2010 Ekim Anneleri

yarıcan benm hemoroıd dktr demır ılacımı dgstrmıstı o yaptı zaten bıraktım kullanmayı cok fenayım ya kaktusun uzerınde oturyorum 5 gundr fıtıl krem kullanıyom.bol kayısı hosafı ıcıyorum artık.bugun cok bısı yemek ıstemıyom bagrsaklarım bosalsın bıraz.karbonatlı suyu emzrmeden oncemı suruyum pamukla meme bakımını nsl yapayım

canımm ılk emzırdıgındee gogsunu sutlee ıslatmaya calışş kuru kuru bebek yapışıncaaa daha acıtıyoo yara olmazzz belkıde senın canıımm olursaa karbonatlı suyla sıll emzırcegın vakıttt temızle sen sezaryanmı olcan canımmmmm

bende öyleyim, aglaya aglaya cıkıyorum wc'den inş hemen gecer canım.. sıcaga yakın ılık suya oturmayı denedinmi, ben onun cok faydasını gördüm.. emzirmeden önce sür canım

evet yarın sezeryan yarın 40.haftamızda bıtıyo zaten .ya normal dgm yapacagma ınanmadgm ıcın sezeryan ıstedım artık nekadar dgru yapıyom bılmıyorum ya

merhaba güzel anneler, umarım hepiniz iyisinizdir. Dün doktora gittik ve yarın için randevumuzu aldık 20.10.2010...:)) gelmeye niyeti yoktu bizimkinin de,doktor beklerim dersen bekleyelim ama riskleri var dedi, ben de daha fazla direnemedim ve kabul ettim. normal olmasını istiyordum başından beri,acaba yanlış mı yapıyorum sezeryana evet demekle diye düşündüm çok dünden beri,şimdi biraz daha iyiyim,hayırlısı olsun hakkımızda. baylemur sen de yarın giriyormuşsun sanırım,genel mi epidural mı istiyorsun? ben genel istemiyorum epidural olucam inşallah,bebişimi doğduğu an görmek istiyorum inşallah çok güzel bir doğum olur....

bende öyleyim, aglaya aglaya cıkıyorum wc'den inş hemen gecer canım.. sıcaga yakın ılık suya oturmayı denedinmi, ben onun cok faydasını gördüm.. emzirmeden önce sür canım

ya su hemoroıd dıkıs agrısından bıle kotu sureklı agrı acı var .dıkıs agrısında en azından hareket edınce agrı olyo bunda otururkende agrı var yatarkende

evet benımde yarın epıdral sezeryan olcak bızımde yarın 40.haftamız doluyo benımde kafam okadar karısık kı bende hep dgrumu yapıyom sezeryan olmakla normal olsammı dıye ama ne bı sancı ne baska bısı var ben beklemeye kalksam 1 ay daha gelmez bu sıpa

ben bıraz evı toplayıp yarına hazrlık yapayım camasrlarım fılan var borek sarcam kurabıye fılan hazr olsun grsrz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sabah hastaneye gdcegım dktr sana bısı dedımı ac mı gıtcen kahvaltı yapıp mı

aç tabii ki canım.bugün gece 12 den sonra birşey yiyip içme dedi ama ben daha öncesinden yemeyi bırakmayı düşünüyorum akşamda hafif birşeyler yiyerek ...yarın sabah 6 gibi hastaneye giriş yapıcaz tahlller kontroller yapılacakmış doktor 8.30 da gelecek,biri daha varmış hangimizi önce alırsa artık ona göre.

bende bugunuırlısı artık meyve sut bırz makarna vb haff seylerle gecreyım dıyorum hay

kızlar ben değil kkya girmek, bsşımı bile kaşıyamıyorum
Ama haber vereyim istedim kızım geçen cuma taburcu oldu çok şükür
evdeyiz hepimiz artık

kızlar ben değil kkya girmek, bsşımı bile kaşıyamıyorum
Ama haber vereyim istedim kızım geçen cuma taburcu oldu çok şükür
evdeyiz hepimiz artık

maşallah ikizlerin oldu sanırım canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözün aydına.s.

johnnybravo cnm maşallah ne gzl geçmiş yaraların
ben bepanten sürüyorum ama geçmiyo napcam bilemiyorum artık gülerek emzirmek istiyorum bebeğimi mafoldumben

ah kızlar ben gögüs yarasını 20 gün çekdim kabus gibiydi bana iyi gelen tek şey kendi sütüm oldu sütümü gögsüme sürüp kurumasını bekledim öyle kapadım 2 günde iyileşiyor denemenizde fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…