2010 Ekim Anneleri

ben hala bekliyorum canım gelmeye niyeti yok benim kuzumun
fatmada bugün gidecekti açılma varsa suni sancı yoksa sezeryandı haber vermedi daha Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:

anladım canım allah yardımcısı olsun allah bir avazda senide kurtarsın insallah beklemek cok zor.

allah analı babalı buyutsun gelmıs gecmıs olsun cnm sıkıntı cekmıssın ama saglıkla almıssın ya kucagını yawrunu önemlı olan o anneler herseyı cabuk unutuo

sagol canım benim... evet canım kucagıma aldıgımda unuttum herseyi allaha cok sukur.

anladım canım allah yardımcısı olsun allah bir avazda senide kurtarsın insallah beklemek cok zor.

sagol canım benim... evet canım kucagıma aldıgımda unuttum herseyi allaha cok sukur.

amin canım çok sağol beklemek yordu artık beni Allah sağlıkla biran önce kavuştursun inşallah:Saruboceq:

canımmm benimm yaaa bendede öle yara oldu boyna sıkıp durdular süt gelsin die ama gelcek hiç merak etme kremde kullan he bide kayısı hoşafı içç çok çok ii gelio
dimii insana vız gelioo acı falann :)
he bide mamayı az vermeye çalış biraz karnı aç kalsın bide memeye tutunca burnu kapalı olsun bi kaç saniye mecburen nefes alma umuduyla memeye yapışıo
:))))))anamm o narkoz adama neler söletioo bilmezmiyim bende rezil oldum öleeD ilk olarakk annem annem die bağırmışım bide bebek kime benzio kapıyı süsledinizmi die bende sormuşum nasıl bi şartlandıysak kapıya artıkDD ama neseki kurtulduk artık şükürler olsun valla yazda okuyalım bende yazcam inşallah ama bütün duygularımı tam ifade edebilcemmi acaba die düşünüoumm :))

ben hiç bişe yapmadım lansinoh haricinde ama zaten bebek emdikçe yaralar düzeldi baya acıdı ama ben dayandımm

evet canım benımde baya acıdı ama dayandım zaten zaman gerek ıleşmesı ıcın sızın kanamanız devam edıyomu benım 9 gunde sak dıye kesıldı normelmıı ben anlamadım

tamam bittercim bi ara yazalım bebişler durunca :)
karbonat denicem bide gögsüm icin. simdi cıkmam lazım kızlar bebişim uyanıyor sanırım :) optum sizi gorusmek üsere.

Gogus yarasına karbonatlı su ii gelıyo kızlarrr
mervam onuda denedim ama oda fayda etmedi
geçmiyo bi türlü yaralar mafoldumben

ben hiç bişe yapmadım lansinoh haricinde ama zaten bebek emdikçe yaralar düzeldi baya acıdı ama ben dayandımm

bitter maşallah geçmiş göğüs yaraların
hemde 9 günde ben 21 gündür çekiyorum ve geçecek gibide değiller :sinifsinif:
bnm denemediğin şey kalmadı ama geçmiyo
cnm çok yanıyo ağlayarak emziriyorum

evet. hemde bebegın dılınde pamukcuk dıyolar hanı ona da ıyı gelıyo.

canım nasılsın görüşmeyeli pek giremiosunda artık :))
yazdım ama geçen de görmedin sanırım.Allah analı babalı büyütsün.oğluşunu görmek istiodum ama göremedim facebook ta yok dimi fotosu.ekleseydinde görseydim yerimseniben

Son düzenleme:

ayyyyymafoldumben ağlayacağım şimdi:sinifsinif: benimkide çok duygusaldır çok yıpranıcak garibimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaç gündür bakıp bakıp duruyor yüzüme... herelde çekeceğm acıları düşünüyor içi sızlıyorbilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlar 2 gündür giremedim net bozuktu hala doğuramayanlardanım..var mı değişiklik kimlerin bebişleri geldi?

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıslaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr 20.10.2010 gunu OZAN bey aramıza katılacak SIMDIDEN HEYCAN BASLADI EPIDURAL SEZERYAN OLCAM HAYIRLISIYLA INSAALLLAH DUA EDIN KIZLAR YA

slm fadımsa bısı sorcaktım sanırım sen medelanın pompasını almıstın degıl mı bende aldımda temızleyıp hastaneye yanıma almak ıstyrum sen nsl yıkadın

slm fadımsa bısı sorcaktım sanırım sen medelanın pompasını almıstın degıl mı bende aldımda temızleyıp hastaneye yanıma almak ıstyrum sen nsl yıkadın
slm
canım ben aha yıkamadım ama kitapçıkta anlatmış kaynatın diyodu galiba...öyle yaparım bande..

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıslaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr 20.10.2010 gunu OZAN bey aramıza katılacak SIMDIDEN HEYCAN BASLADI EPIDURAL SEZERYAN OLCAM HAYIRLISIYLA INSAALLLAH DUA EDIN KIZLAR YA

hadi hayırlısı canım sağsalim kavuş bebişine inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…