2010 Ekim Anneleri

iyi geceler cankuşlar

dark gözün aydın allah analı babalı büyütsün canım
ısrarla sölüyorum süt için bol bol kayısı suyu %100 olanlardan hem gaz sancısına iyi geliyo hem süt yapıyo
göğüs yarası olanlar bepathen sürün 2 seferde geçti lansinoh hikaye sadece yumuşatıyo zeytinyağından farkı yok
bebişin dudakları pamukçuk olmasın diede karbonatlı su yapıp pamukla memişi emzirmeden önce silin hem yanması gidiyo hem bebişin dudakları şşimiyo beyaz beyaz bebişe zararı yok

gunayın annışlerr ay ıkı cocuklu olmak ne kadar zormus yıne sızın hepınızın 1 rer tane bugunlerın kıymetını bılın

johny teşekkürler canımmm..

tuba hastaneden ve doktordan memnun kaldım canım. zaten hastane bildigim bi hastaneydi, doktorda öyle. ama bazı hemsireler ve ebeler cok suratsızdı. bazıları da cok tatlı. bana denk gelen bir ebe vardı cok suratsızdı sonradan yüzü gülmeye basladı.
eve geldik ki, eşim demesin mi ebe iyi davrandımı sana. neden cok suratsızdı ama sonradan iyi davrandı dedim.. para verdim dediii. ay cok sasırdım. demişki, al bu parayı aksam benden bir yemek ama eşimi üzme, ağlatma,moralini bozma onun demiş.. canım yaa... kadın ilk davrandıgı gibi degildi yani parayı alınca melek oldu :)))
ama dedigim gibi bazı hemsireler cok tatlııııydıı. doktorum zaten cok tatlıydı ayse hanım. zaten bi ara adalet hanım hastaneye gelmiş yanıma da ugradı sagolsun ne yaptın gecmis olsun dedi.

Son düzenleme:
balsurat bugun doguma gidecekti dimiii
ay hep geride kaldımmm vallahi. bebek olunca byle oluyomuş :)

kızlar ben gelince kimse olmuyor. allah hepimizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin çok takip edemiyorum artık. face den ne kadar takip edebilirsem... bebiş olunca böyle oluyormuş...

canım bepanten hangısı ıyı merhemı mı kremı mı nsl kullandın.sut gaz yapmadı mı .benım dgmda yarın

:uhm:kıslar karbonatlı su nsl yapılıyo bıde su bıldgmız karbonat degıl mı.bıde su stell tea humana almıstım bugun ıcmeye bslasm bı zarar olurmu bı de hemoroıd oldum 5 gundur oluyom yaaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlaryerimseniben

benim karnım çok acıyoo yani böle yanık gibimafoldumben sadece sağ tarafımda ufak bir yer ama çok canımı yakıo.nedenki acaba???

:uhm:kıslar karbonatlı su nsl yapılıyo bıde su bıldgmız karbonat degıl mı.bıde su stell tea humana almıstım bugun ıcmeye bslasm bı zarar olurmu bı de hemoroıd oldum 5 gundur oluyom yaaaaaaaaaaaaa

kücük cay bardagına 1 cay kasıgı karbonat at canım..
humana'yı erken icmenin bi zararı olmaz ama dogumdan önce icmenin bi faydası olurmuki niye iciyosun?
aman hemeroide dikkat et, ben dogumdan sonra cok cektim.. gerci sen sezeryan olcan, ıkınmıcan sorun olmaz belki ama kabız kalmamaya calış..

insaallah sen napyon bebıs nsl sen ıyı oldun mu nasılsın

iyiyiz canım saol.. dogumdan sonra hemen ayaga kalkmıstım ama bi ara süt sıtması tuttu, bi de hemeroid mafoldumben şimdi daha iyiyiz cok sükür..

benim karnım çok acıyoo yani böle yanık gibimafoldumben sadece sağ tarafımda ufak bir yer ama çok canımı yakıo.nedenki acaba???

günaydın canım..
benimde dogumdan önce cok hassastı karnım, ultrasonda karında gezdiriyolarya bişey, onun dokunuşuna bile dayanamıyodum.. sonra dogumdada ebe karnıma cıktıgı icin resmen, hala dokununca acıyo
sadece sagda olması ilginc ama, dr'una bi sor bence canım

gunaydın canım bılmemkı neden belkıde derı gerılıp hafıften yırtılıyo olabılır bılmıyom kı

emzık verıyomusunuz bebeklerınızee benımkı sureklı aranıyoo verıyom emzıgı tutuyo bazen amaa sut gelmeyınce sınırlenıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…