valla canım Allah sabır versin gerçekten baya tuhaf bi insancıkmış kendisi sıkma canını aman bebekinle güzel vakit geçir bol bol insanın aklında güzel şeyler kalmalı bu dönem için :) aynaya bak kendine bi gülücük atttt sonrası seninde dedğn gibi teferruat bişi dememişsin ki sen alınacak
hdilekh takma kafana bu lohusalık cok duygusal bı surec gercekten. ve bu zamanda yasananların etkısı gecmez dıyolar. bıraz anlayıslı olmaları gerekıyo ama olamıyolar demekkı. uzulme sutun de sen de etkılenmeyın.
Allah yardımcın olsun iyi olmuş gittiği:) boşver sen canını sıkma.kayınvaldem geldiğinde aynı şeyler benimde başıma gelcek eminim
slm kızlar bende burdayım hala doğuramadım bekliyorum bilmiyorumkismile
dogur artık ama olmuyo boylekaydirigubbakcemile3
kızım nazlı teyzesi gelmemde gelmem diyo.gerçi bana pazar günü doğurucam gibi geliyo ama bekliyoruz bakalım.sağlıklı sıhhatli olsunda :Saruboceq:bugünlerde geçer inşallah :lepi:
kızlar bıraz nazlı olur zaten. ama herseyden once saglık hakkaten. saglıkla gelsın de sende benım gıbı gecelerı uykusuz kal:lepi:kaydirigubbakcemile3
sağlıklı olsunda bakıcaz artık uslumu olacak yaramaz mı Allah bilir hayırlısı kaydirigubbakcemile3
boşver tatlım.....kendileri bilir...sen sakın üzme kendini..hem ne demeişsin ki...kaprisli şekerim bunlar kaprisli...hiç alttan alma alışırlar sonra...slm kızlar.
oğlumun gaz sorunu var damla verdi dr. ama sürekli içirmek istemiyorum. geceleri hep ayaktayız gündüzleri biraz uyuyor. sürekli göğsümde durmak istiyor. halbuki kucağa alışmasın diye ilk günler emzirdim yerine yatırdım ama malesef :S
sarılığımızda 5.gün 15 çıktı. dr. eğer emzirirsen geçer dedi. uyusa bile uyandır emzir dedi. zaten bizimki hiç uyumuo ki !!! çok şükür rengimiz açılmaya başladı yavaş yavaş :S dualarınızı bekliyorum.
ben normal doğum yaptım. ilk 5 gün korse takmadım karnım sallanıyordukorse takmaya başladım ve gerçekten karnımın derisi sıkılaşmaya başladı. ha bu arada doğumdan sonra bel çevremi ölçtüğümde 66 cm çıkıodu yani çokta fazlalık yoktu ama gevşeklik vardı. ben korse kullanmanızı öneririm. sez. olanlar dikişlerinin tutmasını beklesin tabi.
daha önce kayınvalidemden bahsetmiştim. yaptı yapacağını. hergün onlarca misafiri gelio eve. ama problemimiz o değil. oğlumu benden kıskanıo. kucağına alıp kaçırır gibi diğer odaya götürüo. bide senin darılmıcağını bilsem kucağımdan hiç indirmicem dio. ayrıca dün akşam oğlumun acayip gaz sancısı vardı. emerken bile mızıldanıodu. 5 dk içinde 3 kere mama yapıım mı? sütün var mı? sütün yetio mu? die sorunca en sonunda var anne olmasa kustuğunda ağzından süt gelmezdi dedim. (bizde yatıolar zaten. bde horlayışı varki evi inletio.) gitti sessizce yattı. sabah kalktı hiç yanıma gelmeden kahvaltı yapmaya başladı. eşim anne sen bebeğin yanına git. dilek sabahtan beri emzirio. acıkmıştır bişeler yesin dedi. oda gitmicem karnımı doyurmadım daha dedi. sonra annem geldi sen git ye dedi. gittim masaya oturdum o kalktı. sonradaüzerini giyinip ben eve gidiorum diyip çıktı. kayınpederde bende gidiim o zaman dedi oda gitti. eşimde işe 12.30da gidio. normalde bizi öpmeden evden çıkmazdı. saat 12de evden gitti. hemde yanımıza gelmeden. muhtemelen annesinin yanına gitti. hiçççççççççççç umrumda değil. bebeğim iyi olsunda gerisi teferruat. üstelik kaç gündür yaptıklarına tek kelime etmedim. sabrettim bi sözüme kırıldı söylediğimde hiçbişi yokken.........
baya uzun oldu ama derdimi paylaşmak istedim. yoksa çatlıcaktım.
doğum yapmış annelere sağlıkla bebeklerini büyütmelerini, henüz kavuşamayanlar içinde allahtan sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını dilerim. ay mektup gibi oldu
çok şükür..bizim de ii geçer inşallah..ilkinde tek kulaktan sinyal alamadılarkızım kulak testı ıı gectıı allahıma sukur
bitmiş zaten tatlım bir 2 gün kalmış...slm kızlar bende burdayım hala doğuramadım bekliyorum bilmiyorumkismile
boşver tatlım.....kendileri bilir...sen sakın üzme kendini..hem ne demeişsin ki...kaprisli şekerim bunlar kaprisli...hiç alttan alma alışırlar sonra...
çok şükür..bizim de ii geçer inşallah..ilkinde tek kulaktan sinyal alamadılar(
bitmiş zaten tatlım bir 2 gün kalmış...
valla canım bencede o kadar kaldı ama tüm sülale psikopat oldu sempatiksalakcinni telefonlarım susmuyo sen daha doğuramadınmı diye yok diyorum kızım rahat böyle kaydirigubbakcemile3
boşver tatlım.....kendileri bilir...sen sakın üzme kendini..hem ne demeişsin ki...kaprisli şekerim bunlar kaprisli...hiç alttan alma alışırlar sonra...
QUOTE]
aynen öyle valla. annem ben gidip konuşayım mı dio şimdi. bende ben bişe yapmadım. neden ayağına gitceksin dedim. hem birazdan misafirleri gelmeye başlar. mecbur gelcek buraya. kendi 2 sokak ötede oturuyo :S:dilcikar:
aynen ya herkes soruyo sen hala doğurmadınmı diye sanki bilerek içerde tutyosun gibi
artık rahatça oturup kalkmak istiyorum eskisi gibi olmak istiyorum ihtiyar gibiyim ne yatabildiğim var ne oturabildiğim heryerim şişti gene bunaldım valla düşünmekten beklemekten ne lacaksa olsun artıkkkkk
çok şükür ben kavuştum bebeğime. böyle bi duygu yok. inş. sizde tez zamanda sağlıkla kavuşursunuz.
kızlar bol bol enerji depolayın. sürekli emzir gaz çıkar yatır altını temizle...... gece bi ara emzirirken uyuyakalmışım başım aşağı düştü çok komikti. hamileliğin son dönemindede rahat yatamıosun zaten herhalde vücut bebeğe hazırlanıo
Allahım karnımızdaki zamanlarını bitrmedi demekki tatlım üç beş günde bir gidip hastaneye yine gel duymaktan bende bıktım gece ağrılardan yatamamaktan (ki anca sırtüstü yatabiliyorum şuan yanlarım batıyo) ayaklarımın kocaman şişmesinden tırnak batmasından bunaldım.
ama napalım sağlıklı olsunlarda bekleyeceğiz artık opuyorumnanaktan
trnak batması sendede mi oluyo bende bitek bende oluyo sanmıştım sorma canım ya millet dalga geçer gibi bakıyo ikide bir dok gidince ama saolsun eşim diyo ki ne olur neolmaz bu ana kadar getirdik bişey olmasın bebeğimize gidelim baktıralım ne olacak
kayınvalidem genmi dok gidyonuz dedikçe ben utanmaya başladım da artık
çok şükür ben kavuştum bebeğime. böyle bi duygu yok. inş. sizde tez zamanda sağlıkla kavuşursunuz.
kızlar bol bol enerji depolayın. sürekli emzir gaz çıkar yatır altını temizle...... gece bi ara emzirirken uyuyakalmışım başım aşağı düştü çok komikti. hamileliğin son dönemindede rahat yatamıosun zaten herhalde vücut bebeğe hazırlanıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?