2010 Ekim Anneleri

ben aventin emziğini aldım..ilkgünler sütümüğ sürüp verdim..şimdi alıştı...huysuzlannca veriyorum...

çok terlemek yani başın terlemesi D vitamini eksikliğinden olabiliyor...ama gerçi bunlar daha çok küçük...zaten sağlık ocağı yada dr d vitamini vermiştir ağzına damlatmak için...sonbahar çocuğu bunlar yaza kadar doğrudürüst güneş göremiycekler...bizede 10 günlükken başlayın dediler ama ben bugün başlıycam...

bugun kızımı ana saglıga goturdum topugundan kan aldılarr ay cıgırdı kızım yaa cok agladıı valla dayanamadımm

bana da 16. gun basla dedıler ben basladım 4. gun bugun.

bugun kızımı ana saglıga goturdum topugundan kan aldılarr ay cıgırdı kızım yaa cok agladıı valla dayanamadımm

evet ya ben dısarı kacmıstım kan alırlarken.

kızlar sbahdan berı bebeğim hiç kakasın yapmadı ya ne yapcam bılemıyorum gunde en az 1kere ypması gerekıyo ya

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
e_pack, balum+, crazy_peri, eyan25, fatma2005, melisesra+, mervam, sweet_drop
selam kızlar a.s.

kızlar sbahdan berı bebeğim hiç kakasın yapmadı ya ne yapcam bılemıyorum gunde en az 1kere ypması gerekıyo ya

aaa senın bebiş daha 3 günlük ve sen buralardasınn inanmıyorum yaa ben dogumdan 3 gun sonra bile kendımı toparlayabilmiş degildim...normal dogummu yaptınız? maşallah valla

ayy kıcına zeytınyagı sur canım evet gunde 1 kereden fazla yapılyo yenı dogan bebekleer yapar canımstres olmaaa

aaa senın bebiş daha 3 günlük ve sen buralardasınn inanmıyorum yaa ben dogumdan 3 gun sonra bile kendımı toparlayabilmiş degildim...normal dogummu yaptınız? maşallah valla

yok mecburi sezeryan oldum :)allah herseyın hayırlısını versın
cabuk toparladım masallah bana
ilk gunu zordu bi o kadar zordu
suan dıkıslerım az az acıyo o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…