2010 Ekim Anneleri

saolun kızlar. bende sütüm kesilir die düşünmemeye çalışıyorum :S
hakkaten biz dğilde onlar doğurmuş gibi :1shok:

kızım nazlı teyzesi gelmemde gelmem diyo.gerçi bana pazar günü doğurucam gibi geliyo ama bekliyoruz bakalım.sağlıklı sıhhatli olsunda :Saruboceq:bugünlerde geçer inşallah :lepi:

kızlar bıraz nazlı olur zaten. ama herseyden once saglık hakkaten. saglıkla gelsın de sende benım gıbı gecelerı uykusuz kal:lepi:kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar bıraz nazlı olur zaten. ama herseyden once saglık hakkaten. saglıkla gelsın de sende benım gıbı gecelerı uykusuz kal:lepi:kaydirigubbakcemile3

sağlıklı olsunda bakıcaz artık uslumu olacak yaramaz mı Allah bilir hayırlısı kaydirigubbakcemile3

boşver tatlım.....kendileri bilir...sen sakın üzme kendini..hem ne demeişsin ki...kaprisli şekerim bunlar kaprisli...hiç alttan alma alışırlar sonra...
kızım kulak testı ıı gectıı allahıma sukur
çok şükür..bizim de ii geçer inşallah..ilkinde tek kulaktan sinyal alamadılar(
slm kızlar bende burdayım hala doğuramadım bekliyorum bilmiyorumkismile
bitmiş zaten tatlım bir 2 gün kalmış...

valla canım bencede o kadar kaldı ama tüm sülale psikopat oldu sempatiksalakcinni telefonlarım susmuyo sen daha doğuramadınmı diye yok diyorum kızım rahat böyle kaydirigubbakcemile3

valla canım bencede o kadar kaldı ama tüm sülale psikopat oldu sempatiksalakcinni telefonlarım susmuyo sen daha doğuramadınmı diye yok diyorum kızım rahat böyle kaydirigubbakcemile3

aynen ya herkes soruyo sen hala doğurmadınmı diye sanki bilerek içerde tutyosun gibi
artık rahatça oturup kalkmak istiyorum eskisi gibi olmak istiyorum ihtiyar gibiyim ne yatabildiğim var ne oturabildiğim heryerim şişti gene bunaldım valla düşünmekten beklemekten ne lacaksa olsun artıkkkkk

Allahım karnımızdaki zamanlarını bitrmedi demekki tatlım üç beş günde bir gidip hastaneye yine gel duymaktan bende bıktım gece ağrılardan yatamamaktan (ki anca sırtüstü yatabiliyorum şuan yanlarım batıyo) ayaklarımın kocaman şişmesinden tırnak batmasından bunaldım.
ama napalım sağlıklı olsunlarda bekleyeceğiz artık opuyorumnanaktan

çok şükür ben kavuştum bebeğime. böyle bi duygu yok. inş. sizde tez zamanda sağlıkla kavuşursunuz.
kızlar bol bol enerji depolayın. sürekli emzir gaz çıkar yatır altını temizle...... gece bi ara emzirirken uyuyakalmışım başım aşağı düştü çok komikti. hamileliğin son dönemindede rahat yatamıosun zaten herhalde vücut bebeğe hazırlanıo

sağol canım inşallah.
dediğin gibi ne kadar evde boş olup yatmaya çalışsamda heryerim batıyo artık ya bende dolanıp duruyorum evde.seninde doğum bitti bebek koşturması başladı ama Allahım sağlık versinde bebeğine sana ilgilen.o günler çok hızlı geçermiş herkes öyle diyo doyamıyomuş insan güzel geçirmek lazım

trnak batması sendede mi oluyo bende bitek bende oluyo sanmıştım sorma canım ya millet dalga geçer gibi bakıyo ikide bir dok gidince ama saolsun eşim diyo ki ne olur neolmaz bu ana kadar getirdik bişey olmasın bebeğimize gidelim baktıralım ne olacak
kayınvalidem genmi dok gidyonuz dedikçe ben utanmaya başladım da artık

hamılelıkte olurmus genelde tırnak batması bende de oldu. hıc yasamamıstım daha once.

kanıyo başparmaklarım şişiyo bebişler için katlanıyoruz. doktor işide aynı dediğin gibi ama napalım bebişler sağlıklı olsunda gitcez

Allahım bebeğinle uzun mutlu ömürler nasip etsin canım işte sende biliyosun son zamanların tadını çıkarın derlerde hep pek tadı çıkarılmıyo dışarı çıksan ya çişin gelir ya karnın acıkır ya yürüyemezsin yatsan sağamı dönsem solamı dönsem sırt üstü yatayım dersin bunları yapmak eziyet uyursun gece 3 4 kere tuvalete gitmen gerekir her seferinde uyudum uyuyacam derken sabah olur akşama kadar saf tavuk gibi dolanırsın evde bide kayınbaba evde olunca ne giysem oramı buramı örtsem derdi var şişlikler kilo şu bu derken tadı çıkacak bişi olmuyo yada artık ben göremiyorum tatlı bi yerini sadece çocuğumu almak istiyorum o an gelsin artık diyorum sinirden ağlayacam yemin ederim artık

doğum yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum bazen kızım içerden kukuma tırnak atıyo gibi bi his oluyo canım yanıyo bazende sanki içerde yara var gibi bi acı oluyo doğururken böle bi acı yaşayacakmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…