2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

ece tekrardan güle güle kullansın bebeğin dün belirttim ama silinmiş hepsii
loveli tatlım güzelmiş arabanızda iyi günlerde kullansın bebeğin

emelciğim ve ecrin ececiğim çok güzelmiş aldıklarınız.
Rabbim sağ salim yavrularımızı kucaklamayı nasip eyler inş..

ececim ciciler cok guzel sağlıkla giydirmek nasip olsun canım

loveli arabanız cok şıkmış canım güzel günlerde kullanın

ecrinece ve loveli..
güle güle kullansınlar inş, hepsi cok güzel gercekten..
iclerinde hayal ediyorum bebislerimizi ya, ne güzel..

ece tekrardan güle güle kullansın bebeğin dün belirttim ama silinmiş hepsii
loveli tatlım güzelmiş arabanızda iyi günlerde kullansın bebeğin

emelciğim ve ecrin ececiğim çok güzelmiş aldıklarınız.
Rabbim sağ salim yavrularımızı kucaklamayı nasip eyler inş..

ececim ciciler cok guzel sağlıkla giydirmek nasip olsun canım

loveli arabanız cok şıkmış canım güzel günlerde kullanın

ecrinece ve loveli..
güle güle kullansınlar inş, hepsi cok güzel gercekten..
iclerinde hayal ediyorum bebislerimizi ya, ne güzel..

çok teşekkür ederim kızlar alırken bile içinde oturtacağımızın hayalini kurdum umarım bebeklerimiz sağlıkla hayırlısıyla eli ayağı düzgün vaktinde doğarlar opuyorumnanaktan

işte oğlumun puseti ve anakucağı hayırlısıyla içinde yatırmak nasip olur

cok güzel loveli hayırlı günlerde kullanın canım inş.:)

bunlarda bizim ciciler dün eklemiştim ama silinmiş. e-pack alt açma setine bayıldı

ecrin cok güzeller yaa hastane cıkısına bady ne bayıldım..:) maaşallah:) battaniyeninde 1 ini görmüştük örerken eklemiştin cok güzel olmus canım hayırlısıyla sağlıkla sıhatle inş.:)

çok sağolun kızlar sizlerdende bekliyoruz cicişler. fikir olur bizede :)
loveli araba güzelmiş güle güle kullanın ii sürüşler

Kızlar bugün aldığımız uyku setleri ve bebek arabaları

merhaba nurtopu uyku setinin pembe olanına bayıldım benimde kızım olcak ve ankarada yaşıyorum. nereden aldın markası ne bana söylermisin. birde benim pek bi bilgim yok bebek mağzaları konusunda kısa süredir ankaradayım sayılır, nerelerden alışveriş yapıyosun?

ecriiinnn neler almışsın gııııııııı
hayırlı olsun cok şirinleeerrr

lovely canım seninkilerde hayırlı olsun darısı basımıza bende araba bakıom

Bebeğim diye bi mağaza var söğütözünda akpnin, eski saklı bahçenin karşisında ve cepada var. fiyatları bana uygun geldi. diğer yerlere göre daha hesaplı.
Bi de demin internetten ebebekte zeyland ürünlerinde indirim olduğunu öğrendim kalktım oraya gittim. Bir sürü yazlık kıyafet aldım. 6-9 aylık olarak aldım. Yaza o kadarlık olacaklar diye. Mothercareda indirim başladı. Oradanda baya bişeyler aldım. Çoğu avmde var. 15ide mothercarein indirim günü o günde gideceğim oraya.
Sen kime takip oluyorsun canım, nerede oturuyorsun? Yakın mıyız acaba?

Son düzenleme:
yine akpnin karşısında fakat ana cadde üzerindeki tarafından aldım uykusetini
özelcan bebeden
markası funnababy
orasıda güzel
pusetlerini de oradan aldım
oto koltuklarını da yine mothercaredan

Son düzenleme:
bunlarda ulus pazarından aldıklarımız...tulumlar 10'ar lira...battaniye 25 lira, altaçma 25tl çoraplar tanesi 1 lira....

sanırım 2010 ekim bebişleri bu battaniyelere sarılacak. gerçekten çok hoşuma giderek aldım ben yıkadım ve hala aynı yumuşaklığında. peluş battaniyelerden daha iyi gibi geldi bana.

valla ben aslında kendim içinde almış oldum çünkü bende çok tıkanırım. bende uzun sire kullanırım sanırım. dün gidip aldım izmir hello babyde indirimdeydi istediğim makina chicco iyonizerli soğuk buhar makinası 149 tl den 85 tl ye inmiş hiç kaçırmadım. birde mikrofiber yastık ve yorgan aldım kuzuma. fırsat bulunca eklerim.

loveli,frogola,crayzperi,ecrinece,nevyas ay unuttuğum kim kaldı daha hepinizin cicşleri çok ama çok güzel iyi günlerde giysin melekleriniz.

[/url]kızımın yatagı belis papatya büyüyebilen...yorganı korumalık yastıkları cibinligi ile birlikte 500 tl
[/url] buda arabası suny baby tek yönlü diger özellikleri iyi sizce tek yönlü almakla hata mı etttim acaba ?190 tl
diger aldıklarımda var port bebe, küvet, gecelik, çıtçıtlı bad,i ,alt pantolan ,dönence ,yorgan ve korumalık cibinlik karyola ile birlikte set olarak gelicek gelince hepsini yüklerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…