annem vardı yanmda onla halldiyoduk
annem gitti dün gitmeden de 2 kere bana yıkattırdı alışıyum diye
yıkıyorum zor olanı kapasını yıkamak ters çeviriyosun ya ozmn kayacak gibi oluyo bebek
alışcam artık mecbur
:))hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım....mete kuzusu canıma okuyor tatlım:))senn kuzu nasıl?ritacımmm nasılsınn canımm mete kuzusu nasıll bende ekleme yapıyım kızlar uzun uzun banyoda kalın uzun uzun kahvaltı yapın hiç eve girmeyin boyna dışarda dolaşın sıcak yemek ve sıcak çay için çünkü doğumdan sonra herşey soğuyo siz yiyene kadar he bide kocanızın yanından hiç ayrılmayın sarılıp sarılıp yatınnn hiç kasmayın ben ne zaman doğurcam die eninde sonunda oluo nasılsa hee bide emzirme çayı ve bol sıvı tüketinn çok çok çok önemli :)))
selam kizlar e_pack masallah 3 haftalik olmussunuz
bizde yarin iki haftayi bitiriyoruuz.cok gazimiz var.iki günüdr uyutmuyor gecede her bir bucuk yada 2 saate bir uyaniyoz emmek icin.
2 hafta geride kaldi ve benim amilikde aldigim 16 kilodan sadece 8 gitmis durumda kizlar. siz ne alemdesiniz??
file kullanıyorum yatırıyorum suyu döktükce rahatlıyo kızım
zor olanı başını yıkaması işte cnm
inş yaparsın ya
anneliğin verdiği güçle yapıyo insann
tskler canim darisi size insallah sizde saglicakla kavusun meleginizeselam canım
maşallah büyüttünüz miniklerinizi darısı başımıza inş...
ben 17 kilo aldım bakalım doğumda ne kadarı gdecek:2: zaten zayıf başlamıştım biraz kalsa da olur inş zamanla gider zaten...
ama farkettimde elimdeki bacaklarımdaki o pufluk gittikaydirigubbakcemile2 erken doğum korkusuyla ççok hareketsiz kalmıştım puf puf olmuştu heryerim. son 1 aydır hergün yrüyorum diye mi yoksa son ayda şişlik iniyor mu bilmiyorum
bizim 5 gün düsüt göbek.pudra verdiler o kuruttu.bzm göbekte 13. gün düşmüştü cnm
selam e-pack..ne var ne yok tatlım??:))hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım....mete kuzusu canıma okuyor tatlım:))senn kuzu nasıl?
tşkler cnm iyiyim kızımda iyi uyuyo şimdi
geceleri uyumuyo gündüz uyanık
siz nasılsınız iyimisiniz?
selam e-pack..ne var ne yok tatlım??:))hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım....mete kuzusu canıma okuyor tatlım:))senn kuzu nasıl?
tşkler cnm iyiyim kızımda iyi uyuyo şimdi
geceleri uyumuyo gündüz uyanık
siz nasılsınız iyimisiniz?
allah a şükürler olsun canım darısıda bızım basımıza işallah hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı buyutsun.....
slm kızlaropuyorumnanaktan
opuyorumnanaktangözünaydın hayırlı olsun melis darısı başımıza:))
melisciğim gözün aydın olsun canım maşallah yavruna..
Rabbim hayırlı kılsın mübarek kılsın inş...a.s.:1hug:
:roflol: he valla iyiki şu altın yumoş olayı vardı:roflol:
altın yumoşlara kendimizi kaptırdık şimdi biz altın yumoşları dünyaya getiricez kısmetse...
sen diş olaylarıyla uğraşıyordun ne güzel süpriz yaptı sana bebişin..
isim konusunda karar verebildinmi...
spinal konusunda kararsızmışsın..
allah kısmet ederse bende spinal veya epidural düşünüyorum.. bu pztsi dr kontrolüm var son tahlillerim olacak..
Allah hakkımızda hayılır olanı, kolay doğumu nasip eylesin..
bak 9ay geldi geçti.. şimdi bebişlerimizi nasıl doğursak diye düşünüyoz.. allah sağlıcakla kucağımıza alıp kokladığımız, hatta 1.doğum günlerini nasıl kutlayacağımızı konuşmayı nasip etsin..
allah bağışlasın canım.. Allah asğlıklı ve hayırlı evlat eylesin.. çok geçmiş olsun bu arada
canım maşallah bebeğine :) gözünüz aydın :)
kaç kilo doğdu oğluşun merak ettim, resimlerde hiç de öle zayıf durmuyo miniş
hayırlı olsun tatlım..gerçi resimleri gördüm faceden maşallah çok tatlı eymen efe..
maşallah canım..hayırlı olsun....
şimdi gördüm pike..geçmişe bakıyordum...benim ki pek geğirmiyor alttan çıkarıyor hep..artık rezene veriyorum günde 2 çay kaşığı...bide sancısı oldu mu karnına masaj yapıyorum ayaklarını bisiklet sürer gibi yapıyorum çıkarıyor çok şükür...
uyurken birden çığlıkla uyanıyor o zaman çok üzülüyorum...
kimsecikler yok sanırım. Melisesra tebrik ederim canım oğluna kavuşmuşsun allah benim gibi gün sayanlarada nasip etsin herkesin bebeğinide sağlıklı ve mutlu büyütmeyi nasip etsin......
herkese selam...dark,dudu,melisesra,oydiner ve bilmediğim başkalarıda varsa hepsinin gözüaydın...allah analı babalı büyütsün....
melisciğim gelmiş hoşgeldin tatlım nasılsınıza.s.
selam hatunlar ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?