canım aynı durumu kısmen yasıyorum benım sutum gelmedı ama bebıs mememı alıyordu emıyor zannettık megersem sut gelmedıgı ı 3 gunde 3330 dogan kızım 2980 lere dustu gogsumden 3 gun sonra az az gelmeye basladı ve ben sutumu sagıp vermek zorunda kaldım bıberonla cunku sarılık rıskımız vardı beslenmesı gerekıyordu onu dıskıyla atabılmesı ıcın bıberona sagıp verdım ayrıca meme uclarım fecı yara olmustu meme ucu kullandım ...sımdı hepsınden karısık yapıyorum yanı ılk once20 cc sut sagıyorum onden onu verıyorum aclıgını bastırıyor sonra meme mı verıyorum ama cok emdıgınden emın olmadıgım ıcın gogsumu bıraktıgında 60 cc yakın sut sagıyorum ve ıcıyor bberonla tabııkı boylelıkle memeyıde alıyor karısık yapın meme ucu kullanın bıberonla aynı sonucta deneyın
demetcim senin yaptıklarının aynını yapıyorum ilk başlarda benden hiç süt gelmedi eve çıktım banyo yaptım sütüm gelmeye başladı emzirmeye çalıştım emmedi kaç kez denedim benimde göğsümün ucu yoktu ve sağmaktan hep çatladı yara oldu bende meme ucuyla verdim onu biraz emiyordu sonra bırakıyordu şimdi şöyle devam ediyorum önce mememi veriyorum bazen öyle güzel emiyoki tamam bitti sorunumuz diyorum sonraki emzirmede almıyor almıyor emmeyince sütümü sağıyorum biberona 20 cc anca çıkıyor doymuyor onunla ağlıyor bende mama vermek zorunda kalıyorum ama memeyi alana kadar devam ben kazanmalıyım bu süt emme savaşını inşallah..
aperpil arkadaşım teslim olmak değil benimki ama bazen kendime acaba dediğim olmuyor değil kızım öyle direniyorki bana yarım saat uğraşıyorum alsın diye yok almıyor ağzı açık bi sağa bi sola aranıyor ama almıyor memeyi ne dnediysem olamdı varsa tavisyelerin bekliyorum...
çok geçmiş olsun bebişe...kızlar mümkün olduğu kadar az giydirmeye çalışın bebeklerinizi,inanın nasıl alışırsa öyle gidiyor...terleyerek daha çok hasta olurlar...uyandığında sadece üzerine yelek vs.. giydirin vücudu alıştıktan sonra çıkarın...inşallah çabuk düzelir... öpüyorum kuzularınızı opuyorumnanaktan
slm kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum kızım mememi almıyor emmek istemiyor
sezeryandan sonra ilk ikigün sütüm hiç gelmedi mama verdiler biberonla ona alıştı şimdi memeyi vermeye çalışıtıkça cıngar çıkartırcasına ağlıyor varmı böyle bi sorunla karşılasan bana bi akıl verin ne olur ne yaptıysam almıyor sütümü sağıp veriyorum
ama sütüm fazla gelmiyor sağdığım zaman tavsiyelerinizi bekliyorum...
o büyükler öldüryor zaten insanı sağolsunlar iyice cahil yerine koyuyorlar bizi kendimize güvenimizde kalmıyor hani iyi biliolarda bazende cok inat ediolar
iyi düşünmüşsün canım bende bakayım bulursak paylaşalım inş.saol canım, inş..
canım Allah sabır versin sen başarırsın inş.. mama vermesen birazcık ac kalsa almazmıki??
evet ya, aynen öyle.. onlarıda kırmak istemiyorum ama arada kalan yavrum oluyo
kızlar.. bebeğimin gelişimini takip etmek istiyorum internetten, hani hamileyken hafta hafta takip ediyodukya öyle.. faydalı linkler varsa bildiginiz yollarmısınız, ben bişi bulamadım
iyiydi ama sonrası zor valla işerken bile zor geliyor vallaaa
BAT
canım ban ben asagıdaki yazıyı okumustum begenmiştim bizim yasadıgımız sorunları yasayanlara doktorun tavsiyeleri var cok iyi bence.
Emzirme ve Emzirme Sorunları | Dr. Talha Akil | Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
batcım ve tüm kızlar,
sütü arttırmak için düzenli sağmayı denedin mi canım? böyle en geç 2 saatte bir 10 dk falan sağsan? illa ki süt gelir diye düşünüyorum. bebeğin emmesini bekleme, sen mutlaka düzenli olarak sağ. 20 cc yavaş yavaş artacaktır bence.
emzirmek zor iş gerçekten, bizle de bitmiyor, bebeğin de hem emmeyi istemesi hem de bunu başarabilmesi lazım, ama öğrenirler kızlar herhalde ya, allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?