bende çılgınlar gibi bebeğime alışveriş yapmak istiyorum, ama daha cinsiyetimiz bile belli değil. 15 nisanda olacak inş. gerçekten çok uyguna almışsın nevyas. ankarada civil nerde varki acaba. ben bi hastane çıkışı bakmıştım 65 tl ydi. gözüm korkmuştu çok. arkadaşta en az 5 tane hastane çıkışı al çok kusuyolar demişti...
bende çılgınlar gibi bebeğime alışveriş yapmak istiyorum, ama daha cinsiyetimiz bile belli değil. 15 nisanda olacak inş. gerçekten çok uyguna almışsın nevyas. ankarada civil nerde varki acaba. ben bi hastane çıkışı bakmıştım 65 tl ydi. gözüm korkmuştu çok. arkadaşta en az 5 tane hastane çıkışı al çok kusuyolar demişti...
Anammmm kuzular büyüyomuşta cinsiyetler bile belirlenmiş azçok artık.Maşallllahhhhyeni kuzucuklara.Nevyasss cnm minik kızın güle güle giysin cnm sağlıkla inşallahhh çok ciciler ama sana bi tavsiye abartıya kaçma cnm bide 0-3 aylık çok alma bu minişler çok çabuk büyüyolar ve doğum ekim ayı olduğundan çok dışarı çıkamıyo o yüzden 3-6 ay arası daha çok alırsan ii olur derim ben sonra yazık elimde kaldı bunlar deyip sadece resim çektirirsin benim gibi yerimseniben bide zaten ufak şeyler başta çok hediye olarak gelio cnm inan bi çoğu duruyooo bile giyilemeden :))))
:)) Yanlış anladın canım bunları bebeğime aldım satılık değil..[/QUOTE
:roflol::roflol:
ayy biz yeni yeni düzmeye basladik ne satmasikaydirigubbakcemile3
cok güzeller yaaa insallah dogunca icinde de resimlerini koyarsin oh mis kokuluca.
rabbim hayirlisii ile dünyaya gelmeyi de nasip etsin insallah. badileri hep kollu al.malüm kis bebekleri olcak,birde baya olsun.malüm cirt cirt dayanmiyor
hepsine bayılldııımmm. allah giydigi günleri de göstersin inşallah
ya ben dayanamıyorum ama bana aldırmıyorlar daha
:)) Yanlış anladın canım bunları bebeğime aldım satılık değil..[/QUOTE
:roflol::roflol:
ayy biz yeni yeni düzmeye basladik ne satmasikaydirigubbakcemile3
cok güzeller yaaa insallah dogunca icinde de resimlerini koyarsin oh mis kokuluca.
rabbim hayirlisii ile dünyaya gelmeyi de nasip etsin insallah. badileri hep kollu al.malüm kis bebekleri olcak,birde baya olsun.malüm cirt cirt dayanmiyor
Amin canım inşallah :)) badisi 4 tane vardı 2 tanede bugün aldım bide setin içinde var 7 oldu 3-4 tane daha alacağım uzun kollu..
nevyascım ne kadar guzel seyler almıssın canım inşallah sağlıkla güzel günlerde giyer bebişin
bunlarda battaniye canim.yanlarindaki dügmeleride acabiliyorsun.kullanisliymisBunlar neymiş canım :)) çözemedim ben..
bunlarda battaniye canim.yanlarindaki dügmeleride acabiliyorsun.kullanisliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?