2010 Ekim Anneleri

selam kızlar bende persembe sabahı dogum yaptım.epidural normal dogum oldu.rahat bi dogum oldu.kızım 3 kilo 100 gram.ikimizde sağlıklıyız suan cok sükür.dogum yapacak olan herkesin allah yardımcısı olsun inşallah...

hayırlı olsun canım darısıda bızım basımıza işallah..

darkcım da doğurmuş, inşallah çabuk toparlanır :)

hllb senin de bebişin hayırlı olsun canım, maşallah :)

platin 06 senin de bebiş hayırlı olsuuuuun :)

slm kızlar ne var ne yok?
dark sonunda kavuşmuş mu bebeğine??? geçmişi okuyamıyorum çünkü bebiş hiç durmuo. gaz sancısı var :S merak ettim hepinizi 5 dk bakiim dedim. zaten kaynana cinnet geçirtcek bana neyse alsanaalsanasmile

dark kavustu bnım gunum bıttı hala beklıyorum canım kolay gelsın

gözünüz aydın olsun canım...opuyorumnanaktan
Rabbim mübarek kılsın inş...a.s.

canım benim ya o kadar da çekmiş. Rabbim evladını hayırlı kılsın inş...
ayrıntıları gelince okuruz inş...

ekim bebeklerın :)coğunda gaz sancı var neden acaba bide doktorlar 2.aya kadar olmaz diyo bn hc bısey anlamadım bu işden...

suni sancıyla dogum yapicaklar hastaneye kesınlıklee kalabalakık gıtmeyın ve odanıza lütfen kimseyi almayın cok kasılıyorsunuz kardesımden bılıyorum bizim dogum bunun için olmadı sadece rahat edebılcegınız cekınmıyecegınız bı yakınız olsun yanınızda
hepinize teşekkür ederim kardesım adına ALLAHIM hepinize yardım etsin

dark kavustu bnım gunum bıttı hala beklıyorum canım kolay gelsın
hayırlısı olsun canım. sağlıkla kavuş inşallah

ekim bebeklerın :)coğunda gaz sancı var neden acaba bide doktorlar 2.aya kadar olmaz diyo bn hc bısey anlamadım bu işden...

hiç sorma yenidoğan bebekte gaz olmaz diye bilirdim ama malesef:S koca adam gibiohaoldumsmile ama rezene çayı işe yarıo. ilk başta korktum vermedim ama bugün verdim şimdi uyuyo maşşalllaaaaaaahhh

bu arada benim açıklık 4 cm olduğunda hiç sancım falan yoktu. ıkınman için sancıyı hissetmen gerek dedi dr.um ve suni sancı verildi. ama ben sancımı ebelerin yanında çektim tanıdık kimse yoktu. eğer tanıdık biri olsa kesinlikle bende sezeryana geçerdim . baya zor ama 1 2 saat çektim şuan iyiyim çok şükür..

darkın korktuğu başına gelmiş. neden insanlar bu kadar meraklı. sonuçta o sancı çekerken orda yardım edemiceksinki. otur evinde bol bol dua et kuran oku daha faydalı olursun :S

allahım sağlıkla meleklerine bekleyenlerini kavuştursun. öpmeye kıyamıyorsun. kokusu burnumdan gimio. ağlayınca yüreğim sızlıo.

annnelik çok güzelll çokkkkk ve bunun için o sıkıntıya değer. doğum yapacaklar korkmasın. sancı anında bebeğine bi adım daha yaklaştığını düşünsün dua okusun herşey olup bitioo veee melekleriniz kollarınızda

kızlar merhaba ben hemen geri çıkıcam
haber vermek istedim
14 ekim günü 3200 gr 50 cm sezeryanla bir kızım oldu şimdi emzirme ve gaz problemimiz var ne yapacağımı bilmiyorum.

kimsecikler yok sanırım. Melisesra tebrik ederim canım oğluna kavuşmuşsun allah benim gibi gün sayanlarada nasip etsin herkesin bebeğinide sağlıklı ve mutlu büyütmeyi nasip etsin......

kızlar gaz için kesin bi çözüm yok bütün herşeyi deneyen bi anne olarak 4 aylık benim kızım ve hala gaz sorunumuz var ama biraz erken başlamış sizin sorununuz 12 günden sonra genelde baş gösteriyor dr ların demesi ve 10 ve 12 ci haftalardada tavan yapıyor mümkün oldugunca emzirdikden sonra 1 kere gak yapıp bırakmayın 2.ciyide çıkartmaya çalışın biraz yorucu oluyor ama onlar için herşey sıcak havlu çok işe yarıyor rezeneyide çok vermeyin arkadaşlar tamam işe yarıyor belki ama bagırsakları tembelleşiyor bebeklerin ve dAHA çok zorlanıyorlar gaz iççin tecrübe konuşuyor:))))) ama yapılan hiç bişey kesin çözüm deyil gaz bebekler için bi geçiş süreci eger aglarsa sakın sıkıntı sitres yapmayın panik hiç yapmayın bazen kesintisisz aglaya bilirler o zaman sıcak bebegi yakmayacak şekilde tabiki havluyu karnına koyun gerçekden rahatlıyorlar ay yine çenem düşdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…