ben siteye devamlı giremiyorum kızlar, açılmıyor genelde
nurtopu hadi hayırlı olsun, eve geçmişsiniz ne güzel :)
darkcım kaç kere yazdım ama site kapandı, gönderemedim, senin bebişin de hayırlı olsun canım, maşallah :)
yarın doğumu olanlara da hayırlı doğumlaaar :)
merhaba kızlar benimde oğluşum pazar günü 10:54 de dünyaya geldi dün evimize geldik.
dark tatlım aşağıdasoın nasılsın
hayırlı olsun sonunda geldi bebiş ..
slm kızlarr kızcem uyuyo geceleri uykusuz gündüzleri uyuyarak vakit geçiyo 11 gün olmuş ve en nasıl geçtigini anlamadım
portakalcım maşallah kızına canım salgıkla büyüsün inşallahh
furuzancım maşallah ogluna saglıkla büyüt ..
selam canımcım sen yarın sezeryana giriyosun değil mi?merak etme cok normal canım sorun yok yani,benim bir yakınımın nerdeyse dogumuna 1 ay kala geliyodu sütü,dogumdan sonra sütüm gelcek mi die düşünmezsin işte ne güzel..kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr goguslerımden sut akıyo yaaa daha sıpam ortada bıle yokken yaaaaaaaaa:1shok:
herkese selam...
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr goguslerımden sut akıyo yaaa daha sıpam ortada bıle yokken yaaaaaaaaa:1shok:
selam canımcım sen yarın sezeryana giriyosun değil mi?merak etme cok normal canım sorun yok yani,benim bir yakınımın nerdeyse dogumuna 1 ay kala geliyodu sütü,dogumdan sonra sütüm gelcek mi die düşünmezsin işte ne güzel..
tatlım hele bi yarın yavrunu al kucagına neden görüşemediğimizi anlıycaksın sen de :)) tuvalete gitmeye zor vakit buluyorum ya,yemeye bile vaktim yok hızla kilo kaybetmeye basladım :SSbenim bıdık uyudu da gelebildim ama yarım saat sonra uyanıcak ve sabaha dek hatta öğlene dek pişpiş yapıcam durucam,emzircem gaz cıkarcam ,altını değişcem ve bu kısır döngü böyle devam edip gidecek :))tabi ben de zombi gibi oldum cıktım..canımcım allah yardımcın olsun yarın,saatiniz belli mi?slmmmmmmmmmmmmm canım nbr ya dgmndan sonra hc grsemedık ya ozletıyosunz kendınızı kızlar evet yarın ınsaalllah buyuk gun oglumuz gelıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:teytey:
ne güzel işte...sezeryan olsanda sütün hemen gelecek..denum.benimde öyleydi hamileykende geliyodu...
tatlım hele bi yarın yavrunu al kucagına neden görüşemediğimizi anlıycaksın sen de :)) tuvalete gitmeye zor vakit buluyorum ya,yemeye bile vaktim yok hızla kilo kaybetmeye basladım :SSbenim bıdık uyudu da gelebildim ama yarım saat sonra uyan yapılacak ama sanırımıcak ve sabaha dek hatta öğlene dek pişpiş yapıcam durucam,emzircem gaz cıkarcam ,altını değişcem ve bu kısır döngü böyle devam edip gidecek :))tabi ben de zombi gibi oldum cıktım..canımcım allah yardımcın olsun yarın,saatiniz belli mi?
selam canım karsılasamadık bayadır senle de,gözünaydın canım,saglık ve mutlulukla büyüt kızını...nasılsınız,hersey yolunda mı?ne güzel işte...sezeryan olsanda sütün hemen gelecek...benimde öyleydi hamileykende geliyodu...
tatlım hele bi yarın yavrunu al kucagına neden görüşemediğimizi anlıycaksın sen de :)) tuvalete gitmeye zor vakit buluyorum ya,yemeye bile vaktim yok hızla kilo kaybetmeye basladım :SSbenim bıdık uyudu da gelebildim ama yarım saat sonra uyanıcak ve sabaha dek hatta öğlene dek pişpiş yapıcam durucam,emzircem gaz cıkarcam ,altını değişcem ve bu kısır döngü böyle devam edip gidecek :))tabi ben de zombi gibi oldum cıktım..canımcım allah yardımcın olsun
ya benım yazdıklarım neden karmasık cumleler olyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?