2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

eve geldıgımızde eşimde yardım eder yemek sorun olmuo kayınvalıodede yıyoruz.sadece benım sıkıntım gece cocugu emzirmek onuda eşim yapamaz zaten

benim kızım 2.ayında 5.500 idi kilosu 3.ayı kontrolüne götüremedim şimdiki kg bilmiyorum

maşallah seninki de toparlak kuzu gibi zaten

yaa kızlar resim ekleme bölmesi değişmiş resimlerin boyutlarını nasıl küçültücem bilgrımdan resim atamıyorum siteye bir türlü

ataseven kç ne zaman dogdu ekim kaç

canım 3.600 doğdu 3 ekim hamileliğimde biraz iri görünüyordu ama millet iştahsızlığından bunalır ben iştahından bunaldım maleseef

sütüm çok azdı tek göğsümü hiç almadı mama veriyorum ek gıda konusunda 4. ayı zar zor bekleriz heralde şşimdi saatli yiyoruz doktorumuz uyursa uyandırma sakın biraz aç kalsın bu topaç dedi

Herkese selam kızlar
Maaşallah o kadar yazmışsınız ki hepsini okuyamadım
Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Kızım 6.400 gram olmuş
Rotavirüs aşısını da mutlaka öneriyorum dedi ve 2 dozluk yazdı.
Şimdi bu aşıyı bir ay içinde mi yaptırmamız gerekiyor kızlar? :44:

bende deneyeyım dıe bi akşam verdım mama ama 2 saat sonra geri uyandı ve emdi

aynen bende denemek için milupa aldım bakayım uyuyacakmı bikaç saat fazladan hiç umru olmadı 2 saat sonra tekrar kalktı ve emdi.bende mama vermedim daha sonra sonuç aynı olduğu için

canım bebeğin 100 günlük olana kadar ilk dozunu yaptırman lazım..

bizim ilk doz 2. ay kont oldu. 2. doz için de 16. haftayı geçirmeyin dedi doktorumuz. ammmaaan hepsi ayrı bişey diyor bu doktorların hangisine inanacağız en iyisi herkes kendi doktorunun dediğini uygulayacak yoksa kafa karışıyor iyice.

kızlar parmak emmesi ne alemde benimki baş parmağını çok emiyor,gece uyurkrnde emiyor bazen.emzikte almyor.bu aylarda alışkanlık olurmuki

kızlar parmak emmesi ne alemde benimki baş parmağını çok emiyor,gece uyurkrnde emiyor bazen.emzikte almyor.bu aylarda alışkanlık olurmuki

benimkide emiyo çekio bakıo tekrar emio yine çekio bakıo boş
çocuk beklio herhalde bişey gelecek die ama gelen yok

yarın msfirim var oğluma gelecekler gözaydına 20 kişi
menüm nasıl kızlar
tramisu
yaprak sarması
ay çöreği
tahinli kurabiye
açma kete
milföylü tatlı (pudra şekerli)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…