2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

melike anakucagini güle güle kullan canim

portakal kizinin cicileri cok güzel canim.rabbim güzel günlerde giymeyi nasip etsin insallah
hastane cikislarini kac paraya aldin canim.bana türkiyeden gönderdiler ama adi gibi duruyor hic kaliteli degil ya.sizinkiler güzel göz¨küyor.

pembedana
rabbim insallah en kisa zamanda sana da saglikli sihhatli hayirli bir evlat versin rabbim insallah canim

portakalcım maasallah cok güzel hepsi Allah sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

teşekkür ederim melikecim.. bizde sizin cicilerinizi çok beğendik.. tontişlerimizin hepisi güle güle sağlıkla kullansın inş.

teşekkür ederim feyzacım.. hastane çıkışının kumaşı yumuşak olsun antialerjik olsun diye çok dolaştım.. sonunda bunları buldum ve 10lu setlerin birisini 55 e birisini de 35 e aldım.. ama penyeleri müthiş yumuşak ve kullananlardan biliyorum 1 sene de kullansan yıka yıka hiç bi yeri deforme olmuyor.. 30lu 35li fiyatlara çok set vardı ama penyeleri çok sertti.. korktum kızımın hassas tenine zarar verir diye..

ay butun yazdıklarımız gitmişşşşşş

evveeett :umursamaz: ama forumun eski güzel hali geri gelmiş kaydirigubbakcemile3

porttakal bayıldım cicilerine sağlıkla giysin inşallah

teşekkür ederiz canım daha güzelleri sizin olsun inş.

demetcim güle güle kullan canım.. hepsi çok güzeller.. hem devamlı bebişleri düzmeyecez di mii arada bize de ciciler alacazz.. :kedi:

kızlarr bu arada dünki yorumlar hep gitmiş.. o yüzden ismini sayamadağım diğer arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum.. valla alışveriş işin kolay kısmıymış kaydirigubbakcemile3 Allah bebişlerimize sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin..

ekru ve pembesi varmış demet yaa haklıymışsın siyahı yokmuş :1no2:

güle güle kullan demetcim kıyafetlerin çok güzel bende alsaydım iyi olcaktı
ya dün ekledim o kadar resim hepsi silinmiş yaaaaa offff neyse boş bi vaktimde tekrar yükleyim barim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…