2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

nurtopu aldıkların çok cici
kuzularına da çok yakışacak maşalllahh

nurtopu maşallah ne güzel ciciler bunlar
Rabbim giydirmeyi nasip eylesin inş.
Rabbim yavrularımızı sağlıklı bi şeklde kucaklamayı nasip eyler inş.
Amin canım inşallah
çok teşekkürler
Sağlıkla canım inşallah
sağolasın

nurtopu aldıkların çok cici
kuzularına da çok yakışacak maşalllahh

çok teşekkür ederim canım

nur topu güle güle giysinler cok güzel seyler almisin senye yaza üstlerinde de görürüz insallahh

canım çok sağol bilgilerin için pek bilmiyorum söylediğin yeri ama eşim biliyo onunla bakıcaz inş. buarada ben keçiörende oturuyorum.sen nerdesin belkide dediğin gibi yakınızdır?

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. çok şirin şeyler. insan böle görünce biran önce doğsunlar istio benim doğumda allah nasip ederse 20 ekim çok güzel bi duygu. allah herkese nasip etsin:)

nurtopu buarada aldıkların gerçekten çok tatlı. artık bebekler için nekadar hoş şeyler var.
Allah gülerek giydirmeyi nasip etcin canım

dilekcim benimde 18 ekim Allah nasip ederse . inş. sende bende hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişlerimizi. seninkinin cinsiyeti ne?

kızlar aldıklarınız çok şeker...güle güle kullansın kuzucuklar...iyi günlerde giysinler,kullansınlar....

alt açma setimiz ana kucagımız lohusa gecelık ve pıjama takımım
daha aldıgım şeyler var onlarıda bı ara cekıp koyarım
resimli olan gecelıgın mavısını aldım diğeride lila renk pijama takımım

Eklentiler

• $Resim 052[1].webp
    3 KB · Görüntüleme: 36
  • $Resim 051[1].webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $Resim 053[1].webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $Resim 054[1].webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $Resim 055[1].webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
çok güzeller güle güle kullan
alt açma dimi o uğur böceği çok güzeeel oğluşun güle güle kullansın

çok güzeller güle güle kullan canım...altaçmalarımızda aynı..bizimki grisi...gerçi bende o altaçmalar dekor diye duruyo...ben canbebenin hazır altaçmalarını kullanıyorum...bişey olursa kirlenirse atıyosun gidiyo...daha rahat oluyo...

tşk ederim canım aminn
çok begenerek aldım çok hosuma gıttı :dance:
bende sadece gezmeye gıderken kullanmak ıcın aldım yoksa evde kullanıcagım bı suru var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…