suni sancıyla dogum yapicaklar hastaneye kesınlıklee kalabalakık gıtmeyın ve odanıza lütfen kimseyi almayın cok kasılıyorsunuz kardesımden bılıyorum bizim dogum bunun için olmadı sadece rahat edebılcegınız cekınmıyecegınız bı yakınız olsun yanınızda
hepinize teşekkür ederim kardesım adına ALLAHIM hepinize yardım etsin
kıslar selam. dün akşam gazım cıktı ve eve geldik iyiyiz cok sukur sadece sütüm yok olsa bebegim emecek ama yok ne yazık ki.
ablam yazmış zaten ne cektigimi. bebişim uyuo simdi uyandırıp emdiricem. kendinize dikkat edin kıslar. bi ara geldigmde okucam gecmisi.
yarın büyük gün allah izin ederse oğluma kavuşucamm çokk heyecanlıı bir o kadarda yorgunum malesef gurbette olunca bütün işler bana bakıyor doguma gidicem ama vücut sımdıden yorgun evde dolu iş var sağolsın esım yardım edıyor
kıslar selam. dün akşam gazım cıktı ve eve geldik iyiyiz cok sukur sadece sütüm yok olsa bebegim emecek ama yok ne yazık ki.
ablam yazmış zaten ne cektigimi. bebişim uyuo simdi uyandırıp emdiricem. kendinize dikkat edin kıslar. bi ara geldigmde okucam gecmisi.
allah razı olsun aminn inşallahhhhhh cnmmmm.çok acayıbımm hala ınanamıyorumm ben
ayy süt gelmezee ben 2. gün hemen azcık mama vericem bebeme allah izin ederse sarılıkla uğrasmayalım bide.... :)ayy şu narrı halamla konusayımmm
ya kızlar dogumum 9 gunude kanım kesıldıı ama ılk gunler cok gelıyoduu bu normel bıseymı degılmı anlamadım beeeen
merhaba kızlar bgn tekrar doktoru aradım kasılmarım da devam edıyo yarın kntrolumuz var dıye tam 5 dakıka konustum bn normal doğum ıstıyorum ama açılma yoksa sezeryan olsun dedım oda bana yarın tek 1 cm acıklık varsa bıle sunı sancı verıcem ama yoksa bncede sezeryan ol dedı sen bu sancıları 7 aydan berı cekıyosun %60 sunı sancıyla acılma olmıcak dedı....bnde sız benı daha ıyı bılırsınız dedım ...sabah 7.30 da hastanede olucam duruma göre eğer acıklık varsa sunı sancı yoksa saat 10 da sezeryana giriyorum arkadaslar ...hakkımızda hayırlısı olur işallah...dualrınızı eksık etmeyın .....
heyecan dorukta allah sağ salim kucağıma almayı nasıb eder işallah ...sezeryan olursada genel aneztesi olucam...
HERŞEYİN HAYIRLISI OLUR İŞALLAH...:teytey::dance:zemuszemus:teselli:
yarın büyük gün allah izin ederse oğluma kavuşucamm çokk heyecanlıı bir o kadarda yorgunum malesef gurbette olunca bütün işler bana bakıyor doguma gidicem ama vücut sımdıden yorgun evde dolu iş var sağolsın esım yardım edıyor
ya canım sen sımdıden sut gelmesze dıye sartlandırma kendını
gözünaydın balsurat...
darkcım nasılsın tatlım??bebişi gördüm maşallah pek yakışıklı...
inşallahhh bugun yarın sende doğuma gidersin bütün bekleyen arkadaslar :)balsurat sendemi sezeryana gitcen kimse kalmadı heralde doğurmayan bi ben mi varım yahuuuuu
canım ya inş hayırlısıyla sağ salim yavruna kavuşsundur..opuyorumnanaktan
hadi gel de bize doğum hikayeni anlat inş kolay geçmiştir canım.
Allah yardımcın olsun canımopuyorumnanaktandemek seninde günün geldi maşallah
Allah kavuştursun inş...,
bizlere dua edin:)
balsurat sendemi sezeryana gitcen kimse kalmadı heralde doğurmayan bi ben mi varım yahuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?