2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

nevyas çok güzel bebişin cicileri.cinsiyet tahmininde yanılma payı yokmu?? benim ablama başında hep erkek dediler biraz zaman geçince kız diye değiştirdiler:)))

nevyas çok güzel bebişin cicileri.cinsiyet tahmininde yanılma payı yokmu?? benim ablama başında hep erkek dediler biraz zaman geçince kız diye değiştirdiler:)))

Sağol canım ilk tahminimiz 12. haftada oldu kız dediler , kendi doktorumda 14+2 de kesin kız dedi %90 değişmez dedi..2 doktorda kız demiş oldu bence daha yanılma olmaz

:))) nevyas canım bunlar harika.. çok güzeller. Allah bebeğine hayırlısı ile giydirmeyi nasip etsin..

ayy ne güzellerr
benim doktor kız dedi bebişime ama kesin değil netleşsin bende alınca eklerim
hayırlı olsun güle güle giysin bebişlerimiz

eyan masallah senınde kuzunun varmıs cıcılerı:):) cok sırınler ya:)

eyan masallah canim
ay bizde bir koysak resim bugün gittim baktim baktim döndüm belli degil ya insan alamiyorda.öyle iki cinsiyete göre de yokbir taraf kiz bir taraf erkek.

saolun kızlar bende daha alamıorum işte belli olmadığı için ama bunlarda ara renkler olunca bir iki tane aldımm gözümün önünde dursun bakıorum arada:))

kızlar güle güle kullanın.. bende ilerleyen zamanlarda kıyafet alırım o zaman eklerim :)

çok güzel şeyler almışsınız...yüce ALLAH iyi günlerde giymeyi nasip etsin...hem bir anne hem bir anne adayı olarak size tavsiyem çok fazla şey almayın gerçekten, çünkü bu yaramazlar çabuk büyüyor...ama bir tavsiyemde çok büyük beden almayın...bu bebişler doğduklarıda gerçekten küçük oluyorlar...benim oğlum 3700 doğmasına rağmen 0-3 aylar ilk etapta büyük oldu...bazı markaların newborn(yeni doğan), ve bir beden büyük olan tiny baby boyları var....en azından bir iki tane bu bedenlerde alın, bebeğiniz tam üstüne göre olan tulum ve badylerle hem daha şık görünür hem daha rahat olur...birde cevahir,istinya park gibi alışveriş merkezlerinde kaliteli markalar büyük indireme giriyo %50-%70 aldıklarınız o kadar uyguna geliyo ki şaşırırsınız...indirim zamanları ocak ve temmuz ayları...ocak ayını kaçırdık geriye temmuz ayı indirimini beklemek kalıyor...kış bebeği doğuracakta olsanız; temmuz ayındaki indirimde her mevsime uygun ciciler bulabilirsiniz ufak yaramazlar için...hırkalar,badyler,tulumlar,eşofman takımları,yelekler vs. lütfen ukalalık ettiğimi düşünmeyin sadece bilgilerimi paylaşmak istedim...

Kızlar çok tatlı minişlerinizin cicileri maşallah. Ben de pek birşey almıyorum cinsiyeti belli olsun diye ama özendirdiniz:)) daha neler alınır onu bile bilmiyorum yeni moda neler var? Bu konularda siz yardımcı olacaksınız bize teyzeleri:))

bakin kizlar benimde bunlar hosuma gitti ücüz annelerinin sitesinde gördüm.13 tl fiyati da cok uygun.
tamda kis cocuklari icin ideal.beyim türkiyeye gelcek ona göstercem alsin bunlardan. ik itane degistirim iyi olur sicacik.

kızlar bu ciciler ümraniyede kardelen diye bir yerde varmış...ben çok aradım bulamadım başka yerde... isteyene tel. verebilirim...

bir hafta daha müsade et bana, ben bi çarşı dolaşıp geliiim sana anlatırım canım... :teytey:

anam da anam ne güzel seyler almissin kiz oglusumuza:))
rabbim güzel günlerde giydirsin insallahhhhhh.üstünde de görelim insallahhh.
ay anam ben ne zama nalcam(((

ayyy bayıldım kıza bayada almışın canım güle güle giysin paşamızzz inş..
bende heveslendim şimdii beeeee
bide şu beb montlarını ben astronot alcam çok ii oluyomu onlar malum bizimkilerde kış bebkleri olcakk

anam da anam ne güzel seyler almissin kiz oglusumuza:))
rabbim güzel günlerde giydirsin insallahhhhhh.üstünde de görelim insallahhh.
ay anam ben ne zama nalcam(((

Sağol canım amin inşallah :)

Sağol canım inşallah Erkek için astronot bulamadım canım bende kısa mont aldım.Bulabilirsen ondan al en rahatı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…