ooo baya kalabalığız....
biz mama yemeye gidiyoruz görüşürüz...
oyyy kızlar hepimizinkinin huyları benzer.
ben ne emzik verdim ne de sallıyorum, o yüzden uyutana kadar bazen anam ağlıyo. kollarım kopuyo, kucaktan inince uyanıp ağlıyo çünkü. mememi de oohhooo bi çekiyo ki, karnı ağrıdıkça mememe asılıyo, çekiyo ağzıyla.
çok tatlı bişi ya bu bebek, hehe ne garip benim bebeğim oldu :)
haydin görüşürüz kızlar
listeye bakıyordum kızlar iyiyim ben şükür uyuz doktorum nasıl diktiyse dikiş yerim hala geçmedi sözde bir haftada geçer dedi. iltihap kapmış dedi ama ben her wcden sona bi güzel yıkayıp batikonluyorum dediği gibi :S geçen gece ağlıcaktım az daha çocuğum bircem ağlıo emzircem oturamıom. şükür şimdi iyiyim biraz daha. kocişim bilgisayarımı götürmüştü. dün getirdi. benim fındıkımın göbeği 4. gün düştü :) emmeside maşallah çok iyi bıraksam yarım saat emer. ama çok emdiği için çok kusuo bende az emince kendim çıkarttırıyorum az az sık sık emziriyorum. uykumuzdagündüz tüm gün uyuyoruz gecede uyumak istiyor ama mız mız beşiğimizi hiç sevmiyor. ona yatırı yatırmaz ağlamaya başlıo. başka başka hee bide 3280 gr doğdu. dün sağlık ocağına gitmiştik. çok kustuğu için doktor normal dedi. kilo almış almasa beslenemezdi dedi. 3800 olmuş.
ya kızlar emziğe nasıl alıştırıcaz resmen beni emzik niyetine kullanıyo babasıda asla emzik vermek yok diyo
zaten emziği ağzına verdiğim an boğuluyomuş gibi hareket yapıyo öğürüyo kusacakmış gibi neden öle bi hareket yapıyo anlamadım sevmediysen at ağzından
sağol cnm sütün yaramış dedi doktorda çok mutlu oldum. sütümde gelio şükür tek derdim memelerim çok acıomaaşallah canım benimm neyseki sağlıkla kucağında birce kuzusukilosuda maaşallah almış yürümüş:)))) maaşalahh
ya kızlar emziğe nasıl alıştırıcaz resmen beni emzik niyetine kullanıyo babasıda asla emzik vermek yok diyo
zaten emziği ağzına verdiğim an boğuluyomuş gibi hareket yapıyo öğürüyo kusacakmış gibi neden öle bi hareket yapıyo anlamadım sevmediysen at ağzından
siboş nasıl gidiyo annelik?
evet şuanda çok minikler...emerken uyuya kalıyolar yada bazen çok emiyolar....bunların hepsi düzene girecek...bide çok emdikleri zaman sütün fazlasını çıkarıyolar zaten kusarak...
çok çok güzel bide gaz olmasa süper olacak
bunu biliyormuydunuz bebekler gülümsediğinde annelerde eroin almış gibi mutluluk etkisi yaratıyomuş çok önceden duydum az önce doğruluğuna inandım kucağımda bakışırken ciddi ciddi güldü aayy bayılacaktım az daha kahkahalarla güldüm hep gül annem ağlama annem die 20kere tekrarladım çocuğu azcık sıkmışım severken sora durdum nasıl bakıyo görmeliysiniz anne kafayımı sıyırdın der gibi sora gene gülmeye başladım annem geldi noluyo die
kızlar bende her arandğında ağzını açtığında emziriorum fakat bu emme isteği olmayabilirmiş gazo olduğunda da çaresizlikten memeyi alıomuş çok emersede hazımsızlık çekebilirmiş ki ölede oluo sanırım sürekli ıkınıo gibi emzik bende hiç almadım daha vermeyide düşünmüorum çünkü versem bırakmaz çok sevio emmeyi dün sağlık ocağında çıkışta bi acıktı ağladı napcağmı şaşırdım taksideydik allahtan ev yakındı çokta ağlamadı bakalım daha başımıza ne hikayeler gelcek :))
sepetinin içine yastık koyuyorum yastığın üstünde uyuyo üstünde sadece uzun kollu badi ve ince penye var battaniyeye sarmıyorum kol altına öle atuyorum üstüne
gelin görünki yastık srılsıklam kafası su içinde nie öle terliyo ev desen sıcak değil öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?