2010 Ekim Anneleri

canım ben genel anestezi oldum,10 dak. sürmüş,hiç bişey anlamadım..doğumdan sonra biraz zordu.doğrulamıyodum 6 gün sonra oda gecti şimdi geyet iyiyim..Allah yardımcın olsun canım..

canım ben genel anestezi oldum,10 dak. sürmüş,hiç bişey anlamadım..doğumdan sonra biraz zordu.doğrulamıyodum 6 gün sonra oda gecti şimdi geyet iyiyim..Allah yardımcın olsun canım..

sutun ne zaman geldı pekı bıde hareket ettıgın zaman mı agrı olyo amelıyat yerınde kac cm kesı var ay cok sordum ya ozur

Benim de 12. gün doğumun ama kanamam var fakat aşırı bir kanama yok. buarada kızlar doğum sonrası kaç kilo gideceği acaba nezaman belli olur??? 40.gün falan diyorlar..doğru mu???

MELIS sende mi dogu myaptin canim ara ara giriyorum gecmisede bakmaya firsat yok malum bebekli oldukgözün aydin rabbim hayirli
evlat etsin insallahhhhh
jony canim senle ayni gün mü yaptik dogum??

darkcım cnm gözünadyın sağlıkla büyüt bebişini
melisesra seninde gözünaydın tatlım

sağol epackcımmm
melis seninde gözün aydın canım

dark, melis gözünüz aydın kızlar.. hadi geçmiş olsun sizde atlatmışsınız :)

saolun kıslar dogum yaptıktan sonra gunler ne cabuk gecıyormus yaw:))
darkcım senınde gozunaydın canım

sutun ne zaman geldı pekı bıde hareket ettıgın zaman mı agrı olyo amelıyat yerınde kac cm kesı var ay cok sordum ya ozur

yok canım ne demek sor tabi,doğumdan sonra bi göğsümden geldi süt,mama verdik o gece,ertesi gün diğerndende geldi,bi sorun yaşamadım,beyinle alakalı sanırım..dikişlerinde hamlamış gibi bi ağrı oluyo,yatıp,doğrulamıyosun,bebeği ben alamıyodum,kucağıma veriyolardı,1 hafta sabretmen gerekiyo geçmesi için,ağrı kesiciler falan idare ediyo biraz,doğumdan sonra 6 aylık gibi bi göbeğim vardı,o da 3 gün sonra indi biraz ama hala var..benim dikişim gizli dikişti,pek belli olmuyo ama 7cm vardır..

benım artık ıyıce kafam karstı valla telaseden kım dgrdu kım beklıyo lıstede yenılenmeyınce artık unuttgm arkadaslar varsa hepsıne tekrara gecmıs olsun ve hayrlı olsun a.s.

Cnm öncelikle inan kolay bişey merak etmen doğal elbette ama stres edecek bişey yok:)) bende çok stresiliydim doğum öncesi ama boşuna boşunaymış. kesilen yer 10cm civarı. ben ilk kalkarken sıkıntı çektin 2.günden itibaren artık rahatlamıştık. ameliyat yerin için zaten ilaç veriyorlar sonrasında, birde acı hissi sadece kalkarken yürürken veya gülerken oluyor yani karın kaslarını kullanırken acı hissi var onun dışında ben sorun yaşamadım.sütüm hemen geldi ama yeterli değildi. bende pompa yaptım öyle geldi ama bu seferde göğüs uclarım tahriş oldu işte asıl o zaman acı neymiş anladım yoksa ameliyat acısı falan hiçbişey...

cok sagol canım ya moral oldu banada ben bıberon almadım ama alayım mı kı mama fılan napyım sence

cok tesekkurler ya yanıma pompayı alayım mı bende hastaneye.amelıyattan cıkınca ne gıydınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…