ben hala bekliyorum canım gelmeye niyeti yok benim kuzumun
fatmada bugün gidecekti açılma varsa suni sancı yoksa sezeryandı haber vermedi daha Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:
allah analı babalı buyutsun gelmıs gecmıs olsun cnm sıkıntı cekmıssın ama saglıkla almıssın ya kucagını yawrunu önemlı olan o anneler herseyı cabuk unutuo
anladım canım allah yardımcısı olsun allah bir avazda senide kurtarsın insallah beklemek cok zor.
sagol canım benim... evet canım kucagıma aldıgımda unuttum herseyi allaha cok sukur.
bitter canım bende öyle yapıyorum hep yara oldu ucları canım cok yanıyor ama napıyım yeterki ona bir iki damla olsunda gitsinnnn. insallah inecek bolbol sıvı tüketiyorum..
sezeryana gelince inanırmısın o sancıları cektikten sonra bana sezeryan hiiiç geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ve beni uyandırırlarken ne diyormusum biliyormusun :))
ohh be ne güzel uyudum dinlendimm kafa bi dünya tabi resmen dinlenmiştim :))
ha bide bebişi ilk gördügümde ayy bu cok cirkin demişim ve ilk bebegi soracagım yerde eşime kapıyı süslediniz mi diye sormuşumehehehe bi ara dogum hikayemi yazarım :)))
Gogus yarasına karbonatlı su ii gelıyo kızlarrr
ben hiç bişe yapmadım lansinoh haricinde ama zaten bebek emdikçe yaralar düzeldi baya acıdı ama ben dayandımm
Gogus yarasına karbonatlı su ii gelıyo kızlarrr
mervam onuda denedim ama oda fayda etmediGogus yarasına karbonatlı su ii gelıyo kızlarrr
ben hiç bişe yapmadım lansinoh haricinde ama zaten bebek emdikçe yaralar düzeldi baya acıdı ama ben dayandımm
evet. hemde bebegın dılınde pamukcuk dıyolar hanı ona da ıyı gelıyo.
saol johncımm amin canımm
tubacım nasılsın canım
bencede canımm... iyi etmişsin okutmakla. inan vallahi eşim götürmedi kimseyi gittik söyledi eşim gelmeyin dedi ama bir sürü alınganlık yaptılar adamda arada kaldı bu sefer. gitmiş doktora söylemişte en sonunda doktor odaya geldi kızdı cıkarttı herkezi dışarıya ama artık iş işten gecmişti biraz anlayıslı olmak lazım bu gibi durumlarda..
strese girdim resmen bebegimide strese soktum yoksa sonuna kadar mücadele edecektim 11'den gece 11'e kadar suni sancı cektim hiç acılmam yokken 6cm acıldım. ama cok fenaydı :sinifsinif:ablama eşime resmen yalvardıgımı hatırlıyorum nolursunuz sezeryana alsınlar beni diye
canım dün akşam hastaneden cıktıktan sonra baya gelen oldu. simdi boştu da biraz uyudum haktan doruk uyurken sonra uyandı yedirdik mamasını ablamla yanına yattım biraz aklım sizde kaldı bakıyım dedim :))))
akşama üşüşürler zaten :)))))))))
tuba373
canım ya çok çekmişsin ya Allahım yarıdmcın olsun inş... dikişlerin bir an önce iyileşir inş... ayşe hanım dan ve hastaneden memnun kaldın mı canım
yalnız birşey söyleyim eşim en büyük destekcimdi hastanede o sancıları çekerken. benimle birlikte nefes aldı verdi garibim canım benimmmm..
dayanamayınca artık bebekte riske girince doktora gitti söyledi sezeryan olsun diye. bilseydim baştan istemezdim dedi agladı benimle bir sürüüü.
bitter canım bende öyle yapıyorum hep yara oldu ucları canım cok yanıyor ama napıyım yeterki ona bir iki damla olsunda gitsinnnn. insallah inecek bolbol sıvı tüketiyorum..
sezeryana gelince inanırmısın o sancıları cektikten sonra bana sezeryan hiiiç geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ve beni uyandırırlarken ne diyormusum biliyormusun :))
ohh be ne güzel uyudum dinlendimm kafa bi dünya tabi resmen dinlenmiştim :))
ha bide bebişi ilk gördügümde ayy bu cok cirkin demişim ve ilk bebegi soracagım yerde eşime kapıyı süslediniz mi diye sormuşumehehehe bi ara dogum hikayemi yazarım :)))
slmslm fadımsa bısı sorcaktım sanırım sen medelanın pompasını almıstın degıl mı bende aldımda temızleyıp hastaneye yanıma almak ıstyrum sen nsl yıkadın
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıslaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr 20.10.2010 gunu OZAN bey aramıza katılacak SIMDIDEN HEYCAN BASLADI EPIDURAL SEZERYAN OLCAM HAYIRLISIYLA INSAALLLAH DUA EDIN KIZLAR YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?