cok sagol canım ya moral oldu banada ben bıberon almadım ama alayım mı kı mama fılan napyım sence
iyi geceler cankuşlar
dark gözün aydın allah analı babalı büyütsün canım
ısrarla sölüyorum süt için bol bol kayısı suyu %100 olanlardan hem gaz sancısına iyi geliyo hem süt yapıyo
göğüs yarası olanlar bepathen sürün 2 seferde geçti lansinoh hikaye sadece yumuşatıyo zeytinyağından farkı yok
bebişin dudakları pamukçuk olmasın diede karbonatlı su yapıp pamukla memişi emzirmeden önce silin hem yanması gidiyo hem bebişin dudakları şşimiyo beyaz beyaz bebişe zararı yok
sanada günaydın baylemurr... sen bugun dogurmıcakmıydın :)
yarına aldık 20.10.2010 olsun dedım zaten gelmeyede nıyetı yok yarın 40.haftamızda doluyor
cok güzel bi tarih :) şimdiden hayırlı olsun..
hadi sende dogurda actıgın topiğe gel :)
:uhm:kıslar karbonatlı su nsl yapılıyo bıde su bıldgmız karbonat degıl mı.bıde su stell tea humana almıstım bugun ıcmeye bslasm bı zarar olurmu bı de hemoroıd oldum 5 gundur oluyom yaaaaaaaaaaaaa
insaallah sen napyon bebıs nsl sen ıyı oldun mu nasılsın
günaydın kızlaryerimseniben
benim karnım çok acıyoo yani böle yanık gibimafoldumben sadece sağ tarafımda ufak bir yer ama çok canımı yakıo.nedenki acaba???
günaydın kızlaryerimseniben
benim karnım çok acıyoo yani böle yanık gibimafoldumben sadece sağ tarafımda ufak bir yer ama çok canımı yakıo.nedenki acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?