2010 Ekim Anneleri

facete cnm. benimki 9 günde 400 gr almış :) tosunum.

yaksın cnm içimizi yakan onlar olsun

nirdesin gız :teytey:

bana diyene bak, sin nirdeydin?? :)

canım ilk günler süt de sarı, kusmuk da sarı olcak, sonradan süt de beyaza döner kusmuğu da beyaza döner dediler hastanede.

senin sütün ne renk? beyaza dönmüş olması lazım artık?

selam melis bizde aynen sen gibi sabahladik gündüz emzirmek icin bile zor uyandiriyorum
gece ayakda.gaz ilacini verdim.cayini icirdim.karnini yagla ovdum yok yinede iniltisi gecmedi sabah 6 da daldi.birde benimki emmesede mememi agzina alip uyuyok istiyor.

fatmacım sende anniş olmuşsunnn allah analı babalı büyütsün canım benim sana da gecmis olsun. nasılsın iyimisin ?
bende sabahı ayaga kalktım bebişimi felan aldım kendim emzirdim hep.
bugunde dikişlerim icin kontrole gidicez sonra da bebişi götürücez.

yalancı meme gibi emiyo mememi ağzı süt doluyo...uyuyuncada hepsini dışarı atıyo ağzından...boğulcak diye ödüm patlıyo vallahi...

slm kızlar.....oyy oyy bende doğuramadım daha tık yok benim oğlandanda:)

sao canım sanada gecmış olsun iyiyim çok şükür dıkışler hareket edınce acıyo bıraz zamanla gecıcek ısallah hepımızn acıları ...bnde pazrtesi kontrole oğluşun nasıl ?sen nasılsın ?

karnımızı toprlamak için ne yapmamız lagzım kızlar bna hastanede korselı kulot gıyın dediler bnde ince korse var onu gyndım dıkıslerım daha az acıyo karnım öbür türlü aşağı düşcekmiş gibi oluyo ve acıyo ...
doktorada sorucam asıl korseyı nezman kullanmamız doğru olur dıye ..a.s.

slm kızlar.....oyy oyy bende doğuramadım daha tık yok benim oğlandanda:)

aynen valla yattı kalkmıyo tapuladı heralde benim karnımı lafta doktor 20 sine kadar gelir demişti gerçi daha 0 ı tamamlamadım ama bekle bekle sıkıldııım hergece rüyamda doğuruyom psikolojim bozulduuuu aaaaa

slm kızlar.
oğlumun gaz sorunu var damla verdi dr. ama sürekli içirmek istemiyorum. geceleri hep ayaktayız gündüzleri biraz uyuyor. sürekli göğsümde durmak istiyor. halbuki kucağa alışmasın diye ilk günler emzirdim yerine yatırdım ama malesef :S
sarılığımızda 5.gün 15 çıktı. dr. eğer emzirirsen geçer dedi. uyusa bile uyandır emzir dedi. zaten bizimki hiç uyumuo ki !!! çok şükür rengimiz açılmaya başladı yavaş yavaş :S dualarınızı bekliyorum.
ben normal doğum yaptım. ilk 5 gün korse takmadım karnım sallanıyordu korse takmaya başladım ve gerçekten karnımın derisi sıkılaşmaya başladı. ha bu arada doğumdan sonra bel çevremi ölçtüğümde 66 cm çıkıodu yani çokta fazlalık yoktu ama gevşeklik vardı. ben korse kullanmanızı öneririm. sez. olanlar dikişlerinin tutmasını beklesin tabi.
daha önce kayınvalidemden bahsetmiştim. yaptı yapacağını. hergün onlarca misafiri gelio eve. ama problemimiz o değil. oğlumu benden kıskanıo. kucağına alıp kaçırır gibi diğer odaya götürüo. bide senin darılmıcağını bilsem kucağımdan hiç indirmicem dio. ayrıca dün akşam oğlumun acayip gaz sancısı vardı. emerken bile mızıldanıodu. 5 dk içinde 3 kere mama yapıım mı? sütün var mı? sütün yetio mu? die sorunca en sonunda var anne olmasa kustuğunda ağzından süt gelmezdi dedim. (bizde yatıolar zaten. bde horlayışı varki evi inletio.) gitti sessizce yattı. sabah kalktı hiç yanıma gelmeden kahvaltı yapmaya başladı. eşim anne sen bebeğin yanına git. dilek sabahtan beri emzirio. acıkmıştır bişeler yesin dedi. oda gitmicem karnımı doyurmadım daha dedi. sonra annem geldi sen git ye dedi. gittim masaya oturdum o kalktı. sonradaüzerini giyinip ben eve gidiorum diyip çıktı. kayınpederde bende gidiim o zaman dedi oda gitti. eşimde işe 12.30da gidio. normalde bizi öpmeden evden çıkmazdı. saat 12de evden gitti. hemde yanımıza gelmeden. muhtemelen annesinin yanına gitti. hiçççççççççççç umrumda değil. bebeğim iyi olsunda gerisi teferruat. üstelik kaç gündür yaptıklarına tek kelime etmedim. sabrettim bi sözüme kırıldı söylediğimde hiçbişi yokken.........
baya uzun oldu ama derdimi paylaşmak istedim. yoksa çatlıcaktım.
doğum yapmış annelere sağlıkla bebeklerini büyütmelerini, henüz kavuşamayanlar içinde allahtan sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını dilerim. ay mektup gibi oldu

valla canım Allah sabır versin gerçekten baya tuhaf bi insancıkmış kendisi sıkma canını aman bebekinle güzel vakit geçir bol bol insanın aklında güzel şeyler kalmalı bu dönem için :) aynaya bak kendine bi gülücük atttt sonrası seninde dedğn gibi teferruat bişi dememişsin ki sen alınacak

dilek varya insanlar mı doğum yapmış yoksa bızmı zaten psikolojımız değişti lohusa dönemı var neden bu kadr karısırlar hıc anlamam bı evladı annesınden baskası ıyı bakamaz kı..takma canım su 40 gun bı bıtsın basbasa kalınca esınde senı anlar allah yardımcımız olur işallah..

hdilekh takma kafana bu lohusalık cok duygusal bı surec gercekten. ve bu zamanda yasananların etkısı gecmez dıyolar. bıraz anlayıslı olmaları gerekıyo ama olamıyolar demekkı. uzulme sutun de sen de etkılenmeyın.

aynen rüyamda bebeğimi kucağıma aldığımı görüyorum hayırlı ve sağlıklıca alsaydık bizde kucağımıza:):Saruboceq:

slm kızlar.
oğlumun gaz sorunu var damla verdi dr. ama sürekli içirmek istemiyorum. geceleri hep ayaktayız gündüzleri biraz uyuyor. sürekli göğsümde durmak istiyor. halbuki kucağa alışmasın diye ilk günler emzirdim yerine yatırdım ama malesef :S
sarılığımızda 5.gün 15 çıktı. dr. eğer emzirirsen geçer dedi. uyusa bile uyandır emzir dedi. zaten bizimki hiç uyumuo ki !!! çok şükür rengimiz açılmaya başladı yavaş yavaş :S dualarınızı bekliyorum.
ben normal doğum yaptım. ilk 5 gün korse takmadım karnım sallanıyordu korse takmaya başladım ve gerçekten karnımın derisi sıkılaşmaya başladı. ha bu arada doğumdan sonra bel çevremi ölçtüğümde 66 cm çıkıodu yani çokta fazlalık yoktu ama gevşeklik vardı. ben korse kullanmanızı öneririm. sez. olanlar dikişlerinin tutmasını beklesin tabi.
daha önce kayınvalidemden bahsetmiştim. yaptı yapacağını. hergün onlarca misafiri gelio eve. ama problemimiz o değil. oğlumu benden kıskanıo. kucağına alıp kaçırır gibi diğer odaya götürüo. bide senin darılmıcağını bilsem kucağımdan hiç indirmicem dio. ayrıca dün akşam oğlumun acayip gaz sancısı vardı. emerken bile mızıldanıodu. 5 dk içinde 3 kere mama yapıım mı? sütün var mı? sütün yetio mu? die sorunca en sonunda var anne olmasa kustuğunda ağzından süt gelmezdi dedim. (bizde yatıolar zaten. bde horlayışı varki evi inletio.) gitti sessizce yattı. sabah kalktı hiç yanıma gelmeden kahvaltı yapmaya başladı. eşim anne sen bebeğin yanına git. dilek sabahtan beri emzirio. acıkmıştır bişeler yesin dedi. oda gitmicem karnımı doyurmadım daha dedi. sonra annem geldi sen git ye dedi. gittim masaya oturdum o kalktı. sonradaüzerini giyinip ben eve gidiorum diyip çıktı. kayınpederde bende gidiim o zaman dedi oda gitti. eşimde işe 12.30da gidio. normalde bizi öpmeden evden çıkmazdı. saat 12de evden gitti. hemde yanımıza gelmeden. muhtemelen annesinin yanına gitti. hiçççççççççççç umrumda değil. bebeğim iyi olsunda gerisi teferruat. üstelik kaç gündür yaptıklarına tek kelime etmedim. sabrettim bi sözüme kırıldı söylediğimde hiçbişi yokken.........
baya uzun oldu ama derdimi paylaşmak istedim. yoksa çatlıcaktım.
doğum yapmış annelere sağlıkla bebeklerini büyütmelerini, henüz kavuşamayanlar içinde allahtan sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını dilerim. ay mektup gibi oldu

kızım kulak testı ıı gectıı allahıma sukur

gozun aydın canım. benımkıde ıyı gecmıstı Allaha sukur. ama sarılık vardı o zaman. 21 ın ustunde cıkarsa tekrar yapıcaz demıstı ama 17 ydı sarılıgı. 3 gun kuvezde yattı 12 ye dustu. ısıtme testını de tekrar yaptırmaya gerek kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…