2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aperpil arkadaşım teslim olmak değil benimki ama bazen kendime acaba dediğim olmuyor değil kızım öyle direniyorki bana yarım saat uğraşıyorum alsın diye yok almıyor ağzı açık bi sağa bi sola aranıyor ama almıyor memeyi ne dnediysem olamdı varsa tavisyelerin bekliyorum...

ah canım ben ilk gunlerim gibi. 3. gun bende banyo yapınca goguslerim sisti agrıdı bebegime yeni mama baslamıstık doktorlar kesinlikle önce emziryorsun sonra mama veriosun dediler biz mamayı enjektörle verdik alısmasın diye biberona alısıomus dediler ama enjektöre bile alıstı memei agzına alıo emmio agzına aksın istio sütüm. Dediğin gibi aglıyor aglıyor vıykırıyor nasıl sinirlerim bozulmustu iki gün suratsız gezdim kimseyi görmek istemedim ama kayınvalide inatla vercen memeni dedi 10 dk- 15 dk bir emzirdim az az da olsa hiç boş tutmadım cok zor oldu inan hemde nasıl ama sonra unuttu enjektörü tekrar alıstı mememe ama 2-3 gun savastık diyebilirim.
İnan bildigim için Allah bol sabır versin diyorum ama sıkıntılar geciyor canını sıkmamaya calıs ben hiç gecmicek napcam diye düşünür olmustum aglıodum mememe alıstıgında cok sasırmıstım canım bak nerde okumustum doktor yorumlarında cok güzel nasihat etmişti bizimle aynı derdi cekenlere bulursam linki gönderiiimm

saol canım, inş..

canım Allah sabır versin sen başarırsın inş.. mama vermesen birazcık ac kalsa almazmıki??

o büyükler öldüryor zaten insanı sağolsunlar iyice cahil yerine koyuyorlar bizi kendimize güvenimizde kalmıyor hani iyi biliolarda bazende cok inat ediolar

evet ya, aynen öyle.. onlarıda kırmak istemiyorum ama arada kalan yavrum oluyo

kızlar.. bebeğimin gelişimini takip etmek istiyorum internetten, hani hamileyken hafta hafta takip ediyodukya öyle.. faydalı linkler varsa bildiginiz yollarmısınız, ben bişi bulamadım

benim bir arkadas daha iyisini yapmıs yeni konustuk canım söliim belki denemek istersin
oda enjektörle vermiş ama gögsüne yaslamıs emzircekmiş gibi meme ucunu agzına verirken enjektörü kenardan vermişler, enjektör diyorum anlıosundur ucundaki ignesi olmadan veriosun. enjektörde hava kalmamasına ayrıca dikkat edersin
yani buda bir yöntem onlar hiç zorlanmamıslar

iyi düşünmüşsün canım bende bakayım bulursak paylaşalım inş.
akıllı bebek diye bir site vardı sanırsam

batcım ve tüm kızlar,

sütü arttırmak için düzenli sağmayı denedin mi canım? böyle en geç 2 saatte bir 10 dk falan sağsan? illa ki süt gelir diye düşünüyorum. bebeğin emmesini bekleme, sen mutlaka düzenli olarak sağ. 20 cc yavaş yavaş artacaktır bence.

emzirmek zor iş gerçekten, bizle de bitmiyor, bebeğin de hem emmeyi istemesi hem de bunu başarabilmesi lazım, ama öğrenirler kızlar herhalde ya, allah yardımcınız olsun.

offf bu emme meseles, fena ya habire kuru incir rezene humana soğan bulgur tüketiyorum
hoşaflarımı açma zamanıı
demin silikon uçla emdi oğlum çok şükür umarım hep emer sütüm az çünkü sağıyorum ben de sürekli boşalsın yeri dolsun artsın diye
bi de sürekli tok olmak gerekiyor kızlar ben bun anladım aç olunca süt olmuyor doğal olarak yani habire süt yapan şeylerle beslenmek gerek

benımde gogıulerım cok şişiyooo nasıl yapcam bılmıyoom bebek daha cok kucukkkk bendee baya bı ıngımmmm masallah dıyımmm catlıyorumm artık agrıdaan lovelı senın amelıyat nasıl gectı canım

kayınvaldem dgm evınde amelıyat oldu gecen gun hep epıdrallı dgmlar geldı herkes oyle rahattı kı valla bana nrmal dgrmak bı an gereksz geldı.herkes cok memnundu halınden

kızlar dgmdan sonra vıtamın demır vb ılac kullananınız varmı dktr verdımı sıze bırseyler

canım okudum çok sağol her yolu denedim denemeye devam edicem inşallah aşarız en kısa zamanda bu emme sorununu..

pikecim sütümü sürekli sağıyorum zaten ama kızım doymak bilmiyor doymayıncada ağlıyor sürekli allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…