grdi ve sancılarıda dayanılamz olunca benı sezeryana alın dedı docdoru geldı muayene eddıı ve bebegin basını cok sisirmisiin dedi cok kasıyosun deyıp sezeryana aldi bu sekılde normal yapmazsın dedı ve sezeryana aldı ama cok agrı cekdıı :S:S yüce MEVLAM BU YOLDA hepinize yardım etsin
aselam söylücem selamlarınızı
selam canım valla en kötüsü o ikisinide çekiyorsun bu arada ritacım Yağızla aran nasılhoşgeldin lavinya...,
dark ta dudu gibi olmuş..o da 8cm kadar suni çekti sonra sezeryana aldılar...valla ben bilirim suni sancıyı az kalsın bende sezeryana girecektim şükür sıktım dişimi...nyse ki sağlıklılar hepsi...
hoşgeldin lavinya...,
dark ta dudu gibi olmuş..o da 8cm kadar suni çekti sonra sezeryana aldılar...valla ben bilirim suni sancıyı az kalsın bende sezeryana girecektim şükür sıktım dişimi...nyse ki sağlıklılar hepsi...
öyle valla tatlım ikisini çekmek daha zor...yağız bey öldürüyor beni valla...gaz sancısı var yavrumun....siz de ne var ne yok tatlım??selam canım valla en kötüsü o ikisinide çekiyorsun bu arada ritacım Yağızla aran nasıl
nasıl gidiyor
ayy bn ıyıce korkmaya basladım bu sunı sancıdan allah yardımcımız olsun bıraz daha böle seyler duyarsam normalden vazgecıcem ya...eskıden doğumlar daha kolaymış ya sımdı nedense ıyıce zorlandı ya ....
allah yardımcımız olsun....
suni sancı hastanelerde rutin bi uygulamaya mı dönüştü nedir.. kimse size istemediğiniz bişi veremez doğum esnasında, bastan soyleyın ben sunı sancı ıstemıorum dıye, zorla mı veriolar boyle bı durumda ben onu anlamıyorum..
aynen canım bitmedi bunların gaz sancısı gece bire kadar bekliyor öyle yatıyor ee bide gece yarısı emmek için kalkıyor zombi gibi oldum uykusuz ve sinirlisempatiksalakcinniöyle valla tatlım ikisini çekmek daha zor...yağız bey öldürüyor beni valla...gaz sancısı var yavrumun....siz de ne var ne yok tatlım??
korkma canım korkma...sana en iyi tavsiyem şu sancını evde çek...hastaneye ne kadar geç gidersen o kadar az yersin suniyi:))
beklemek istemiyorlar tatlım..sancını kim beklicek...ben 12 de hastaneye yattım...buçukta sancı verdiler...3:10 geçe oğlum doğdu..çabuk ama acılı oluyor suni sancı...gerçi kızlar ya 2 saat ne olsa çekilir..ben unuttum bile...suni sancı hastanelerde rutin bi uygulamaya mı dönüştü nedir.. kimse size istemediğiniz bişi veremez doğum esnasında, bastan soyleyın ben sunı sancı ıstemıorum dıye, zorla mı veriolar boyle bı durumda ben onu anlamıyorum..
devlet zorunlu tutuyo yoksa doğumu hıc bı sekılde karsılamıyo zorunlu seezryan daha ucuz diğer sezryan daha pahalı ondan denıyorlar benım doktor bn sunı sancı tarftarı deılm dedı...ama ben dedım deneyelım sen bılırsın dedı ...durumlardan dolayı bırazda hıc bellı olmaz belkı hıc girişmem bu sunı sancıya ...
aynen canım bitmedi bunların gaz sancısı gece bire kadar bekliyor öyle yatıyor ee bide gece yarısı emmek için kalkıyor zombi gibi oldum uykusuz ve sinirlisempatiksalakcinni
valla normal doğum nimet tatlım...yani öyleymiş..sezeryan olan kızlar ağrılarını yazınca öle diyorum......ben ertesi gün ayaktaydım...dene derim ama doktorunla iyiyce konuş...eğer yapman zorsa tabi hiç sancı falan çekme derim...en iyi doktorun bilir tatlım...
beklemek istemiyorlar tatlım..sancını kim beklicek...ben 12 de hastaneye yattım...buçukta sancı verdiler...3:10 geçe oğlum doğdu..çabuk ama acılı oluyor suni sancı...gerçi kızlar ya 2 saat ne olsa çekilir..ben unuttum bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?