ah kızlar ben gögüs yarasını 20 gün çekdim kabus gibiydi bana iyi gelen tek şey kendi sütüm oldu sütümü gögsüme sürüp kurumasını bekledim öyle kapadım 2 günde iyileşiyor denemenizde fayda var
kızlar bende bebeğimi kucağıma aldım.. 15 ekimde sezeryan ile 3750 gr ağırlığında bi prenses dünyaya getirdim.. çok şükür biz atlattık.. Allahım bekleyenlere yardımcı olsun, bi an önce sağlıkla kurtarsın inş.
gözünaydın canım tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :) darısı benim gibi bekleyenlere olsun :)
merhaba kızlar benimde oğluşum pazar günü 10:54 de dünyaya geldi dün evimize geldik.
hayırlı uğurlu osun canım sabah doğduğuna göre normal doğum sanırım yanılıyomuyum?
evet canım normal doğum gece boyu sancı çektim sabah 06.da gittim hastaneye doktor saat 16:00 gibi doğurursun dedi ama oğluşum fırladı:)))
kızlar bende bebeğimi kucağıma aldım.. 15 ekimde sezeryan ile 3750 gr ağırlığında bi prenses dünyaya getirdim.. çok şükür biz atlattık.. Allahım bekleyenlere yardımcı olsun, bi an önce sağlıkla kurtarsın inş.
slm kızlar
furuzan hayırlı olsun canım maşallah size
pamfilya darısı bize tatlım günler aynı hadi hayırlısı..
amin canım bi alnımızın akıyla normal doğurabilsek başka bişey istemiyorum allah inşallah gönlümüze göre verir :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?