2010 Ekim Anneleri

slm kızlar........ya fena halde bacaklrım ağrıyor belimde adet olcakmışım gibi hissedeyorum...dün yordum kendimi temizik yaptım ondan heerhalde...

artık kimsede girmiyo buraya ya herkes doğurdu günü belirsiz bir ben kaldım :sinifsinif: hayırlısıyla sağlıklıca bebeğimi birde ben kucağıma alsaydım:Saruboceq: yarın kontrole gidiyorum

Son düzenleme:
ben siteye devamlı giremiyorum kızlar, açılmıyor genelde

nurtopu hadi hayırlı olsun, eve geçmişsiniz ne güzel :)

darkcım kaç kere yazdım ama site kapandı, gönderemedim, senin bebişin de hayırlı olsun canım, maşallah :)

yarın doğumu olanlara da hayırlı doğumlaaar :)

kızlar bende bebeğimi kucağıma aldım.. 15 ekimde sezeryan ile 3750 gr ağırlığında bi prenses dünyaya getirdim.. çok şükür biz atlattık.. Allahım bekleyenlere yardımcı olsun, bi an önce sağlıkla kurtarsın inş.

gözünaydın canım tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :) darısı benim gibi bekleyenlere olsun :)

gözünaydın canım tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :) darısı benim gibi bekleyenlere olsun :)

saol canım inş. sizler de bi an önce kurtulursunuz..

şimdi çıkmam lazım.. biraz geriye gittim baya olmuş doğum yapan.. herkeslerin gözü aydın olsun.. biraz toparlanalım yine geliriz.. iyi akşamlar herkeseee

slm kızlar
furuzan hayırlı olsun canım maşallah size
pamfilya darısı bize tatlım günler aynı hadi hayırlısı..

hayırlı olsun tatlımn maşallah size..

portakal furuzan hayırlı olsun kızlar..allah analı babalı büyütsün...gazları olmasın,güzel emsinler,güzel uyusunlar inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…