2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

fragola canım comk guzel arabanız saglıkla gezsın dolassın

canımm teşekkür ederim.

yeni cicileriniz de harikaymışş. bu arada 3lü havlunuz bizimkiyle aynı :) güzel günlerde sağlıkla kullansın minik prenses

hepsi cok güzelmiş demetcim, güle güle kullansın bebişin..
bende o bezlere benzer bezler aldım ikeadan, desenli :)

fragola arabanız cok güzel canım güle güle kullanın.
demetcim sizinde cicileriniz cok güzel tatlıımm.

demetcim güle güle kullanın zaranın ürünlerini ben cok begeniyorum küçük beyfendiler ve hanımefendiler gibi duryorlar :)

Mermersahi bez almıssın sanırım havludan önce suyu ceksin diye iyi oluyor diyorlar bende almayı düşünüyorum ama fiyatları bana pahalı geldi motercare de 40 mıydı 50 mi yuh dedim baska yere sorcam bakalım aynıysa oradan alcam.

coook güzeller kızlar Allah sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş.:)

demetcim güle güle giysin prenses
çok güzeller hepsi de
bu arada bizim kızların küvetleri mavi oldu bende mavi aldım

cok tesekkur ederım tatlım bende mavı aldım rengı guzel geldı herseylerı ya beyaz ya krem yada pembe mavı olsun ne olacakkı

coook güzeller kızlar Allah sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş.:)

tesekkur ederım tatlım hepımız ınsallah

bugün de anakucağımız ve kangurumuz geldi kargoylaaa :CüvCüv:

kangurunun kutusunu henüz açmadım eşim gelsin birlikte açıcaz o çok özeniyodu bu kanguruya :) o yüzden kutusunu çektim simdilikk

güle güle kullanın canım eksikler tamamlanıyor ha :)

sağol canımm a.s. evet valla az kaldı zaten tamamlandıkça rahatlıyorum :)

fragola canım esımde o kanguruya bayılıyor ben tutuyorum onu ....saglıkla kullansın melegın tatlım benım

sağol kuzummm teşekkür ederim a.s. valla kocişler çok özeniyo demek ki bu işe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…