2010 Ekim Anneleri

ritacımmm nasılsınn canımm mete kuzusu nasıll bende ekleme yapıyım kızlar uzun uzun banyoda kalın uzun uzun kahvaltı yapın hiç eve girmeyin boyna dışarda dolaşın sıcak yemek ve sıcak çay için çünkü doğumdan sonra herşey soğuyo siz yiyene kadar he bide kocanızın yanından hiç ayrılmayın sarılıp sarılıp yatınnn hiç kasmayın ben ne zaman doğurcam die eninde sonunda oluo nasılsa hee bide emzirme çayı ve bol sıvı tüketinn çok çok çok önemli :)))

evet canım haklısın
rahat günlere elveda
bebekler hep anneleri yemek yerken yada çay içerken uyanıyor değil mizemuszemus ama olsun herşeye değeropuyorumnanaktan

çok haklısın canım yalnız son günler ama işte insanın aklı sürekli bebişte kalıyo bide herkes arıyo yolda çeviriyo sen daha doğuramadınmı diye :sinifsinif: Allah büyük bizde bir sağlıklıca bebeklerimizi kucağımıza alsaydık

slm e pack maşallah büyütmüşsün kızı zemuszemus biz daha doğuramadık bile akannehir
büyüttük çok şükür cnm darısı size inş sağ salim alın bebeileriizi kucağınıza
bende iyiyim çok şükür Allah razı olsun

bebişinin uyku düzeni oturdu mu nasıl cimcime
uyku düzeni yokkiii gece uyumuyo
sabah 7de uyanıyo 11e kadar uyamnık 11de uyudu birazdan uyanır sesi geliyoo yavaş yavaş

e pack nasılsın canımm kızın nasıl :)

tşkler cnm iyiyim kızımda iyi uyuyo şimdi
geceleri uyumuyo gündüz uyanık
siz nasılsınız iyimisiniz?

evet canım haklısın
rahat günlere elveda
bebekler hep anneleri yemek yerken yada çay içerken uyanıyor değil mizemuszemus ama olsun herşeye değeropuyorumnanaktan

:)) aynen öle oluo valla sanki annesini kolluyolar çok enterean :) ama herşeye değiyo bitek gülümsemesi:)

valla hiç kalmasın naparsak yapalım ne doğum şeklini ne zamnını ayarlayamıoruz banada herkes soruodu sinir oluodum sanki isteyipte doğurmuoruzz :) alırsın merak etme bak biz aldık 10 gün oldu bile çok çabuk geçioo :)

evet ne ya ne gıcıklarlaelaelaelaelae
he doğurduk da bebeği saklıyoruz sanki:))kaydirigubbakcemile3
her arayan her gören sen daha doğurmadın mııııısempatiksalakcinni diyor gıcık oluyorum ya sanki günüm geçmşte bebeğim doğmamış gibi soruyorlar

selam kizlar e_pack masallah 3 haftalik olmussunuz
bizde yarin iki haftayi bitiriyoruuz.cok gazimiz var.iki günüdr uyutmuyor gecede her bir bucuk yada 2 saate bir uyaniyoz emmek icin.
2 hafta geride kaldi ve benim amilikde aldigim 16 kilodan sadece 8 gitmis durumda kizlar. siz ne alemdesiniz??

evet ya bebişlerin uyanma saatleri annenin yemek ve çay içme saatleriyle denk düşüyor hep nedensekaydirigubbakcemile2 çay içme dedim de o keyif nerdeeeeeeeeeeesempatiksalakcinni

iiyizz canım bizde nazar değmesin die sölemiorum ama bizimi gece maaşallah güsel uyuyo şimdide uyuyoo gündüz genelde kalabalık olduğundan uyanık kalıo bide çok oynuolar kızımla yoruluo :) herşey ii ama göbeği düşmedi daha düşmek üzere yıkaymadık daha sadece siliorum gün aşırı bi sorunumuz o allaha şükür

selam canım
maşallah büyüttünüz miniklerinizi darısı başımıza inş...

ben 17 kilo aldım bakalım doğumda ne kadarı gdecek:2: zaten zayıf başlamıştım biraz kalsa da olur inş zamanla gider zaten...
ama farkettimde elimdeki bacaklarımdaki o pufluk gittikaydirigubbakcemile2 erken doğum korkusuyla ççok hareketsiz kalmıştım puf puf olmuştu heryerim. son 1 aydır hergün yrüyorum diye mi yoksa son ayda şişlik iniyor mu bilmiyorum

bzm göbekte 13. gün düşmüştü cnm

bende çok şişiyodum özellikle ayaklarım tam olmasada gitti.
ben soğuğa bağlıyorum biraz ama bilmiyorum
çok kilo aldım ya 18 dahada doğurmadımda kaydirigubbakcemile3 bebeğim sağlıklı sıhhatli olsunda hiç önemli değil ya veririz opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
evet canım haklısın sıcaklarında etkisi vardı zaten... çok şükür atlattık o sıcak ateşli günleri sıcak günlerde çok ayakta kalınca bileklerim baldırlarım kadar oluyordu nerdeysekaydirigubbakcemile3 dinlenince şişliği iniyordu:))

kızlar benimde 10-12 kilo kadarım gitti dünde kociş dediki küççük kaldın die:) ben artık ne hamur işi ne yağlı şler hiç birini yemiorum çok dikkatli besleniorm hiç şişliğimde kalmadı yani kiloyu sorun etmeyin bide sanıorum normal doğumda daha çok kilo ve ödem gidio ki ben sezeryan oldum allah bebişlere sağlık versinde gerisi olur zati

hımmm ozaman demkki problem yok 10 gün demişlerdi ama neyse artık bekliycez sen raat yıkayabiliomusun canım

annem vardı yanmda onla halldiyoduk
annem gitti dün gitmeden de 2 kere bana yıkattırdı alışıyum diye
yıkıyorum zor olanı kapasını yıkamak ters çeviriyosun ya ozmn kayacak gibi oluyo bebek
alışcam artık mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…