2010 Ekim Anneleri

canım nısanın nasıldı az kaldı bugun yarın doğurucan işallah ....heyecan dorukta bebek kanala gırmye calısıyordur ..iyice asğıya ınıyo herhalde ..allah yardımcın olsun ....

bende öle valla..herkese çatıyorum sonra da üzülüyorum sonra üzüldüğüm için daha gergin olup tekrar çatıyorum kısır döngü yani...:)

hiç sorma bir aydır evdeyim sıkıldım her gün aynı şeyler umarım böyle devam etmez 40 çıkmasını bekliyorum

bilmiyorsun ki..suni sancı veriyoruz bile demiyolar...gerçi deselerdi de suni sancı nedir nasıldır ben hiç bilmiyordum...koluna serum takıyolar...hastanede beklemek te kolay değil valla...o yüzden evde bekleyin açılmanızı dedim...hastane de stres oluyor insan bitsin bir an önce istiyorsun..Allah gönlünüze göre versin kızlar...

amin fatma inşallah herşey gönlünce olur...iyi düşün iyi olsun tatlım..

çok saol rita amin işallah.

ben hepinize hep dua edıyom ewet stres yapmamak lağzım hakkımızda hayırlısı işallah..bi avazda kurtulursun işallah...

hiç sorma bir aydır evdeyim sıkıldım her gün aynı şeyler umarım böyle devam etmez 40 çıkmasını bekliyorum

bende 40nı bekliyurm 29 ekim de bitiyor ve ben 30 ekime uçak biletimi aldım...Adana ya annemlerşn yanına gitcem...kısmet olursa...thy yollarında 0-2 yaş 3 tl ya çok komik:))

kızzzzzzzzzzzzzzzzzlaarrrrrrrr normal doğum yapın sezeryan olan birisi olarak söylüyorum dün temizlik yaptım inanılmaz ağrılarım oldu ve doğum yapalı 1 aydan fazla oldu çok işmanım normal olamdım diye

hmmm.. cok bılmek bazen ıyı baze kotu demek kı :) ben sımdı herbişiyi ogrendım neler yapabılırler neler yapmak ısteyebılırler fln hepsıne hazırlıklıyım işalla :) amin canım işalla önce burakiler kurtulsun sonra da biz kurtulalım birer birer.. biz de çok sabırsızlanmaya başladık :S

canım nısanın nasıldı az kaldı bugun yarın doğurucan işallah ....heyecan dorukta bebek kanala gırmye calısıyordur ..iyice asğıya ınıyo herhalde ..allah yardımcın olsun ....

canım sabah uyandım yataktanda çıkmak istemedim yan yatmaktan heryerim ağrıdı diye sırt üstü döndüm bi akıntı geldiğini hissettim o an hani adet olacağında hissedersin ya öle bi akıntı oldu ben normal akıntı sandım kalkmadım sonra tuvalete girdim çamaşırım kirlenmişmi diye baktım hafif kahverengi olmuş peçeteyle sildim bide kahve pembe karışımı ama çok bulaşık bişey di daha önce hiç olmadı ama bende böle bişi bide bacak arası ağrım çok fenaydı tuvalete tutunatutuna gittim

bende 40nı bekliyurm 29 ekim de bitiyor ve ben 30 ekime uçak biletimi aldım...Adana ya annemlerşn yanına gitcem...kısmet olursa...thy yollarında 0-2 yaş 3 tl ya çok komik:))
ne güzel malesef ben kendi memleketimdeyim ev çocuk ütü çamaşır temizlik ayyyyyy valla delirecem bide oğlan huysuzlaşınca kızlar hazırlıklı olun

canım seni telaşlandırmayayım ama benim öyle oldu ertesi gün doğum yaptım

ayy hadı hayılısıyla işallah kolay bı doğum olur ...zemuszemus

canım seni telaşlandırmayayım ama benim öyle oldu ertesi gün doğum yaptım

ay lavinya inşallah öle olsun çünkü beklemek sıkıcı oluyo senin sancın olmuşmuydu sonradan peki benim annem hiç sancı çekmeden 4 çocuk doğurmuş ben de mi öle olcam ki diyom

şiir tatlım nişan olabilir o...dikkatli ol uzan..sancın vatr mı??

bende öle diye düşündüm canım ama tabi bilmiom dinleniyim evet nasılsa yorulcam sonra

bide ben küçüldüm kızlar 3 gündür eşim şehir dışındaydı o da söledi sen nekadar zayıflamışsın öle diye yani önce aynaya falan bakıyodum heryerim topluydu bugünlerde sanki bi karnım var gibi arkadan bişi görünmüyo bile anlamadım ne oldu su tutuyodumda şişliimmi indi ki

canım doğum yaklastığında 1 yada2 kılo kaybı olurmuş :)doğum semınerınde demışlerdı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…