ecrın birce bebişi gürdüm maşallah prensese...saglıkla buyusun ınşallah
sağol cnmdışı seni içi beni yakar
gerçekden maşallah benım de mecburı sezeryandı ama 10 gunden önce toparlayamamıştım...çok agrılarım oluyordu...yok mecburi sezeryan oldum :)allah herseyın hayırlısını versın
cabuk toparladım masallah bana
ilk gunu zordu bi o kadar zordu
suan dıkıslerım az az acıyo o kadar
sağol cnmdışı seni içi beni yakar
bye..prensesini kokla bizim yerımızeekızlar ben kaçtım..byeeee...
nerede bebeısın resmıı bu arada bebeklerınızın kılo alma durumu nasıl anneler
slm kızlar...
hep annişler var sanırım bir ben mi varım hamiş kalan:teselli:
allah senıde kurtarsın canım hayırlısıyla
facete cnm. benimki 9 günde 400 gr almış :) tosunum.nerede bebeısın resmıı bu arada bebeklerınızın kılo alma durumu nasıl anneler
gerçekden maşallah benım de mecburı sezeryandı ama 10 gunden önce toparlayamamıştım...çok agrılarım oluyordu...
ahhh böyle güzellikler hep içimi yaksın isterim valla...benım prensesimin yaktıgı gibi...rabbim onları saglıkla buyutmemizi nasıp etsın ınşallah
canı m benim kzda aynı 4 saatten fazla uyudugu oluyo uyandgındada 4 saat yatmıyo meeme istemiyo zorla veriyom verincede vaazgecmiyo memeden en az 20 dk emiyo :hg burcix.. biz iyiyiz cok sükür, sen nasılsın??
banada 2 saatte bir iki gögüstende 10ar dakika emzir dediler.. hic 20 dk emmiyo ama kızım..
ona ragmen bazen 4 - 4,5 saat emmediği oluyo, istmeyince agzını acmıyo kesinlikle, acık bulursam gögsümü sıkıyorum biraz agzına damlatıyorum ama hanımefendi onu bile yutkunmuyo :)
canım benim hemeroidim hamileyken azmıştı çok kötü şişti acıı kanadı bile o zaman dr um rektal yoldan olan bi krem verdi onu kullandm bide sıcak su buharına dur dedi yarım saat ben onu pek yapamamıştım ama iyi geldi krem bide tere otu varya onu sabah ögle akşam aç karnına bi kaşık kadar yapagını çigne agzınad su ile yut da ii geliyo ahmet maranki yazmıştı sitesinde dr una da danış istersen acı çekmekızlarr benim kızın göbeği düştü ama akıntı varmış hala yıkayamadık boyna silioruz ama oda yeterli değil doktor krem verdi pazartesi yine götürcez bakalım kafam hep ona takık benim kızda çok çok emmek istio ama her ağzını açması aranması acıktığı anlamına gelmezmiş bende bugün kalkıp temizlik yaptım baya bii dikişlerim şuan acımıo ağrıda yok ama bakalım akşama nolcak kızımda zor uyuyo ama allaha şükür bi sağlık sorunumuz yok bu arada heoroidmi bilmiorum bende bir haftadır her tuvalete çıkışımda çok çok canım acıo(
canı m benim kzda aynı 4 saatten fazla uyudugu oluyo uyandgındada 4 saat yatmıyo meeme istemiyo zorla veriyom verincede vaazgecmiyo memeden en az 20 dk emiyo :
canım benim hemeroidim hamileyken azmıştı çok kötü şişti acıı kanadı bile o zaman dr um rektal yoldan olan bi krem verdi onu kullandm bide sıcak su buharına dur dedi yarım saat ben onu pek yapamamıştım ama iyi geldi krem bide tere otu varya onu sabah ögle akşam aç karnına bi kaşık kadar yapagını çigne agzınad su ile yut da ii geliyo ahmet maranki yazmıştı sitesinde dr una da danış istersen acı çekme
saolasın canımmm pazartesi sorcam arayıp bakalım ne dicek
selam tatlım kusması normalmiş bebişlerin fazla sütü cıkarıyolarmıs ama sarı renkte ve ya fışkırır gibi kusuyosa mutlaka dr a götürün diyolar..kızlar siizn bebişlerde sarımı kusuyor yoksa sadece benimkimi sarı kusuo
selam tatlım kusması normalmiş bebişlerin fazla sütü cıkarıyolarmıs ama sarı renkte ve ya fışkırır gibi kusuyosa mutlaka dr a götürün diyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?