merhabalarr,doğum yapan dark ve dudu yu tebrik ediyorum ve diğer kaçırdıklarımı da... ben hala doğuramadım.yarın doktora gidicez sanırım sezeryan tarihi vericek bana artık,büyük ihtimalle salı ya da çarşambaya verir. tam 40 haftamız doldu bugün aslında biraz daha beklemek isterim ama doktor ne derse artık ona uyucam direnmek mi lazım yoksa illa normal doğum diye? gerçi dudud nun yaşadıklarını okuyunca tırstım epeyce,sancı çekip çekip de olmazsa neden olmasın sezeryan başından diyorum,off offf hiç bir belirti yok ne yapıcam ben?
canım bebeğin kanala indimi ve kilosu normal sınırlarda mı? yani eğer bi manin yoksa 1 hafta daha beklesen tabii dr un daha iyi bilir ama?
doktorum çok fazla beklemekten yana değil gibi,geçen haftaki kontrolde bebeğin kilosunun çok değişmediğini söyledi, 3400-3600 arasıydı zaten,plasenta artık işlevini kaybediyor dedi,annem suni sancı konusunda ne düşünüyorsunuz deyince onu da fazla önermediğini,zaten 3-4 cm açıklık olduysa gerisinin gelmesi gerektiğini,gelmezse anormal bir durum demek olduğunu,bu aşamada verilen suni sancının bebeğin kalp atışlarını yavşlattığını,bunu istemediğini,ayrıca haftası dolduktan sonra bebeğin kendi kakasını yemesi ihtimalini filan anlattı... açıkcası içim karardı biraz bekleme konusunda ne derse artık ona uyucam sanırım,bebeğim sağlıklı olsun da...
herkese selam...dark,dudu,melisesra,oydiner ve bilmediğim başkalarıda varsa hepsinin gözüaydın...allah analı babalı büyütsün....
canım selam ben seni tebrik edememiş olabilirim allah seninde yavrunu analı babalı büyütsün senin ikinci bebeğindi sanırım hatta ilk bebekle gezmelere çok rahat gittiğini söylemiştin yanılmıyorsam
merhaba kızlar bgn tekrar doktoru aradım kasılmarım da devam edıyo yarın kntrolumuz var dıye tam 5 dakıka konustum bn normal doğum ıstıyorum ama açılma yoksa sezeryan olsun dedım oda bana yarın tek 1 cm acıklık varsa bıle sunı sancı verıcem ama yoksa bncede sezeryan ol dedı sen bu sancıları 7 aydan berı cekıyosun %60 sunı sancıyla acılma olmıcak dedı....bnde sız benı daha ıyı bılırsınız dedım ...sabah 7.30 da hastanede olucam duruma göre eğer acıklık varsa sunı sancı yoksa saat 10 da sezeryana giriyorum arkadaslar ...hakkımızda hayırlısı olur işallah...dualrınızı eksık etmeyın .....
heyecan dorukta allah sağ salim kucağıma almayı nasıb eder işallah ...sezeryan olursada genel aneztesi olucam...
HERŞEYİN HAYIRLISI OLUR İŞALLAH...:teytey::dance:zemuszemus:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?