2010 Ekim Anneleri

vallahi bizim dr'umuzda psikoloğumuzda 2 yaşına kadar emmek bir ihtiyaç emzikte, parmakta emebilir dedi...ama parmak emerse çok zor kızlar...benim oğlum emiyo parmak 3 yaşında oldu nerdeyse halen parmağı bırakamadı...ama emzik emen arkadaşları 2 yaşında olmadan emzikler ya kesildi ya çöpe atıldı kurtuldular...ama biz parmağı kesemiyoruz atamıyoruz :))

onun için ben şuanda kızıma veriyorum emzik...hasthanede başladım vermeye...

oh süper inşllh böle gider. emziğe çok alışınca bıraktırması çok zor oluyor. bide emzik emen çocuklar memeyi bırakıyor diyorlar. ondanda korkuyorum mecbur kalmadıkça vermiyorum bende. çok sıkışınca veriom yada sallıyorum. sallamayıda sarsmadan yavaş yavaş sallıom. memeyi verince off bi çekio nasıl acıo

maaşallah canım benimm neyseki sağlıkla kucağında birce kuzusu kilosuda maaşallah almış yürümüş:)))) maaşalahh

ya kızlar emziğe nasıl alıştırıcaz resmen beni emzik niyetine kullanıyo babasıda asla emzik vermek yok diyo
zaten emziği ağzına verdiğim an boğuluyomuş gibi hareket yapıyo öğürüyo kusacakmış gibi neden öle bi hareket yapıyo anlamadım sevmediysen at ağzından

emzık uçları farklı oluyo ya baska dene ıstersen bıde. ben gercı pek anlamam ama fıkır işte:):)

maaşallah canım benimm neyseki sağlıkla kucağında birce kuzusu kilosuda maaşallah almış yürümüş:)))) maaşalahh
sağol cnm sütün yaramış dedi doktorda çok mutlu oldum. sütümde gelio şükür tek derdim memelerim çok acıo dikişimde tam iyileşmedi zor oturuom.

bende yavaş yavaş alıştırdım benimkide öyle yapıyordu. ağzında tut acıktığı zmn ver bide cuk cuk cuk çekçektir ben evde vermiyorum pek. hiçte vermezsem dışarda almaz diye arada veriyorum. gerçekten dışarda zor oluyor.

siboş nasıl gidiyo annelik?

çok çok güzel bide gaz olmasa süper olacak

bunu biliyormuydunuz bebekler gülümsediğinde annelerde eroin almış gibi mutluluk etkisi yaratıyomuş çok önceden duydum az önce doğruluğuna inandım kucağımda bakışırken ciddi ciddi güldü aayy bayılacaktım az daha kahkahalarla güldüm hep gül annem ağlama annem die 20kere tekrarladım çocuğu azcık sıkmışım severken sora durdum nasıl bakıyo görmeliysiniz anne kafayımı sıyırdın der gibi sora gene gülmeye başladım annem geldi noluyo die

kızlar bende her arandğında ağzını açtığında emziriorum fakat bu emme isteği olmayabilirmiş gazo olduğunda da çaresizlikten memeyi alıomuş çok emersede hazımsızlık çekebilirmiş ki ölede oluo sanırım sürekli ıkınıo gibi emzik bende hiç almadım daha vermeyide düşünmüorum çünkü versem bırakmaz çok sevio emmeyi dün sağlık ocağında çıkışta bi acıktı ağladı napcağmı şaşırdım taksideydik allahtan ev yakındı çokta ağlamadı bakalım daha başımıza ne hikayeler gelcek :))

sepetinin içine yastık koyuyorum yastığın üstünde uyuyo üstünde sadece uzun kollu badi ve ince penye var battaniyeye sarmıyorum kol altına öle atuyorum üstüne
gelin görünki yastık srılsıklam kafası su içinde nie öle terliyo ev desen sıcak değil öle

evet ya gülüşü çok guzellll:)

evet gazı oldugunda da meme ıstıyomus gıbı yaparmıs ve alırmıs.

benımkıde emerken cok terlıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…