2010 Ekim Anneleri

anam doğuramayan bi ben kaldım herhalde günleri bitipteeyvahedigeldismile Allah hayırlısını versin sağlıklıca bir gelseydi benim kızımda bide herkes diyoki doktor yanlış görmüştür kız bukadar beklemez erkek diyesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

tuba enazından sen varsın psikolojim bozuldu valla dün bide kahveli pembeli akıntım geldi bacak arası ağrım çok fenaydı tutuna tutuna yürüdüm doğurcam dedim herkes heveslendi ama sancı yok bişi yok akşamada hepsi geçti gitti hevesim kursakta kaldı anlayacağın öyle beklemek daha kötü oluyo ya

siirciğim bazen nişandan 2-3 gün bazen ise 1 hafta sonra bile sancı gelebiliyormuş. hatta doğum öncesi nişanı gelen bile var. yani herkezde değişiklik gösteriyor

Son düzenleme:
şiir tatlım şimdi gördüm tatlım...çok net bilmiiyorum..ben doğum öncesi izne ayrılacağım hafta doğum yaptım...izni kullanamadım...37.haftada geldi oğlum...senn tekrar doğurmadığıona dair rapor alman lazım sanırım...ama tam bilmiyorum tatlım..

saol canım bende bu yıl yeni atandım daha önce başka yerde görev yapıyodum müdürümle çok muhatap olmadığımdan arayıp sormak gelmio içimden hafta sonuna kadar bekleyim ben bari doğmazsa cuma günü arar bi sorar öğrenirim yinede çok saol

ay canım hadi hayırlısı yarın hayırlı haberleriini alırız inş canım allah kolaylık versin

canım üzme kendini bende sezeryan oldum ama üçüncü gn tam olarak sütüm geldi diyebilirim ilk gün aç bırakma fazla bebegi mamaya alışır diyerek kan şekeri düşer sonra sarılıkta olmaz böylece .. bol bol sıvı iç meyve suyu iç su iç canım inş gelir yeter sütün canımhayırlı olsun tekrardan

rita nasılsın
bebişin de iyidir inş
iyiyim canım alışıyorum yavaş yavaş...ilkgünler ki gibi zor gelmiyor...şükür...acele etmeyin..hem senn daha var...keyfinize bakın...bol bol film izleyin..ağız tadıyla sıcak yemek yiyin..:))

sen cumaya kalmazsın zaten tatlım yarın doğurrsun..nişanın geldi nasılsa...

valla ben ümidi kestim çocuğun başını görmeden inanmayacam doğacağına sanırım :)
ne güzel sen alıştın bile anneliğe tecrübelerini paylaşırın artık bizlerle :)

ne güzel maşallah canım
acele etiiğimden değilde eşimde bende kızımızı çok bekledik artık öpüp koklamak istiyoruz:)))) son günler geçmiyormuş gerçekten:))

evet aslında keyfimize bakmalıyız bol bol yürüyoruz eşimle.. bol bol vakit geçiriyoruz hatta birbirimize diyoruz ki bugünlerin kıymetini bil sonra kızımızı sevmekten seni öpmeye bile vakit bulamayacağım kıskanacaksın pabucun dama atılacak falan diyoruz birbirimize:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…