anaa meliste doğurmuş gözün aydın melis allah analı babalı büyütsün
selam eymen efe nin annesiolumunekankayizsmile
kizi emzirdim bakiniyor abiside onu inceliyor.
anne dili var niye konusamiyor bu diyor
darkım gözunaydın hayırlı olsunn allah analaı babalı buyutsunn.. cabucak sütün gelsin insalhh
bende çok şükür eşimi ikna edebildim bu konuda. hatta özellikle senin mesajları okutuğumda beni daha iyi anladı hamdolsun. inş doğum anına kadar kimseye haber vermeyeceğiz.. ister sancıyla gideyim ister suni sancı verilsin son ana kadar haber vermeyi düşünmüyoruz inş sözünü unutmaz:))))
zaten çok çekingen bi yapım var kendimi kasarım vallah sonra ameliyata alırlar diyorum eşime..
canım inş sütün gelir.
gözünaydın balsurat...
darkcım nasılsın tatlım??bebişi gördüm maşallah pek yakışıklı...
dark canım yazdım ama belki geçmişi okumamaışsındır çok çok geçmiş olsun okadar bekledin ama hayırlısı buymuş sağlıklısınız inşallah ikinizde en azından beklemek bitti senin için :)
darkın bebişinin resmi nerde?
ay canım hadi hayırlısı yarın hayırlı haberleriini alırız inş canım allah kolaylık versin
canım üzme kendini bende sezeryan oldum ama üçüncü gn tam olarak sütüm geldi diyebilirim ilk gün aç bırakma fazla bebegi mamaya alışır diyerek kan şekeri düşer sonra sarılıkta olmaz böylece .. bol bol sıvı iç meyve suyu iç su iç canım inş gelir yeter sütün canımhayırlı olsun tekrardan
darkcığım gelen gidenden giremiyor sanırım:)
şimdi hastanedeki gibi başına üşüşmüşlerdir :) biizm ailelerde öyle inş hastanedeyken haberleri olmaz
darkcımmm burdasınn nasılsın nasıl oldun doruk paşa nasıl
ayyy bayıldımm hadi cevap ver verebilirsenn çok tatlı yaa:))
sağol canım benim insallah. sezeryan oldugu icin gec gelirmiş öyle diyollar..
bencede canımm... iyi etmişsin okutmakla. inan vallahi eşim götürmedi kimseyi gittik söyledi eşim gelmeyin dedi ama bir sürü alınganlık yaptılar adamda arada kaldı bu sefer. gitmiş doktora söylemişte en sonunda doktor odaya geldi kızdı cıkarttı herkezi dışarıya ama artık iş işten gecmişti biraz anlayıslı olmak lazım bu gibi durumlarda..
strese girdim resmen bebegimide strese soktum yoksa sonuna kadar mücadele edecektim 11'den gece 11'e kadar suni sancı cektim hiç acılmam yokken 6cm acıldım. ama cok fenaydı :sinifsinif:ablama eşime resmen yalvardıgımı hatırlıyorum nolursunuz sezeryana alsınlar beni diye
iyiyim canım bebişi uyuttum bakıyım dedimmmm.. teşekkür ederiz canımmmm ekim annişlerinin bebişlerinin hepsiii yakısıklı masallah yavrularımıza
okumadım canım gecmişi bakamadım doruk uyududa öyle ancak bakabildim simdi. cok teşekkür ederim. hayırlısı buymuş demek ki dedigin gibi... napalım hep hayırlısını istedim allahtan zaten.
facebookta canım oraya bir kac resim eklemiştim de .
sagol canım benim zaten aptamil aldık yoksa doymuyor agız sütü denen o sıvı sey geliyo sadece yavrum actı hep. doktora sordukta aptamil 1 numara alın demiş onu veriyoruz uyandırıp mememide veriyorum sarılık felan olmasın diye. bolbol sıvı tüketiyorum narkozuda atıyım vucudumdan diye..
canım dün akşam hastaneden cıktıktan sonra baya gelen oldu. simdi boştu da biraz uyudum haktan doruk uyurken sonra uyandı yedirdik mamasını ablamla yanına yattım biraz aklım sizde kaldı bakıyım dedim :))))
akşama üşüşürler zaten :)))))))))
buradayım canımmm..
cok sukur ayaga kaltım hemen, ablam herkezin yanında kalkma diye de tembih etti nazar degermiş :)))) bende birileri geldiginde naza cekiorum kendimi ehehhe. eh biraz dikişlerimin oldugu yerler acıyor ama yine de cok sukur allahıma bebegimi felan kucagıma alıyorum..
benim velet geceleri uyumayacak gunduzleri uuuyuyo da dün gece annemle beni mahvetti uyumadı :))))))))) sen nasılsın canım ?
sağol canım benim insallah. sezeryan oldugu icin gec gelirmiş öyle diyollar..
bencede canımm... iyi etmişsin okutmakla. inan vallahi eşim götürmedi kimseyi gittik söyledi eşim gelmeyin dedi ama bir sürü alınganlık yaptılar adamda arada kaldı bu sefer. gitmiş doktora söylemişte en sonunda doktor odaya geldi kızdı cıkarttı herkezi dışarıya ama artık iş işten gecmişti biraz anlayıslı olmak lazım bu gibi durumlarda..
strese girdim resmen bebegimide strese soktum yoksa sonuna kadar mücadele edecektim 11'den gece 11'e kadar suni sancı cektim hiç acılmam yokken 6cm acıldım. ama cok fenaydı :sinifsinif:ablama eşime resmen yalvardıgımı hatırlıyorum nolursunuz sezeryana alsınlar beni diye
iyiyim canım bebişi uyuttum bakıyım dedimmmm.. teşekkür ederiz canımmmm ekim annişlerinin bebişlerinin hepsiii yakısıklı masallah yavrularımıza
okumadım canım gecmişi bakamadım doruk uyududa öyle ancak bakabildim simdi. cok teşekkür ederim. hayırlısı buymuş demek ki dedigin gibi... napalım hep hayırlısını istedim allahtan zaten.
facebookta canım oraya bir kac resim eklemiştim de .
sagol canım benim zaten aptamil aldık yoksa doymuyor agız sütü denen o sıvı sey geliyo sadece yavrum actı hep. doktora sordukta aptamil 1 numara alın demiş onu veriyoruz uyandırıp mememide veriyorum sarılık felan olmasın diye. bolbol sıvı tüketiyorum narkozuda atıyım vucudumdan diye..
canım dün akşam hastaneden cıktıktan sonra baya gelen oldu. simdi boştu da biraz uyudum haktan doruk uyurken sonra uyandı yedirdik mamasını ablamla yanına yattım biraz aklım sizde kaldı bakıyım dedim :))))
akşama üşüşürler zaten :)))))))))
buradayım canımmm..
cok sukur ayaga kaltım hemen, ablam herkezin yanında kalkma diye de tembih etti nazar degermiş :)))) bende birileri geldiginde naza cekiorum kendimi ehehhe. eh biraz dikişlerimin oldugu yerler acıyor ama yine de cok sukur allahıma bebegimi felan kucagıma alıyorum..
benim velet geceleri uyumayacak gunduzleri uuuyuyo da dün gece annemle beni mahvetti uyumadı :))))))))) sen nasılsın canım ?
iyyim caglacım cok sukur sonunda kavustum cok bekledim amaaaa :)
sende ne var ne yok ? hala bekliyormusun ?
bu arada fatma ne yaptı bilginiz varmı gecmişe bakmaya calısıyorum bir yandanda kuzuma bakıyorum uyandımı diye annelik acayip bir duyguymuş herşeye aglayıp duruyorum :)))))
feyza canım tşeekkür ederim insallah düzene girer sütüm gelse emse yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?