- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
slm kızlar nasılsınız..
cerencim hoşgeldin..
aslıyı bende çok merak ediyorum..
neler yapıyosunuz
esin taşınma işleri çok zor allah yardımcın olsun değişiklik güzel ama 3 senedir 3. evim benimde :)
emel kızların dediği gibi 2 yaş sendromu.inatlaşmak ve olur olmadık herşeye ağlamak
benim fıstıgım hafif öksürüyor ne güzel 6 gün beraberdik:)
kübracım maşallah Ecrin e ne kadar tatlı kuzu ,saçları da kızıla çalıyor galiba,bayıldım..:)bayramlıklar da çok yakışmış..inşallah hasta olmadan atlatırsınız,benim paşa da aynı durumda..
hoşbulduk ttalım bu arada:) biz 4 gün beraberdik ama harikaydı ya,,ben dün de işteydim,gelirken caz yapıyo biraz,akşam da koynumdan çıkmadı kuzum..ben de çok özlüyorum onu..
kızlar bu arada bişi sorucam,bende bir anormallik mi var bilemedim,akşamları Atayı uyutmaya giriyorum,ben de uyuyup kalıyorum,bazen eşi,m kaldırmaya geliyomuş onu bile hatırlamıyorum..ne bilim bi rahtasızlığım mı var nedir bilemedim.tabiii çoookkkk laf yiyorum bu yüzden ama elimde değil..1-2 saat sonra kalkmayı başarsam da kendime gelmem zor oluyo,kalkıp bişiler atıştırıyorum kendime gelmek içn. acaba şeker falan mı var bende,bilginiz var mı,yoksa sadece psikolojik bişi mi acaba? sizlerde durum nasıl????
teşekkür ederiz canım. yorgun oluyosun tatlım uykuya ihtiyacın olduugu için bence.hala deliksiz uyku uyumuyorsun anladığım kadarı ile
bu seferde gecenin bir ayrısı eşin kalkmıyordur.
kübracım selam..o kadar düzensiz oluyo ki uykularım,ben kalksam da saat 12 yi buluyo,sonra uykum kaçıyo oturuyorum 3e 4 e kadar,eşim yatmış oluyo bu sefer de...ya da saat 1,5 2 gibi kalkıp yatağa geçiyorum...offff bi türlü çözemiyorum bu sorunu...
slm kızlar nasılsınız..
cerencim hoşgeldin..
aslıyı bende çok merak ediyorum..
neler yapıyosunuz
esin taşınma işleri çok zor allah yardımcın olsun değişiklik güzel ama 3 senedir 3. evim benimde :)
emel kızların dediği gibi 2 yaş sendromu.inatlaşmak ve olur olmadık herşeye ağlamak
benim fıstıgım hafif öksürüyor ne güzel 6 gün beraberdik:)
Kübra kızın ne tatlı maşallah, çok güzel cimcime. İnşallah ilerlemez öksürüğü, ıhlamur limon bir şeyler yap da önlemini al canım. Allah korusun, kış başladı ya hastalıklar da gelir artık =(
Quarta anladığım kadarıyla yoğun birkaç hafta geçirdin. Onun acısını çıkarıyordur bünyen. Hem gece kalkıp sabaha karşı uyumanın da etkisi var. Kübra'nın dediği gibi Ata'yı uyutma işini eşine ver, ya da uyuyakalınca kalkma, sabaha kadar uyu. Dinlenmiş olursun belki.
Bu arada Ayşe iki üç gündür anne çişim geldi deyip tuvalete koşturuyor. Henüz yetişemedik genelde yaptıktan sonra söylüyor ama o da bir şey diyorum.
Kübracım maşallah Ecrin'e ne güzel, ne tatlı bir prenses olmuş kızın, pozlar da süper.
Vallaha canım ben de buraya taşınınca hiç çıkmayacağım en az beş yıl otururum diyordum, girerken de o kadar masraf yapmıştık ama işte her şey planlara uymuyor. İhtiyaçlar değişince gerekli oluyor değişimler, aslında çıkmayı istiyorduk, kışın ısınmıyor bu ev evsahibinin satacak olması işimize geldi ama aceleye bindi şimdi de, kriterlerimize uygununu nasıl bulacağız bilmem. Daha bulamadık.
Bu arada Rüzgarda da bir kaç gündür kırıklık var, hafif ateş ve öksürük de... babası ise çoktan hasta olup yatak döşek yatıyor bir yerlerden gelmiş yine bir mikrop. Size de çok geçmiş olsun umarım hemen hafif atlatırlar.
kübracım maşallah Ecrin e ne kadar tatlı kuzu ,saçları da kızıla çalıyor galiba,bayıldım..:)bayramlıklar da çok yakışmış..inşallah hasta olmadan atlatırsınız,benim paşa da aynı durumda..
hoşbulduk ttalım bu arada:) biz 4 gün beraberdik ama harikaydı ya,,ben dün de işteydim,gelirken caz yapıyo biraz,akşam da koynumdan çıkmadı kuzum..ben de çok özlüyorum onu..
kızlar bu arada bişi sorucam,bende bir anormallik mi var bilemedim,akşamları Atayı uyutmaya giriyorum,ben de uyuyup kalıyorum,bazen eşi,m kaldırmaya geliyomuş onu bile hatırlamıyorum..ne bilim bi rahtasızlığım mı var nedir bilemedim.tabiii çoookkkk laf yiyorum bu yüzden ama elimde değil..1-2 saat sonra kalkmayı başarsam da kendime gelmem zor oluyo,kalkıp bişiler atıştırıyorum kendime gelmek içn. acaba şeker falan mı var bende,bilginiz var mı,yoksa sadece psikolojik bişi mi acaba? sizlerde durum nasıl????
canım keşke yatsa babasıyla,gece baba sütü hazırlıyo,getiriyo,yan yana yatıp içiyolar ama süt bitince kovuyo babayı beni istiyo..sarıpsarmalayıp uyuyoruz. bi de o var tabii sarılır bana kafasını da sokar koynuma,sıcacık uyutur beni:):) bi deneyelim bakalım babayla uyumayı iyi fikir aslında..gece kalkma alışkanlığından vazgeç bence
atayla beraber uyudugun zaman sabaha kadar uykunu alırsın
ertesi gün de atayla uyumamaya çalış haftada bir iki gün babasıyla uyusun ki sen uyumamış olursun
biraz karışık oldu umarım anlaşılır:)
evet cnaım yorgunum,arife günü açlıştım,sonra da bayram devamlı hareket vardı,geç yattık falan,29 ekimde de çalıştım..bi de bayram tatilini fırsat bilip yaz-kış kıyafet değişimi falan yaptım,ev işi yaptım biraz başka zaman olmuyo napim...ben de yastığa kafamı koyunca uyuyorum aynen..peki yanına yatmadan nasıl uyutuyosun canım?kendi başlarına uyumaları için erken mi acaba?yok sadece yorgunsun ben de öyleyim oğlumu uyutmaya gidince uyuyorum mesela bazen kendim kalkıyorum bazen eşim ne yapalım ben yastığa kafamı koyduktan sonra hemen uyuyorum o yüzden uzanmamaya çalışıyorum o zamamn uyumuyorum
yok canım gün içinde iyiyim sıkıntı yok..Ata da gece kalkar mutlaka..3 ten sonra falan da emziğini suluğunu alıp yanımıza gelir. ben de üşeniyorum yatağına götürüp tekrar uyutmaya,yanımıza alıyorum,laf aramızda hoşuma da gidiyo :):)Canım bence sende bir anormallik yoktur, bu kış mevsiminden kaynaklanıyor olabilir. Bu geçiş dönemlerinde beden uykuya meyilli oluyormuş. Başka bir sıkıntın yoksa gün içinde, bence çok takma kafana. Ben de şu sıralar ne kadar uyursam o kadar uykum geliyor, doyamıyorum uykuya. Gerçi ben yaz kış uykucuyumdur:) Hala deliksiz uyumuyoruz illa gece bir iki kalkıp su istiyor, bizi yokluyor, yanımıza yatmak istiyor.
kübracım,bende astım var,alerjik astım olsaydı,farklı alerejenlere karşı tepkisi olurdu.yani sadece hastalandığında hırlamasından astım olmaz merak etme.bence en güveniliri araştırma hastanesi.ayrıca test yaptırdın için rahatladı,boşuna canı yandı diye düşünme,yaptrımasaydın hep aklında kalıcaktı.nasılsınız kızlar nasıl gidiyor?
arkadaşlar kafam karıştı benim yine..bana yardım edin...
kızım doğdugundan beri gelişimi,beslenmesi,boyu kilosu sürekli takipde olan doktorumuz kızımın alerjik boronşit adına bişey taşımadığını söylüyor sürekli
ama benim kzım her öksürügünü ufak hırıltılara çeviriyor şuana kadar 3-4 kez böyle oldu
güvenmediğim için farklı doktora götürdüm
test yapılmıştı kolundan alerji testi yumurtanın beyazına karşı alerjisi çıkmıştı
yedirme dedi köftesini kekini ayrı yap katma beyazını demişti 1 sene önce
önceleri yedirmedik
sonra başka doktora götürdük
yediğinde vucutta bişey olurmu diye sordu hayır olmuyordu yesin önemli bi besin demişdi.
başka doktra götürdük 4 tüp kan alıp araştırdılar 1 ay sonra çıkmıştı sonucu araştırma hastanesinde.
kanında alerjiye ait bişey çıkmadı ve cigerleride temizdi bişey yoktu
kızımın boşuna canı yanıp test yaptırmıştım
ve yumurtayı yiyor bişey de çıkmıyor vucutta
ama benim aklıma takılıyor yedirme diyen doktor yese bile bi faydası olmaz aksine kanına zarar olur demişti
şimdi ben anlamıyorum kime daha götüreyim hepsi bir telden çalıyor
o başka söylüyor bu başka
kendi doktorum balgamı atamadığı için hırıltı oluyor diye ventolın surup veriyor du bu doktor benim içimi rahatlatıyor
duymak isstediğimde bu fakat tereddütlerim var benim
ben ne yapayım sizce yardımcı olun bana lütfen.
eğer gerçekten alerjik astım+bronjit ise tedavisi var ben geçmi kalıyorum
öyle değilse boşuna kortizonlu havalar neden vereyim biriciğime
hangi doktora götüreyim yazdıklarımın hepsi prof. kime inanayım
kübracım,bende astım var,alerjik astım olsaydı,farklı alerejenlere karşı tepkisi olurdu.yani sadece hastalandığında hırlamasından astım olmaz merak etme.bence en güveniliri araştırma hastanesi.ayrıca test yaptırdın için rahatladı,boşuna canı yandı diye düşünme,yaptrımasaydın hep aklında kalıcaktı.
ayrıca farklı besinlere de alerjim var,anladığın üzere ben çok çekiyorum yıllardır alerjiden.bebekliğimden beri gelen kulak sorunum var mesela...neyse anlatmak uzun sürer de,sonuç olarak,besin alerjisi durumunda vücut mutlaka tepki verir.alerji bu demek zaten;basitçe şekliyle,bazı maddeleri vücut zararlı olarak algılayıp tepki veriyor...
yumurta alerjisi olsa tepki verirdi mutlaka vücudu,kabarma,kaşıntı,nefes darlığı vs...
ayrıca astımın tedavisi yok,sadece belirtilerini azaltma adına verilen ilaçlar var...çocukluk yıllarındaki astım da geçici oluyor genelde,7 yaşından sonra geçiyormuş genelde,yeğenimde böyle oldu...
sonuç olarak bence endişe etme hiç,sadece hırıltı astım belirtisi olmaz,yani hastalığı dışında hırıltısı yoksa..mesela ben yünlü şeylerle karşılaşınca hırıltım başlarve daha bi çok alerjenle beraber tabii.özellikle mevsim geçişlerinde..
bu arada balgam söktürmek için bitkisel bişiler denesen,öksürük şuruplarına pek güvenmem ben..çoğu ülkede de yasaklandı zaten..
sıkma canını arkadaşım,bence Ecrin gayet sağlıklı ve kendisiyle çok ilgilenen bir annesi olduğu için de çok şanslı..öpüyorum ikinizi de..
nasılsınız kızlar nasıl gidiyor?
arkadaşlar kafam karıştı benim yine..bana yardım edin...
kızım doğdugundan beri gelişimi,beslenmesi,boyu kilosu sürekli takipde olan doktorumuz kızımın alerjik boronşit adına bişey taşımadığını söylüyor sürekli
ama benim kzım her öksürügünü ufak hırıltılara çeviriyor şuana kadar 3-4 kez böyle oldu
güvenmediğim için farklı doktora götürdüm
test yapılmıştı kolundan alerji testi yumurtanın beyazına karşı alerjisi çıkmıştı
yedirme dedi köftesini kekini ayrı yap katma beyazını demişti 1 sene önce
önceleri yedirmedik
sonra başka doktora götürdük
yediğinde vucutta bişey olurmu diye sordu hayır olmuyordu yesin önemli bi besin demişdi.
başka doktra götürdük 4 tüp kan alıp araştırdılar 1 ay sonra çıkmıştı sonucu araştırma hastanesinde.
kanında alerjiye ait bişey çıkmadı ve cigerleride temizdi bişey yoktu
kızımın boşuna canı yanıp test yaptırmıştım
ve yumurtayı yiyor bişey de çıkmıyor vucutta
ama benim aklıma takılıyor yedirme diyen doktor yese bile bi faydası olmaz aksine kanına zarar olur demişti
şimdi ben anlamıyorum kime daha götüreyim hepsi bir telden çalıyor
o başka söylüyor bu başka
kendi doktorum balgamı atamadığı için hırıltı oluyor diye ventolın surup veriyor du bu doktor benim içimi rahatlatıyor
duymak isstediğimde bu fakat tereddütlerim var benim
ben ne yapayım sizce yardımcı olun bana lütfen.
eğer gerçekten alerjik astım+bronjit ise tedavisi var ben geçmi kalıyorum
öyle değilse boşuna kortizonlu havalar neden vereyim biriciğime
hangi doktora götüreyim yazdıklarımın hepsi prof. kime inanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?