canım doğum yaklastığında 1 yada2 kılo kaybı olurmuş :)doğum semınerınde demışlerdı....[/QUOT
biliodum bi tuhaflık olduğunu zaten bak
sende olmadımı fatma
şiir benimde aynı şekilde olmustu akıntım.2 gün sonra hafif hafif sancım basladı.3. gün 3 cm acıklıkla doguma gittim..
şiir benimde aynı şekilde olmustu akıntım.2 gün sonra hafif hafif sancım basladı.3. gün 3 cm acıklıkla doguma gittim..
canım hayırlı olsun gözünüz aydın şimdi sürekli bi akıntı geliyo ama hala sancı falan yok
pei epidural doğumu önerirmisin
canım doğum yaklastığında 1 yada2 kılo kaybı olurmuş :)doğum semınerınde demışlerdı....[/QUOT
biliodum bi tuhaflık olduğunu zaten bak
sende olmadımı fatma
yok olmadı herkesde farklı oluyo sende tutmuş çok nadır olurmuş kılo kaybı ama ne gusel sende olmuş....:gitme::dance:
selam kızlar bende persembe sabahı dogum yaptım.epidural normal dogum oldu.rahat bi dogum oldu.kızım 3 kilo 100 gram.ikimizde sağlıklıyız suan cok sükür.dogum yapacak olan herkesin allah yardımcısı olsun inşallah...
yok olmadı herkesde farklı oluyo sende tutmuş çok nadır olurmuş kılo kaybı ama ne gusel sende olmuş....:gitme::dance:
valla canım şu an tartı yok yanımda hani tartıldımda söylemiyom sadece vücudum resmen küçüldü onu biliyom kolarım falan kocaman olmuştu demekki şşlikmiş dedim bende . zaten 24 kilo aldım hamileliğimden beri teselli oldu bana
canım hayırlı olsun gözünüz aydın şimdi sürekli bi akıntı geliyo ama hala sancı falan yok
pei epidural doğumu önerirmisin
benimde sancım yoktu ilk 2 gün.epidurali kesinlikle öneririm.sonrasında da hic yan etkisi olmadı bana.dogumumda cok kısa sürede oldu epidural takıldıktan 1 saat icinde.
valla canım şu an tartı yok yanımda hani tartıldımda söylemiyom sadece vücudum resmen küçüldü onu biliyom kolarım falan kocaman olmuştu demekki şşlikmiş dedim bende . zaten 24 kilo aldım hamileliğimden beri teselli oldu bana
bnde 20 kılo aldım yaw 60 ile hamile kaldım şimdi 80 doğumla 10 kılo gıtse bıze ıyı bır moral olur :)bn cıkıyom bnyo yspıcm yarın kntrol varda doğuma gıderken hbr ver bızı hbrsız bırakma allaha emanet ol işallah çok kolay olur doğumuun...olumunekankayizsmile:teytey::teytey:
slm kızlar ne var ne yok?
dark sonunda kavuşmuş mu bebeğine??? geçmişi okuyamıyorum çünkü bebiş hiç durmuo. gaz sancısı var :S merak ettim hepinizi 5 dk bakiim dedim. zaten kaynana cinnet geçirtcek bana neyse alsanaalsanasmile
Selam ben darkın ablasıyım kardesim dün gece saat 23 48 sezeryanla dogum yapdı bebeğimiiz ve kardesim cok iyi hepinize cok selamı var birazdan yine gidicem yanlarına merak etmeyin :)))
bebegimiz kilosu 3.480 kg boyuda 48 küsürdü 49 dıelım cinsiyetini zaten biliyosunuz ama erkekk :))
aslında işe yaramısdı hıc acılma yokken 6 cm acıldı ama kardesımı rahat bırakmadılar cok strese grdi ve sancılarıda dayanılamz olunca benı sezeryana alın dedı docdoru geldı muayene eddıı ve bebegin basını cok sisirmisiin dedi cok kasıyosun deyıp sezeryana aldi bu sekılde normal yapmazsın dedı ve sezeryana aldı ama cok agrı cekdıı :S:S yüce MEVLAM BU YOLDA hepinize yardım etsin
aselam söylücem selamlarınızı
hayırlısı olsun canım. sağlıkla kavuş inşallahdark kavustu bnım gunum bıttı hala beklıyorum canım kolay gelsın
ekim bebeklerın :)coğunda gaz sancı var neden acaba bide doktorlar 2.aya kadar olmaz diyo bn hc bısey anlamadım bu işden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?