2010 Ekim Anneleri

yarın büyük gün allah izin ederse oğluma kavuşucamm çokk heyecanlıı bir o kadarda yorgunum malesef gurbette olunca bütün işler bana bakıyor doguma gidicem ama vücut sımdıden yorgun evde dolu iş var sağolsın esım yardım edıyor

kıslar selam. dün akşam gazım cıktı ve eve geldik iyiyiz cok sukur sadece sütüm yok olsa bebegim emecek ama yok ne yazık ki.
ablam yazmış zaten ne cektigimi. bebişim uyuo simdi uyandırıp emdiricem. kendinize dikkat edin kıslar. bi ara geldigmde okucam gecmisi.

bende çok şükür eşimi ikna edebildim bu konuda. hatta özellikle senin mesajları okutuğumda beni daha iyi anladı hamdolsun. inş doğum anına kadar kimseye haber vermeyeceğiz.. ister sancıyla gideyim ister suni sancı verilsin son ana kadar haber vermeyi düşünmüyoruz inş sözünü unutmaz:))))
zaten çok çekingen bi yapım var kendimi kasarım vallah sonra ameliyata alırlar diyorum eşime..

canım inş sütün gelir.

anaammm inşallah sen de doğurcan hayırlısıyla, inş çok kolay geçer canım :)

darkım gözunaydın hayırlı olsunn allah analaı babalı buyutsunn.. cabucak sütün gelsin insalhh

ya kızlar dogumum 9 gunude kanım kesıldıı ama ılk gunler cok gelıyoduu bu normel bıseymı degılmı anlamadım beeeen

ayy süt gelmezee ben 2. gün hemen azcık mama vericem bebeme allah izin ederse sarılıkla uğrasmayalım bide.... :)ayy şu narrı halamla konusayımmm

gözünaydın balsurat...
darkcım nasılsın tatlım??bebişi gördüm maşallah pek yakışıklı...

dark canım yazdım ama belki geçmişi okumamaışsındır çok çok geçmiş olsun okadar bekledin ama hayırlısı buymuş sağlıklısınız inşallah ikinizde en azından beklemek bitti senin için :)

balsurat sendemi sezeryana gitcen kimse kalmadı heralde doğurmayan bi ben mi varım yahuuuuu

canım ya inş hayırlısıyla sağ salim yavruna kavuşsundur..opuyorumnanaktan
hadi gel de bize doğum hikayeni anlat inş kolay geçmiştir canım.

Allah yardımcın olsun canımopuyorumnanaktandemek seninde günün geldi maşallah
Allah kavuştursun inş...,
bizlere dua edin:)

ya canım sen sımdıden sut gelmesze dıye sartlandırma kendını
haklısın canım ne bilim okudukca herkezde insna etkisinde kalıyor acaba dio yaşayıp görcez artık
gözünaydın balsurat...
darkcım nasılsın tatlım??bebişi gördüm maşallah pek yakışıklı...

rita sagolasın ama daha dogurmadın yarın ınsallh :)

rita ordaysan sana bişey sormak istiyorum bende öğretmenim ve doğum öncesi iznim bu hafta sonu bitiyo pazartesiye doğurmamış olursam hala rapormu almam gerek bilgisi olan başka arkadaşlar varsa onlardanda cvp alabilirim

balsurat sendemi sezeryana gitcen kimse kalmadı heralde doğurmayan bi ben mi varım yahuuuuu
inşallahhh bugun yarın sende doğuma gidersin bütün bekleyen arkadaslar :)

Allah razı canım amin inşallahh bugun yarın inşallahhh sizinde doğumunuz hayırlısı ile olurrrrrr:Saruboceq:

ben varım canım
dr un verdiği tarih 25 26 ekim
eğer o güne kadar sancım gelmez ise, gününde gel dedi bebişimin kalp atışlarını ve suyunu kontrol edecek eğer sıkıntı yoksa beklemeye devam. bilmiyorumkismile
eğer sbi sıkıntı varsa ilk önce suni sancıyla deneyeceğiz eğer olmaz ise (sonra da sezeryan alacakmış.
dua edin kızlar ya inş sancıyla giderim bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…