2010 Ekim Anneleri

bnm şişliklerim gitmedi hala ayakkabılarıma terliklerime babetlerime sığamıyorum
yüzklerim hala olmuyo elime
ama benmde 10 kilom gitti

anladım canımm benimde annem bi kez yıkadı ilk geldiği gün göbeğine su getirmeden ama öle çabuk yıkadıki bide ben ağlamaktan bakamadım pek fazla sen file kullanıomusun yıkarken bide herkes bana tek başına kesinlikle yıkama falan dedi ama filede yıkanırken bi kez gördüm çok basit geldi bana ama yaparken öle basit olmıcak gibi:))

bana da nedense filede yıkamak çok kolaymış gibi geliyor ama bakalım o an gelince paniklermyim:))) yeğenlerimi yıkarken hep yardımcı olduğum için alışkınım ilk 1-2 gün annem olacak sonra ben yıkarım kayınvalidem falan yıkamasın isitiyorum ya karışmasın kmse ben hallederim inş.. hani insanın başında durup 40 tane şey söylüyorlar şunu yap bunu yap diye üff ya( bi de ben hastayken kayınvalidem geldiğinde dinleneceğime daha çok ayakta kalıp hizmet ediyorum. rahat olamıyorum

file kullanıyorum yatırıyorum suyu döktükce rahatlıyo kızım
zor olanı başını yıkaması işte cnm
inş yaparsın ya
anneliğin verdiği güçle yapıyo insann

:))hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım....mete kuzusu canıma okuyor tatlım:))senn kuzu nasıl?

tşkler cnm iyiyim kızımda iyi uyuyo şimdi
geceleri uyumuyo gündüz uyanık
siz nasılsınız iyimisiniz?
[/QUOTE]
selam e-pack..ne var ne yok tatlım??

bende kilo kalmadı...60la hamile kaldım..şimdi 59 kiloyum..ama iyi yiyorum alıcam sanırım.

file kullanıyorum yatırıyorum suyu döktükce rahatlıyo kızım
zor olanı başını yıkaması işte cnm
inş yaparsın ya
anneliğin verdiği güçle yapıyo insann

sanki yıllardır anneymiş gibi herşey çok doğal geliyor o anda sanırım..

ooo kızlarrr desenize en yüzsüz benmişim valla suyumu bile kayın valdemle görümcecim getirioo bide bi dünya surat yapıorum çünkü kociş hariç herlesin herşeyi batıo bana nedense :)))) alt kat komşumda dioki şimdi kendine hizmet ettirdin ettirdin yoksa daha sonra bulamazsın bu raatlğı die çokmu fenayım ben nedir ama allah bin kez razı olsun ikisindende hastanede bile hasta bezimi hep görümcem değiştirdi allah razı olsun ama tabii en çok kendi annemden allah razı olsun ben onun bu kadar iyi bebek ve hasta bakabileceğine hiç ihtimal vermiodum :))

tskler canim darisi size insallah sizde saglicakla kavusun meleginize
aslinda benim oglumda son anlar daha da sismisti.sen giziyorsun ya faydasi vardir sisliklere.

bzm göbekte 13. gün düşmüştü cnm
bizim 5 gün düsüt göbek.pudra verdiler o kuruttu.

bende kilo kalmadı...60la hamile kaldım..şimdi 59 kiloyum..ama iyi yiyorum alıcam sanırım.[/QUOTE]
masallah canim zaten sen cikir duruyordun bir göbek vardi.bir aylik olmussunuz.belki iki haftadan bizimde yine bir 5 yada 8 kilomus daha gider

bende kilo kalmadı...60la hamile kaldım..şimdi 59 kiloyum..ama iyi yiyorum alıcam sanırım.[/QUOTE]

oyyy kıyamam ben o kuzuyaa olsun annesii öle güsellerki herşeyine katlanıo insan :) bizde iyiyiz çok şükür hep aynı şlere devam daha şimdi bi sıkıntısı yok bireaz büyüsün ben ozaman görcem dünyanın kaç bucak olduğunu:):)

kızlar ben kaçıyım yine gelirim tospinim acıktı bide altını değiştircem teçizatımı hazırlıyımD

allah a şükürler olsun canım darısıda bızım basımıza işallah hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı buyutsun.....

slm kızlaropuyorumnanaktan

opuyorumnanaktangözünaydın hayırlı olsun melis darısı başımıza:))

melisciğim gözün aydın olsun canım maşallah yavruna..
Rabbim hayırlı kılsın mübarek kılsın inş...a.s.:1hug:

canım maşallah bebeğine :) gözünüz aydın :)

kaç kilo doğdu oğluşun merak ettim, resimlerde hiç de öle zayıf durmuyo miniş

kimsecikler yok sanırım. Melisesra tebrik ederim canım oğluna kavuşmuşsun allah benim gibi gün sayanlarada nasip etsin herkesin bebeğinide sağlıklı ve mutlu büyütmeyi nasip etsin......

herkese selam...dark,dudu,melisesra,oydiner ve bilmediğim başkalarıda varsa hepsinin gözüaydın...allah analı babalı büyütsün....

melisciğim gelmiş hoşgeldin tatlım nasılsınıza.s.

kızlar hepınıze tsk ederim Allahım hepımıze saglıklabuyutmeyı nasıp etsın ınsallah
dogum yapan annelerıde tbr ederım yapmayanlarada hayırlı dogumlar dılıyorum....

selam kıslar tubacım nasılsın

hala oturuyorum güya uyucaktım bayağıda oldu şimdi tam uzanırım uyanır zaten emzirme saati geldi

darkcığım gelen gidenden giremiyor sanırım:)
şimdi hastanedeki gibi başına üşüşmüşlerdir :) biizm ailelerde öyle inş hastanedeyken haberleri olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…