ben varım canım
dr un verdiği tarih 25 26 ekim
eğer o güne kadar sancım gelmez ise, gününde gel dedi bebişimin kalp atışlarını ve suyunu kontrol edecek eğer sıkıntı yoksa beklemeye devam. bilmiyorumkismile
eğer sbi sıkıntı varsa ilk önce suni sancıyla deneyeceğiz eğer olmaz ise (sonra da sezeryan alacakmış.
dua edin kızlar ya inş sancıyla giderim bu hafta
nedense içimde yarın yani salı günü var:) ama sancı mancı yok:)))
ay bari çarşamba olsun 20 si güzel tarih belli mi olur beraber gidiveririz :)
salı günlerini severim:) belki ondan bana öyle geldi:) hayırlısı olsun inş hakkımızda
şiir tatlım şimdi gördüm tatlım...çok net bilmiiyorum..ben doğum öncesi izne ayrılacağım hafta doğum yaptım...izni kullanamadım...37.haftada geldi oğlum...senn tekrar doğurmadığıona dair rapor alman lazım sanırım...ama tam bilmiyorum tatlım..
ay canım hadi hayırlısı yarın hayırlı haberleriini alırız inş canım allah kolaylık versinyarın büyük gün allah izin ederse oğluma kavuşucamm çokk heyecanlıı bir o kadarda yorgunum malesef gurbette olunca bütün işler bana bakıyor doguma gidicem ama vücut sımdıden yorgun evde dolu iş var sağolsın esım yardım edıyor
kıslar selam. dün akşam gazım cıktı ve eve geldik iyiyiz cok sukur sadece sütüm yok olsa bebegim emecek ama yok ne yazık ki.
ablam yazmış zaten ne cektigimi. bebişim uyuo simdi uyandırıp emdiricem. kendinize dikkat edin kıslar. bi ara geldigmde okucam gecmisi.
iyiyim canım alışıyorum yavaş yavaş...ilkgünler ki gibi zor gelmiyor...şükür...acele etmeyin..hem senn daha var...keyfinize bakın...bol bol film izleyin..ağız tadıyla sıcak yemek yiyin..:))rita nasılsın
bebişin de iyidir inş
saol canım bende bu yıl yeni atandım daha önce başka yerde görev yapıyodum müdürümle çok muhatap olmadığımdan arayıp sormak gelmio içimden hafta sonuna kadar bekleyim ben bari doğmazsa cuma günü arar bi sorar öğrenirim yinede çok saol
iyiyim canım alışıyorum yavaş yavaş...ilkgünler ki gibi zor gelmiyor...şükür...acele etmeyin..hem senn daha var...keyfinize bakın...bol bol film izleyin..ağız tadıyla sıcak yemek yiyin..:))
sen cumaya kalmazsın zaten tatlım yarın doğurrsun..nişanın geldi nasılsa...
iyiyim canım alışıyorum yavaş yavaş...ilkgünler ki gibi zor gelmiyor...şükür...acele etmeyin..hem senn daha var...keyfinize bakın...bol bol film izleyin..ağız tadıyla sıcak yemek yiyin..:))
sen cumaya kalmazsın zaten tatlım yarın doğurrsun..nişanın geldi nasılsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?