2010 Ekim Anneleri

bana hamıleyken olmadı boyle. ve normal dogumuda basaramadım zaten sezaryen oldum. o yuzden bılmıyorum canım.

bide hangi bezi kullanıyorsunuz ben prıma alıcaktım sonra vazgeçtim ne farkeder dedim molfix aldım ama hiç menun degilim yaa son 6 tane kaldı bitsin primaya dönücem sanırım..

bide hangi bezi kullanıyorsunuz ben prıma alıcaktım sonra vazgeçtim ne farkeder dedim molfix aldım ama hiç menun degilim yaa son 6 tane kaldı bitsin primaya dönücem sanırım..

ben prıma kullanıyorum degısmeyı dusunmuyorum canım. bu arada ben yıkayamam herhalde hıc. cunku bı gun nefesı gıttı kuzumun yıkanırken herkes olur boyle dedı ama tum cesaretım kırıldı.

kızlar önemli olan altını sildiginiz mendiller ıslak pamuk mensiller var onları kullanın sadece su pişik olasın yeterli sonuşda şu anda sık sık altını degiştiriyorsun ben ama hemen hemen hepsini denedim molfix çok iyi bence neden dersen yanları lastikli bant yerleri hareket ettikce sıkmıyor bebeişi esniyor bunuda göz önünde tut

ben de ıslak pamuklu mendıl alıyorum. yenı dogan ıslak pamuk. bıde gunduzlerı normal pamugu ıslatıp onunla sılıyorum ama gece ugrasamıyorum onunla.

kızlar benim bebek 4 ayını bitirdi ben haziran annesiyim göbegi düşdügünden sonra yaz oldugu için her gün yıkadım ve hiç ki,msem yokdu herşeyimi kendim yapıyorum bi cesaretle yıkadım ama 40 kından sonra daha rahat yıkanıyorlar çünkü kilo almış oluyorlar elde tutuluyorlar ama şimdi havalar soguk 2 haftada 2 kere yıkayın aman hasta falan olmasınlar

annem 20 gun bendeydı ılk basta hergun yıkadık ama sonradan bıgun yıkıyoduk bıgun yıkamıyoduk. yaz olsa hergun yıkıycaktık ama annem gıttı sımdı haftada 2 kez anca yıkarız. kayınvalıdem uzakta oturuyo cunku anca 2 kez gelır.

ben prıma kullanıyorum degısmeyı dusunmuyorum canım. bu arada ben yıkayamam herhalde hıc. cunku bı gun nefesı gıttı kuzumun yıkanırken herkes olur boyle dedı ama tum cesaretım kırıldı.
evet bende prımaya geçsem ıyı olucak yaa...henuz nefesı falan kesılmedı bişi olmadı şükür ama cesaret edemıyorm eşim bıle daha cesaretlı benden:))
kız nohutlum sen benden bı gun once dogurmusun:):)
bende yenı farkettım evet...hatta aynı gun olcakmış benım bir gün öne alınmasaymış..benım bır gun öne alındı son kontrolumde yoksa bende 1 de olucaktım sezerya...
ben unıbaby kullanıyorum dıgerlerını kullanmayı da hiç düşünmüyorum bu kullandıgım saf su çünkü kimyasal yok içinde kız çocukları içinde çok önemı bişeymiş ıslak mendıl..
ben molfıx den memnun degılım kaç kere yavrucagın çişi dışarı çıktı zıbınına kadar degiştirmek bana da onada zor oluyo her seferınde prıma numuneler vardı onları kullanmıştım 3 tane sıvı kakayı bıle emıyodu..

unıbaby cok ıyı evet sende mı onu kullanıyosun. ben normal dogum dıye gıttım ama 14 saat bekledık 4 cm acıldı. 6-7 saat daha surebılır dedıler ama o anda oglumun kalp atısları dustu acıl sezaryene aldılar benı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…