doğum yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum bazen kızım içerden kukuma tırnak atıyo gibi bi his oluyo canım yanıyo bazende sanki içerde yara var gibi bi acı oluyo doğururken böle bi acı yaşayacakmıyım
bana hamıleyken olmadı boyle. ve normal dogumuda basaramadım zaten sezaryen oldum. o yuzden bılmıyorum canım.
selam kızlarr bebişi uyutabılenler burda sanırım:d
evet canım aynen oyle:):))
canım sezaryan yerin güzel korunaklı bandajlıysa 2.gün bile yapabilirsin
bide hangi bezi kullanıyorsunuz ben prıma alıcaktım sonra vazgeçtim ne farkeder dedim molfix aldım ama hiç menun degilim yaa son 6 tane kaldı bitsin primaya dönücem sanırım..
kızlar önemli olan altını sildiginiz mendiller ıslak pamuk mensiller var onları kullanın sadece su pişik olasın yeterli sonuşda şu anda sık sık altını degiştiriyorsun ben ama hemen hemen hepsini denedim molfix çok iyi bence neden dersen yanları lastikli bant yerleri hareket ettikce sıkmıyor bebeişi esniyor bunuda göz önünde tut
kızlar benim bebek 4 ayını bitirdi ben haziran annesiyim göbegi düşdügünden sonra yaz oldugu için her gün yıkadım ve hiç ki,msem yokdu herşeyimi kendim yapıyorum bi cesaretle yıkadım ama 40 kından sonra daha rahat yıkanıyorlar çünkü kilo almış oluyorlar elde tutuluyorlar ama şimdi havalar soguk 2 haftada 2 kere yıkayın aman hasta falan olmasınlar
evet o mendiller çok iyi pişif falan olmuyor saf oldukları için aman ılık suyla sil üşümesin
evet bende prımaya geçsem ıyı olucak yaa...henuz nefesı falan kesılmedı bişi olmadı şükür ama cesaret edemıyorm eşim bıle daha cesaretlı benden:))ben prıma kullanıyorum degısmeyı dusunmuyorum canım. bu arada ben yıkayamam herhalde hıc. cunku bı gun nefesı gıttı kuzumun yıkanırken herkes olur boyle dedı ama tum cesaretım kırıldı.
bende yenı farkettım evet...hatta aynı gun olcakmış benım bir gün öne alınmasaymış..benım bır gun öne alındı son kontrolumde yoksa bende 1 de olucaktım sezerya...kız nohutlum sen benden bı gun once dogurmusun:):)
ben unıbaby kullanıyorum dıgerlerını kullanmayı da hiç düşünmüyorum bu kullandıgım saf su çünkü kimyasal yok içinde kız çocukları içinde çok önemı bişeymiş ıslak mendıl..kızlar önemli olan altını sildiginiz mendiller ıslak pamuk mensiller var onları kullanın sadece su pişik olasın yeterli sonuşda şu anda sık sık altını degiştiriyorsun ben ama hemen hemen hepsini denedim molfix çok iyi bence neden dersen yanları lastikli bant yerleri hareket ettikce sıkmıyor bebeişi esniyor bunuda göz önünde tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?