2010 Ekim Anneleri

slm kızlarr kızcem uyuyo geceleri uykusuz gündüzleri uyuyarak vakit geçiyo 11 gün olmuş ve en nasıl geçtigini anlamadım
portakalcım maşallah kızına canım salgıkla büyüsün inşallahh
furuzancım maşallah ogluna saglıkla büyüt ..

balsuratcım inş saglıkla bebegini kucagına almışsındır
nurtopu canım gzün aydın kolay gelsin ayrıca bebişlerden :)

sağol canım benimmm a.s.

merhaba kızlar benimde oğluşum pazar günü 10:54 de dünyaya geldi dün evimize geldik.

canım hayırlı olsun bebişin..

dark tatlım aşağıdasoın nasılsın
hayırlı olsun sonunda geldi bebiş ..

bebişi emzirdim uyudu bi bakıyım dedim canım. cok sukur iyiyim sen nasılsın ?

canım benim bebiş 13günlük oldu peki senin kanaman ne durumda? benim ki k.rengi ve 2gündür hafif bir koku var gibi geliyor telaş etmeye başladımbilmiyorumkismile

dark teşekkürler iim bebişimi bekliyorum hayırlısı ile..bebişi öp benim için....

doğum yapan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah..

doğum yapacak arkadaşlarada RABBİM sizi bi avazda kurtarsın inşallah..

bebek olunca hiç vakit bulamıyosun bişeye kendine bile vakit ayıramıyorsun benim kızım gündüz hep uyuyor gece ayaktayız zamanla düzelir inşallah..

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr goguslerımden sut akıyo yaaa daha sıpam ortada bıle yokken yaaaaaaaaa:1shok:

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr goguslerımden sut akıyo yaaa daha sıpam ortada bıle yokken yaaaaaaaaa:1shok:
selam canımcım sen yarın sezeryana giriyosun değil mi?merak etme cok normal canım sorun yok yani,benim bir yakınımın nerdeyse dogumuna 1 ay kala geliyodu sütü,dogumdan sonra sütüm gelcek mi die düşünmezsin işte ne güzel..

slmmmmmmmmmmmmm canım nbr ya dgmndan sonra hc grsemedık ya ozletıyosunz kendınızı kızlar evet yarın ınsaalllah buyuk gun oglumuz gelıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:teytey:

tatlım hele bi yarın yavrunu al kucagına neden görüşemediğimizi anlıycaksın sen de :)) tuvalete gitmeye zor vakit buluyorum ya,yemeye bile vaktim yok hızla kilo kaybetmeye basladım :SSbenim bıdık uyudu da gelebildim ama yarım saat sonra uyanıcak ve sabaha dek hatta öğlene dek pişpiş yapıcam durucam,emzircem gaz cıkarcam ,altını değişcem ve bu kısır döngü böyle devam edip gidecek :))tabi ben de zombi gibi oldum cıktım..canımcım allah yardımcın olsun yarın,saatiniz belli mi?

sbh 9 gıbı hastanede olcam tam saat vermedı yats ı dgcak bebegım buyuk ıhtımalle 12 1 g

göğüs yaraları için kullanmadığım şey kalmadı...çok canım yanıyo yaaaa...! lonsinoh iyi geliyo yumuşatıyo silmeyede gerek yok bebek emmeden ama oluşan çatlakları tedavi etmiyo...bephantende sadece yumuşatıyo bi işe yaramadı...kk'dan yine göğüs için garmastan diye bi pomad duydum oda bi afrika çiçeğinden yapılıyomuş, afrikalı yerli kadınlar kullanıyomuş göğüs yaraları için kociş onu aradı buldu eczanelerden başta iyi geldi ama oda bi işe yaramadı...ne yapıcam bilmem...oğlumda hiç böyle olmamıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…