2010 Ekim Anneleri

yok mecburi sezeryan oldum :)allah herseyın hayırlısını versın
cabuk toparladım masallah bana
ilk gunu zordu bi o kadar zordu
suan dıkıslerım az az acıyo o kadar
gerçekden maşallah benım de mecburı sezeryandı ama 10 gunden önce toparlayamamıştım...çok agrılarım oluyordu...

sağol cnm dışı seni içi beni yakar

ahhh böyle güzellikler hep içimi yaksın isterim valla...benım prensesimin yaktıgı gibi...rabbim onları saglıkla buyutmemizi nasıp etsın ınşallah

slm kızlarr fadimsacım allah senide b i seste kurtarsın inşallahhh
yaa benim kız bigece güzel uyuyo bi gece hiç uyumuyo anacım napcam şaşırdım kaldım gece boyunca rezene çayı çöek otu çayı zeytün yagı .. meme veriyom sonra mama veriyom o yatmıyo bi gecede hiçbişey vermiyom yatıyo napıcaz bilmiyom artık:)

nerede bebeısın resmıı bu arada bebeklerınızın kılo alma durumu nasıl anneler
facete cnm. benimki 9 günde 400 gr almış :) tosunum.

yaksın cnm içimizi yakan onlar olsun

nirdesin gız :teytey:

canı m benim kzda aynı 4 saatten fazla uyudugu oluyo uyandgındada 4 saat yatmıyo meeme istemiyo zorla veriyom verincede vaazgecmiyo memeden en az 20 dk emiyo :
canım benim hemeroidim hamileyken azmıştı çok kötü şişti acıı kanadı bile o zaman dr um rektal yoldan olan bi krem verdi onu kullandm bide sıcak su buharına dur dedi yarım saat ben onu pek yapamamıştım ama iyi geldi krem bide tere otu varya onu sabah ögle akşam aç karnına bi kaşık kadar yapagını çigne agzınad su ile yut da ii geliyo ahmet maranki yazmıştı sitesinde dr una da danış istersen acı çekme

hoşgeldin nevyascım kolay gelsin canım benim kızda birazdan uyanır emmek iiçin gideyim bende
kib öptm kızlar

kızlar selam napiyosunuz nasılsınız. benim velet gece hiiç durmuyor. gndüzleri uyuyorum bende.. simdi uyuyor uyandırıp emziricem görüşürüz

saolasın canımmm pazartesi sorcam arayıp bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…