önerileriniz için çok teşekkürler.komposto kek börek hepsini deniyorum nafile ya hiç yemez yada kırkyılın başı miniminnacık bi parça yer bırakır.havuç falan hayatta yemiyo. muzu eziyorum 2 kaşık verene kadar ortalı yıkıyo. sabrediyorum düzelecek inşallah.bi mama yerken sorun etmiyo oda sade mama içine bebe bisküvisi bile koysam anlar istemez.katı gıdaya geçişte sorun yaşıyo galiba azına bi parça katı bişi gitmiycek .napalım allah kolaylık versin zamanla düzelir sanırım.
tabi tabii aynen öyle yapıyor ,elma yerken falan da peçeteye siler ellerini,ama yine her lokmada tabakta..
ayy ne güzel Esin ya,bayılırım ben de böyle mıncıklayarak tadını çıkara çıkara yiyen çocuğa..ne güzel bak demek ki yemekle sorunu yok aslında,hoşuna gidiyor yoksa kendi yemeye bile çalışmaz sofrada oturmaz...
maşallah Rüzgara demek o kadar ilerletti konuşmayı harika walla:13:inşallah dediğin gibi olur canım..
cadı ecrin e bak sen
Ata da dün yaprak sarması yedi bayılıyo,tabii ben bilmediğim için yapmasını annem yapmıştı..
ben pek becerikli diilim galiba yaa,aslında elimin lezzeti iyidir ama zaman bulduğumda yapmak istediğim çok şey olunca yemek sona kalıyo sanırım..
kızlar bizimki diş çıkarıyo sanırım,gece bebklik günlerimiz gibiydi,yanından kalkınca 2 dk sonra koşarak geliyodu,,mızır mızır..off bu diş olayı da o kadar uzun sürüyo ki..
bende hiç saramam canım yanlız değilsin :)
çok yorgunsundur şimdi
diş için elimizden bişey gelmiyor ki,agrı kesici iyi gelebilir geçmiş olsun tatlım
bir kac gun once bende yazmistim arka dortlu geliyor galiba diye, tamda dedigin gibi ayni bebekligindeki gibi gece surekli gozu kapali mikir mikircadı ecrin e bak sen
Ata da dün yaprak sarması yedi bayılıyo,tabii ben bilmediğim için yapmasını annem yapmıştı..
ben pek becerikli diilim galiba yaa,aslında elimin lezzeti iyidir ama zaman bulduğumda yapmak istediğim çok şey olunca yemek sona kalıyo sanırım..
kızlar bizimki diş çıkarıyo sanırım,gece bebklik günlerimiz gibiydi,yanından kalkınca 2 dk sonra koşarak geliyodu,,mızır mızır..off bu diş olayı da o kadar uzun sürüyo ki..
önerileriniz için çok teşekkürler.komposto kek börek hepsini deniyorum nafile ya hiç yemez yada kırkyılın başı miniminnacık bi parça yer bırakır.havuç falan hayatta yemiyo. muzu eziyorum 2 kaşık verene kadar ortalı yıkıyo. sabrediyorum düzelecek inşallah.bi mama yerken sorun etmiyo oda sade mama içine bebe bisküvisi bile koysam anlar istemez.katı gıdaya geçişte sorun yaşıyo galiba azına bi parça katı bişi gitmiycek .napalım allah kolaylık versin zamanla düzelir sanırım.
Kızlaar yeni diş çıkarma dönemleri mi başladıı:26: ben hiç dikkat etmedim bu sıralar, bir bakayım, üç gecedir uyanmaya başladı rüzgar da. Herkese kolay gelsin.
Bu arada yeni bir huy geliştirdik sinirlenince, istediği olmayınca ya da yapamayınca elini kolunu ısırıyor bizimki. Görmezden geliyorum şimdilik ama resmen canını yakıyor bi de ona ağlıyor sonra. Bu ne şimdi anlamadım. Ne sinir, ne hırs 2 yaş mı bu da acaba?
bir kac gun once bende yazmistim arka dortlu geliyor galiba diye, tamda dedigin gibi ayni bebekligindeki gibi gece surekli gozu kapali mikir mikir
gunduz desen ayri bir huysuzluk simdilik sadece jel kullaniyorum insallah cabuk cikartirlar
bu ekimcikler dislerini bile ayni anda cikartiyorlar))
sağol canım,hem de ne yorgunluk sersem gibiyim..
walla yemek konusu bana büyük sıkıntı,akşamdan yapamam hiç,Ata olmadan da böyleydi,işten gelince yapardım,elim çabuktur.ama şimdi Atayala yapmam mümkün olmuyo,yapsam da uzun sürüyo..yemek bulmak da dert,koca her şeyi yemez. et olucak illa ki içinde,herkesin yemeğini de sevmez.onda bile kuralları vardır..ben de böyle kremalı falan ,fırın yemeği vs. çok srver ve yaparım(yapardım)..hiç beğenmezöyle şeylerii...ben de yapmıyorum artık..zeytinyağlı falan da yemez...oofff sıkıntı işte her şey..
oo epey sıkıntı yemek yapmak senin için seçici eş olunca zor oluyor
sende 2 günde bir et kavurması yap canım :) olsada yesek acıktım yemege çıkmadım
bende uykusuzluğuma yenik düşüp akşam gelir gelmez uyudum saat 11 falandı uyandım gel kızımoynayalım
hayır süt dedi yanı uykusu gelmiş,eve geçtik hemen uyudu bende yattım.yorgun değilim ama uyandığımdan beri vicdan
yapıyorum hiç ilgilenmedim diye..
keşke daha erken yapsaydımda benimle beraber büyüseydi :):) annelik zor meslekmiş
ah canım öyle et kavurması da yemez ancak sote falan olucak...ben de tam tersi sebzeciyimm..zaten genel olarak zıttır huylarımız:)canım aç kalma sen de ye bişiler mutlaka..
sen işten çıkıp direkt annene gidiyosun o zaman..ne güzel..annelik vicdan azabı çekmek demekmiş gerçekten de..erken çocuk sahibi olmak da zor,geç olmak da..zaten tam yaşı diye birşey de yok bence..erken olunca ilk başlar sıkıntılı,büyüyünce süper,,geç annelikte de daha çok tadı çıkıyo galiba ama bu sefer de iş güç kariyer vs...
esincim aynen 2 yaş işte,,bizim paşa da ısırıyo,tırmalıyo ,genelde sakin olmasına rağmen..evde kedi besliyo gibiyiz babasıyla :)
diş jelinin ben şimdiye kadar faydasını görmedim,jher zamanki gibi kendimde de denedim sadece biraz soğukluk veriyo ama çok kısa sürüyo...
arka dörtler kabarmış,heralde her zamanki gibi 4 ü arka arkaya patlar ama tam çıkması uzun sürer..bu hafta da bizim ultrason kontorlümüz var,hani bir kontrolde minimum dalak büyümesi çıkmıştı ya...ayyy düşündükçe korkuyorum biraz..
gülşah cım işin zor gerçekten de,esin in dediği gibi yutma ve çiğneme sorununu bi şekilde halletmen lazım,hallettikten sonra iştahı da açılır mutlaka..
kızlar benim kız bana güvendiği için yemiyo sanırım dediğim gibi mama yiyo kutu kavanoz itiraz etmiyo bide açsa yoğurtlu pilav ve tarhana çorbası yer ama çorbada asla kıyma maydanoz vs. olmıycak anında tükürüp ağzından atıyo . yani tabi ayakda durabilecek kadar bişiler sokmaya çalışıyorum sürekli ağzına ama demek istediğim siz anlattıklarınızı benim kız hiç yemiyo sebze hiç ağzına sokmadı hiç sebzeden fayda alamadı et kıymada öyle. balık çok nadir yedi oluyo oda asla doyacak şekilde değil toplasan bi minik balık etmez oda zaten yedi zamanlar nadir çogunlukla reddediyo meyve sadece püre muz ve şeftaliyi zorla ağlaya sızlaya şeftalinin posası gelse ağzına tükürür zeytin yemez domates salatalık yemez küçükken yiyodu domatesi .yumurta peynir fındık tanesini geçmez miktarca öle yani ama ben genede tükürsede suyuda gitse razıyım misali sürekli her şeyi yedirmeye çalışıyorum ama dedim gibi bana güveniyo galiba emiyo hala acıktıkça anne nannan diye süt emmek istiyo .bıraktıydım bi gün akşama kadar dayanabildim yine o kazandı. o yüzden mama veriyorum ne yerse yesin çok minik miktar yiyo doycak şekilde yemiyo bende kahvaltıyı mamayla yapıyorum mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?