2010 Ekim Anneleri

offffffff ya bombos artık buralar ya kendımı cok yalnız hıssedıyorum yaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

hakkında hayırlısı olsun cnm allah kurtarsın senı de kavusursun saglıkla bebısıne ınsbayanssulusmile

işallah cok saol evet heyecan dorukta cok değişik bi duygu ...
allah herkese nasıb eder işallah bu gece nasıl yatarım bılmıyom gucsuz olmamam lagzım ...bn hep normal dğum ıstedım ama sancım oluyo açılma olmuyo bakalım yarın acılma varmı ben sancıları hıssetmıyorm ayrıca ...kaydirigubbakcemile3

nst de sancı cıkıyor ama sen hıssetmıyorsn demı onlar dogumu baslatacak gucte sancılar degıl ıste benım 7 aylıkken cıkıyodu o sancılar ama hıssetmıyordum canım fıstık kızım 37ıncı haftada cıktı geldı dogması gereken gunden 17 gun once tam da 10 ekımde kendılıgınden :)

sunı sancı cok ıse yarıyor rahmı acmaya benım 4 cm acıklıgım vardı ve kendılıgımden de sancılarım oldugu halde br de sunı sancı takıldı dogum suresını kısalttı cok ısıme yaradı belkı sende de acılmaya ıse yarar ıns normal olur ınan cok rahat oluyor

tabiiki canım yaparım ben cok korkuyordum ama nasıl olduysa oldu yaptım :)
ben yaptıysam herkes yapar heralde musaıt zamanda yazıcam dogum hıkayemı zaten

ben hıc bılmıyom ya kafam okadar karısık kı napcagmı bılmıyorum son 3 gunum sancılar aralıklı olup kesılıyormu.yarın dktra ugraycam olmazsa persembe sezeryan olyum barı ya offfffffffffffffffffff

nsl belırtın oldu benım 3 gdr bacaklarımn arasındakı kemıkler agrıyoun.bacaklarımı kapatamıyom sankı tam bı cıkmazdayım anlıyacagın ya

cnm nişan geldı 1 saat sonrada karın agrısı gıbı acı basladı sonra gıttıce arttı cmartesı 21.30 nısan geldı pazar gunu 12de gıttım hastaneye bu arada sabah 8de sıcak banyo yaptım cok faydası oldu

o nişan bizdede bi geleydı artık kısmet diyorum vardır bundada bı hayır cok ıstedım normal olsun dıye belkı sunı sancı rahım agzını acar :)vardır bundada bi hayır işlerimi bitirdim cantaları kontrol etdım bnde sımdı uykumun gelmesını beklıyom gelırse:)

fatma Allah hayırlısını nasip etsin canım dua edicem sana inşallah herşey yolunda gider
ben hala daoğurmadım öf topiktede kimse kalmadı beklemekten sıkıldım valla dün geliyo sandım gerçekten korktum ama kızıma kavuşçam diyede sevinmiştim ne sancı ne bişey var şimdi bacak aram gene ağrıyo ama başka da bişi yok oda hareket edince geçiyooo beklemek sıkıcı oldu artıkkkkk

artık kasım annelerine mi takılsam nedir ya rabbim vayyy eskiden saatlerce sayfa okumaktan yeni yazı yazamazdıkkk :)

kızlar mrb kızımla ugraşmaktan gelemeyiom geceleri uykusuzluk gndüz ise sersem gibi oluyom
dogum yapıcaklara rabbim kolaylık versin saglıkla evlatlarınız kucagınıza alıni inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…