facete cnm. benimki 9 günde 400 gr almış :) tosunum.
yaksın cnm içimiziyakan onlar olsun
nirdesin gız:teytey:
slm kızlar...
hep annişler var sanırım bir ben mi varım hamiş kalan:teselli:
elhamdulillah ben de doğum yaptım:)))
kızımız salı günü 19.10.10 saat 15:15 de dünyamıza teşrif etti
bende burdayim hala bekliyorum:lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
fatmacım sende anniş olmuşsunnn allah analı babalı büyütsün canım benim sana da gecmis olsun. nasılsın iyimisin ?
bende sabahı ayaga kalktım bebişimi felan aldım kendim emzirdim hep.
bugunde dikişlerim icin kontrole gidicez sonra da bebişi götürücez.
slm kızlar.....oyy oyy bende doğuramadım daha tık yok benim oğlandanda:)
slm kızlar.
oğlumun gaz sorunu var damla verdi dr. ama sürekli içirmek istemiyorum. geceleri hep ayaktayız gündüzleri biraz uyuyor. sürekli göğsümde durmak istiyor. halbuki kucağa alışmasın diye ilk günler emzirdim yerine yatırdım ama malesef :S
sarılığımızda 5.gün 15 çıktı. dr. eğer emzirirsen geçer dedi. uyusa bile uyandır emzir dedi. zaten bizimki hiç uyumuo ki !!! çok şükür rengimiz açılmaya başladı yavaş yavaş :S dualarınızı bekliyorum.
ben normal doğum yaptım. ilk 5 gün korse takmadım karnım sallanıyordukorse takmaya başladım ve gerçekten karnımın derisi sıkılaşmaya başladı. ha bu arada doğumdan sonra bel çevremi ölçtüğümde 66 cm çıkıodu yani çokta fazlalık yoktu ama gevşeklik vardı. ben korse kullanmanızı öneririm. sez. olanlar dikişlerinin tutmasını beklesin tabi.
daha önce kayınvalidemden bahsetmiştim. yaptı yapacağını. hergün onlarca misafiri gelio eve. ama problemimiz o değil. oğlumu benden kıskanıo. kucağına alıp kaçırır gibi diğer odaya götürüo. bide senin darılmıcağını bilsem kucağımdan hiç indirmicem dio. ayrıca dün akşam oğlumun acayip gaz sancısı vardı. emerken bile mızıldanıodu. 5 dk içinde 3 kere mama yapıım mı? sütün var mı? sütün yetio mu? die sorunca en sonunda var anne olmasa kustuğunda ağzından süt gelmezdi dedim. (bizde yatıolar zaten. bde horlayışı varki evi inletio.) gitti sessizce yattı. sabah kalktı hiç yanıma gelmeden kahvaltı yapmaya başladı. eşim anne sen bebeğin yanına git. dilek sabahtan beri emzirio. acıkmıştır bişeler yesin dedi. oda gitmicem karnımı doyurmadım daha dedi. sonra annem geldi sen git ye dedi. gittim masaya oturdum o kalktı. sonradaüzerini giyinip ben eve gidiorum diyip çıktı. kayınpederde bende gidiim o zaman dedi oda gitti. eşimde işe 12.30da gidio. normalde bizi öpmeden evden çıkmazdı. saat 12de evden gitti. hemde yanımıza gelmeden. muhtemelen annesinin yanına gitti. hiçççççççççççç umrumda değil. bebeğim iyi olsunda gerisi teferruat. üstelik kaç gündür yaptıklarına tek kelime etmedim. sabrettim bi sözüme kırıldı söylediğimde hiçbişi yokken.........
baya uzun oldu ama derdimi paylaşmak istedim. yoksa çatlıcaktım.
doğum yapmış annelere sağlıkla bebeklerini büyütmelerini, henüz kavuşamayanlar içinde allahtan sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını dilerim. ay mektup gibi oldu
aynen valla yattı kalkmıyo tapuladı heralde benim karnımı lafta doktor 20 sine kadar gelir demişti gerçi daha 0 ı tamamlamadım ama bekle bekle sıkıldııım hergece rüyamda doğuruyom psikolojim bozulduuuu aaaaa
kızım kulak testı ıı gectıı allahıma sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?