selam e packopuyorumnanaktan
nasılsın
iyiyim canım alışıyorum yavaş yavaş...ilkgünler ki gibi zor gelmiyor...şükür...acele etmeyin..hem senn daha var...keyfinize bakın...bol bol film izleyin..ağız tadıyla sıcak yemek yiyin..:))
sen cumaya kalmazsın zaten tatlım yarın doğurrsun..nişanın geldi nasılsa...
slm kızlar a.s.
çok şükür iyiyim
bebiş uyurken bi bakıyım dedim
sen nasılsın? opuyorumnanaktan
ritacımmm nasılsınn canımm mete kuzusu nasıll bende ekleme yapıyım kızlar uzun uzun banyoda kalın uzun uzun kahvaltı yapın hiç eve girmeyin boyna dışarda dolaşın sıcak yemek ve sıcak çay için çünkü doğumdan sonra herşey soğuyo siz yiyene kadar he bide kocanızın yanından hiç ayrılmayın sarılıp sarılıp yatınnn hiç kasmayın ben ne zaman doğurcam die eninde sonunda oluo nasılsa hee bide emzirme çayı ve bol sıvı tüketinn çok çok çok önemli :)))
ritacımmm nasılsınn canımm mete kuzusu nasıll bende ekleme yapıyım kızlar uzun uzun banyoda kalın uzun uzun kahvaltı yapın hiç eve girmeyin boyna dışarda dolaşın sıcak yemek ve sıcak çay için çünkü doğumdan sonra herşey soğuyo siz yiyene kadar he bide kocanızın yanından hiç ayrılmayın sarılıp sarılıp yatınnn hiç kasmayın ben ne zaman doğurcam die eninde sonunda oluo nasılsa hee bide emzirme çayı ve bol sıvı tüketinn çok çok çok önemli :)))
büyüttük çok şükür cnm darısı size inş sağ salim alın bebeileriizi kucağınızaslm e pack maşallah büyütmüşsün kızı zemuszemus biz daha doğuramadık bile akannehir
uyku düzeni yokkiii gece uyumuyobende iyiyim çok şükür Allah razı olsun
bebişinin uyku düzeni oturdu mu nasıl cimcime
e pack nasılsın canımm kızın nasıl :)
evet canım haklısın
rahat günlere elveda
bebekler hep anneleri yemek yerken yada çay içerken uyanıyor değil mizemuszemus ama olsun herşeye değeropuyorumnanaktan
çok haklısın canım yalnız son günler ama işte insanın aklı sürekli bebişte kalıyo bide herkes arıyo yolda çeviriyo sen daha doğuramadınmı diye :sinifsinif: Allah büyük bizde bir sağlıklıca bebeklerimizi kucağımıza alsaydık
çok haklısın canım yalnız son günler ama işte insanın aklı sürekli bebişte kalıyo bide herkes arıyo yolda çeviriyo sen daha doğuramadınmı diye :sinifsinif: Allah büyük bizde bir sağlıklıca bebeklerimizi kucağımıza alsaydık
büyüttük çok şükür cnm darısı size inş sağ salim alın bebeileriizi kucağınıza
uyku düzeni yokkiii gece uyumuyo
sabah 7de uyanıyo 11e kadar uyamnık 11de uyudu birazdan uyanır sesi geliyoo yavaş yavaş
tşkler cnm iyiyim kızımda iyi uyuyo şimdi
geceleri uyumuyo gündüz uyanık
siz nasılsınız iyimisiniz?
selam kizlar e_pack masallah 3 haftalik olmussunuz
bizde yarin iki haftayi bitiriyoruuz.cok gazimiz var.iki günüdr uyutmuyor gecede her bir bucuk yada 2 saate bir uyaniyoz emmek icin.
2 hafta geride kaldi ve benim amilikde aldigim 16 kilodan sadece 8 gitmis durumda kizlar. siz ne alemdesiniz??
iiyizz canım bizde nazar değmesin die sölemiorumama bizimi gece maaşallah güsel uyuyo şimdide uyuyoo gündüz genelde kalabalık olduğundan uyanık kalıo bide çok oynuolar kızımla yoruluo :) herşey ii ama göbeği düşmedi daha düşmek üzere yıkaymadık daha sadece siliorum gün aşırı bi sorunumuz o allaha şükür
selam canım
maşallah büyüttünüz miniklerinizi darısı başımıza inş...
ben 17 kilo aldım bakalım doğumda ne kadarı gdecek:2: zaten zayıf başlamıştım biraz kalsa da olur inş zamanla gider zaten...
ama farkettimde elimdeki bacaklarımdaki o pufluk gittikaydirigubbakcemile2 erken doğum korkusuyla ççok hareketsiz kalmıştım puf puf olmuştu heryerim. son 1 aydır hergün yrüyorum diye mi yoksa son ayda şişlik iniyor mu bilmiyorum
bzm göbekte 13. gün düşmüştü cnm
bende çok şişiyodum özellikle ayaklarım tam olmasada gitti.
ben soğuğa bağlıyorum biraz ama bilmiyorum
çok kilo aldım ya 18 dahada doğurmadımda kaydirigubbakcemile3 bebeğim sağlıklı sıhhatli olsunda hiç önemli değil ya veririz opuyorumnanaktan
hımmm ozaman demkki problem yok 10 gün demişlerdi ama neyse artık bekliycez sen raat yıkayabiliomusun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?