- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
Aslıcım , haklısın beğenip beğenip kaçıyor gibi olmuşum ama okumaya anca fırsat buluyorum. Ben laptoptayım Rüzgar beni bunun başında 10 dakiakdan fazla bırakmaz ya gelir çizgifilm diye tutturur ya da beni çağırır:)
Aslında şu anda moralim de çok bozuk, anneannem ameliyata girecekti bugün, doktorlar ikincisi çok daha riskli demişler. Çıkamam ihtimali varmış, doktor da sormuş annaneme ya ameliyat olursun ya da yatalak kalırsın diye. Annanem ameliyatı seçmiş haklı olarak. Keşke yanında olsaydım diyorum. <keşke ben de gitseydim. <<şu anda çok üzgünüm. Beni doğduğumdan beri o bakıp büyütmüştü. Annemden farksızdır yani..
kübracım günaydın,
herkese günaydın tabii de,aynı anda burdayız diye..:)
Esincim,çok sevindim anneannenin iyi olmasına,neyse sen de gözünle gördün ya için daha rahatlamıştır.Rüzgar babayla rahat duruyo mu?benimki bu ara inanılmaz anneci de..gerçi, şöyle hangimiz yanında yoksak,onu sayıklıyoruz:)
Kübracım bu uyku sorunu ne olacak bilmiyorum,resmen o kolik zamanlarına döndük,dün öğlen 1 saat uyudu,akşam 8 de ağzı ayrıldı,9 gibi yattık,12 de kalktım yanından..bende hal kalmadı..yani uyusunlar ki biz de azıcık dinlenelim,başka şeylerle ilgilenelim dimi..yok ama ....gece bi ara artık oğlum neolur insaf et azıcık dinleneyim ben de ..diye yalvarıyodum nerdeyse..:)
aslıcım ,röntgen çektirdi,ayaklardan ve kalçadan doktorumuz..kalçada sorun yok dedi. ayakları da gösterdi,düztabanlık kemiklerden dolayı oluyomuş..röntgende gösterdi,nomali bu dedi,atanınki bu...o ortopedik ayakkabılar için de ,çok sert ve kabadır dedi,tıbbi malzeme satan yerlerde oluyomuş,normalde ayakkabı ayağın şeklini alır , bu ayakkabıda ayak ayakkabının şeklini alıyo dedi. o yüzden giydirmesi de yürütmesi de zordur dedi...ablam da hiç giyememişti..bakıcaz artık 3 yaşından sonra..
kızlar bu arada dün bakıcıma gittik,çok şükür çok iyi gördüm,inşallah başlıcak ,8 martta kontorle gidicekmiş doktora,sonra gelicek. atayı da çok özlemiş,oynayıp durdular..inşallah ben de artık bakıcı diye başınızın etini yem,cem
hepinizi öptüm eki,mcikler..
Selam kızlaar,
Şu anda yorgunluktan ve uykusuzluktan bayılmak üzereyim. Anneannemin ameliyatı 1gün ertelenmişti ben de hemen otobüse atladım, gittim. Gece bindim sabah oradaydım, anneannem ameliyata girmeden önce yetişemedim gerçi ama ameliyet başarılı geçmiş, çıktığında onu ben karşıladım. Bir kaç saat sonra da bindim ve geri döndüm. Şu anda hala otobüste gibiyim.
Aslıcım komşunun ve bebeğinin kurtulmasına da çok sevindim. Bebiş çok küçükmüş ama buna benzer okadar çok mucize öyküsü var ki, inşallah o da kısa bir süre içinde güçlenir ve annesinin kucağına kavuşur.
Cerencim evet bakıcı olayı çok zor ama neyseki senin bakıcın oğluşuna karşı çok iyi ve bu çok büyük bir şans, annenin ve kynin de kontrol halinde olması sizin avantajınızdı. İnşallah en kısa zamanda iyileşir ve düzeninize dönersiniz canım.
kubra masallah kizina....ne kadar guzel nekadar detayli cizmis, kopek resmine bayildim yasina gore coooook guzel cizmis cimcime
cizimini glistrmen icin resimlerini detayli cizmesini sagla diyecegim ama zaten yadina gore yeterince detayli ciziyor bence akisina birak birsure kendisi cizdikce gelistirir zaten tekrardn masallah cimcimeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?