2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

Canım internetten civil mağazalarına bakabilirsin netten alışverişleride var ayrıca 5 tane hastane çıkışı neymiş :roflol: çok fazla zaten hastane çıkışları minik oluyor 40 çıkana kadar anca giyer bebek..Ben 2 set alacağım birini almış oldum..Onun dışında tulumları var onları giydiririm 2 takım falanda böyle altlı üstlü setlerden alırım hem her bebek kusmazki :) tulumlar bacaklarının ve sırtının açılma ihtimaline karşı çok iyi oluyor..

canım bir tane iyisinden hastane çıkışı al gerisini daha uygun al,. o kadar para verdiğine değmez takım halinde olmayanlar var tek tek öyle de alınabilir. çünkü kusunca sadece üstünü değiştireceksin ilk aylarda çok hızlı büyüyorlar.

Anammmm kuzular büyüyomuşta cinsiyetler bile belirlenmiş azçok artık.Maşallllahhhh yeni kuzucuklara.Nevyasss cnm minik kızın güle güle giysin cnm sağlıkla inşallahhh çok ciciler ama sana bi tavsiye abartıya kaçma cnm bide 0-3 aylık çok alma bu minişler çok çabuk büyüyolar ve doğum ekim ayı olduğundan çok dışarı çıkamıyo o yüzden 3-6 ay arası daha çok alırsan ii olur derim ben sonra yazık elimde kaldı bunlar deyip sadece resim çektirirsin benim gibi yerimseniben bide zaten ufak şeyler başta çok hediye olarak gelio cnm inan bi çoğu duruyooo bile giyilemeden :))))

Kızlar abartıya kaçmayın hastane çıkışı 2 takım yeter bide battaniye olsun mutlaka 2 tane hatta doğum yapacağınız hastaneyle konuşun bez onlar verir büyük ihtimal yoksa benim gibi koca bi valiz le gidip boşu boşuna dönersiniz kafamçokkarıştı
Zaten daha çok erken o güzel günlerininz bi gelsinnn yine konuşur paylaşırız ayrıca ilk doğduğunda çok kusmaz kızlar merak etmeyin o fasıllar bizlerde var şu anda yerimseniben

Haklısın canım bu aldıklarım zaten hep 6 ay bedenli :) sadece çıtçıtlı badileri 3 ay aldım planlı alışveriş yapıyorum ben :)) çok çok alıpta giydiremedikten sonra yazık paralara lazım oldukça bebek büyüdükçe ihtiyacına göre alırım diyorum dediğin gibi bide hediyelikler var..

hepsine bayılldııımmm. allah giydigi günleri de göstersin inşallah
ya ben dayanamıyorum ama bana aldırmıyorlar daha

dikkatimi çekti fiyatları ne kadar uygunmuş böyle çokta cicileer güzeller ya bende istiyoruummmm :)))))))

hepsine bayılldııımmm. allah giydigi günleri de göstersin inşallah
ya ben dayanamıyorum ama bana aldırmıyorlar daha

Amin canım inşallah :) yavaş yavaş başladım canım yaza kadar bitiririm sanırım şimdi bile zorlandım dolaşırken çok ileriye bırakmak istemiyorum o yüzden..

bizim burda da bu ay acuzluycak kisliklar bebekler icin.ne yapsam nasil alsam yaaaaa daha mayista belli olcak.o zamana kadar sezon bitmis olcak

bakin kizlar benimde bunlar hosuma gitti ücüz annelerinin sitesinde gördüm.13 tl fiyati da cok uygun.
tamda kis cocuklari icin ideal.beyim türkiyeye gelcek ona göstercem alsin bunlardan. ik itane degistirim iyi olur sicacik.

zaten boy boy oluyor.diger aldiklarini da 4 ,6 aylik alirsin. genis olsun birsey olmaz.carcabuk büyüorlar.

nevyascım ne kadar guzel seyler almıssın canım inşallah sağlıkla güzel günlerde giyer bebişin

bakin kizlar benimde bunlar hosuma gitti ücüz annelerinin sitesinde gördüm.13 tl fiyati da cok uygun.
tamda kis cocuklari icin ideal.beyim türkiyeye gelcek ona göstercem alsin bunlardan. ik itane degistirim iyi olur sicacik.

Bunlar neymiş canım :)) çözemedim ben..

ay cok cicic seyler almışın canım yaaa allah bızlere nasıp eder almayı ıns cınseyıtını bı ogrenseeeek super olacak ama

nevyascıgım cıcıler cok guzel. gule gule gıyer bebişin inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…