2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yarican cok üzüldüm ya annelerimiz daha iyi bilir sordunmu bir büyüğe nasıl giydir sem diye.
Ay dikkat et yavruya ya cok küçük daha

yarican cok üzüldüm ya annelerimiz daha iyi bilir sordunmu bir büyüğe nasıl giydir sem diye.
Ay dikkat et yavruya ya cok küçük daha

annem yanımda zaten canım, o cok giydiriyo sarıp sarmalıyo cocugu, gece terliyo falan dedim ama üşür diye tutturdu.. gece altını degiştirirkende teri sogudu galiba, hırıl hırıl ediyo yavrumun boğazı ya inş ilerlemez

işallah ilerlemez iyileşir hmen bebekde olsa cok gıydırmemek lağzım sadece fazladan yelek yeterlı bız sıcaklığı ne hıssedyosak oda öle hissediyiyomuş gittiğim eğitimde dediler eğer ensesi soğuksa üşümüş demekmiş eli ayağı ilk zamanlar ısınamayabılıyormuş...

bende öyle diyorum ama sen gelde bizimkilere anlat, arada kaldı yavrum yaa..

kızlar kanama ne yoğunlukta oluyo benim çok az geliyo 2.günden beri bilmiyorumkismile
benim 2 gün oldu oda çok yoğun değildi etrafımdakiler hasta bezi kullanıyodu 20 gün bende öyle olcak zannettim ama olmadı
şimdide 2 gün hiç olmuyo snra 1 kaç damla oluyo okadar

yarican geçmiş olsun cnm
bende grbim kızıma bulaşcak diye korkuyorum
oda öksürüyo 2 gündür arada umarım hastalanmaz kuzm

yarican geçmiş olsun cnm
bende grbim kızıma bulaşcak diye korkuyorum
oda öksürüyo 2 gündür arada umarım hastalanmaz kuzm

saol canım, bi dr'u aradık biz, ilaca gerek yok anne sütü emiyosa dedi, sadece burnuna okyanus suyu damlası verdi, onu kullancaz.. ilerlemeden atlatırlar inş..

çok geçmiş olsun bebişe...kızlar mümkün olduğu kadar az giydirmeye çalışın bebeklerinizi,inanın nasıl alışırsa öyle gidiyor...terleyerek daha çok hasta olurlar...uyandığında sadece üzerine yelek vs.. giydirin vücudu alıştıktan sonra çıkarın...inşallah çabuk düzelir... öpüyorum kuzularınızı opuyorumnanaktan

slm kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum kızım mememi almıyor emmek istemiyor
sezeryandan sonra ilk ikigün sütüm hiç gelmedi mama verdiler biberonla ona alıştı şimdi memeyi vermeye çalışıtıkça cıngar çıkartırcasına ağlıyor varmı böyle bi sorunla karşılasan bana bi akıl verin ne olur ne yaptıysam almıyor sütümü sağıp veriyorum
ama sütüm fazla gelmiyor sağdığım zaman tavsiyelerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun. Bende kıl payı döndüm bu durumdan inatla vericen memeyi, ama siz teslim olmussunuz biberonla devam ediosunuz. Bir doktoruna danıs bence. Pes eden siz degil o olmalı zor biliyorum inan ama baska care göremiyorum.

canım aynı durumu kısmen yasıyorum benım sutum gelmedı ama bebıs mememı alıyordu emıyor zannettık megersem sut gelmedıgı ı 3 gunde 3330 dogan kızım 2980 lere dustu gogsumden 3 gun sonra az az gelmeye basladı ve ben sutumu sagıp vermek zorunda kaldım bıberonla cunku sarılık rıskımız vardı beslenmesı gerekıyordu onu dıskıyla atabılmesı ıcın bıberona sagıp verdım ayrıca meme uclarım fecı yara olmustu meme ucu kullandım ...sımdı hepsınden karısık yapıyorum yanı ılk once20 cc sut sagıyorum onden onu verıyorum aclıgını bastırıyor sonra meme mı verıyorum ama cok emdıgınden emın olmadıgım ıcın gogsumu bıraktıgında 60 cc yakın sut sagıyorum ve ıcıyor bberonla tabııkı boylelıkle memeyıde alıyor karısık yapın meme ucu kullanın bıberonla aynı sonucta deneyın

kızım cok ınatcılar vermezsen katılıyor aglamaktan ben yasadım halada yasıyorum memeyıde versın bıberonu da versın karsık yapınca farketmıyorlar

biliom canım geceleri az aglamadı bizimki ama doktorlar böyle diyor. bizimkide ilk gün 200 gr kaybedince korkmustuk vermiştik sonra zor oldu bir gün tam alısmamaıstı benimki belki ondan kıl payı kurtuldum simdi iyiyiz gecen cocuk doktoruna gittik dedi gereksizmiş vermesenizde olurmus mama dedi. bazı doktorlar korktugundan hemen mamaya yöneliyor dedi.

kızlar negüzel bilgiler yazmışsınız.. çok sağolun valla..
bebiş bakımı hakkında hiçbişey bilmediğim halde sizlerden çok şey öğreniyorum..

iyiki varsınız..

valla benim ki emiyor sütüm de var..ama genede geceleri 60cc mama veriyorum ve emiyor...gece olduğundan sanırım pek farketmiyor meme mi biberon mu...
bat canım eğer inatla emmiyorsa demet gibi yap...göğsünü sağ biberona koy..bir şekilde anne sütü alsın tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…