2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

fragola güle güle kullanın kuzum çok güzeller
ya doğacaklar birde bunları kullanacaklar değil mi inanamıyorum

çok sağol canımm a.s.

evet ya ben de inanamıyorum böyle içinde falan hayal ediyorum cok heyecanlanıyorumm boshayallersmile

Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn :Saruboceq:

demetçim cicileriniz çok güzel iyi günlerde kullanın...havlularımız aynı...bende doğru düzgün bir pembe havlu bulamayım o üçlü seti aldım..

demetçim cicileriniz çok güzel iyi günlerde kullanın...havlularımız aynı...bende doğru düzgün bir pembe havlu bulamayım o üçlü seti aldım..

tesekkur ederım ya aldım o havluları ama funnababy nın havluları daha kalıtelı bence bu havlular cok ınce geldı bana ...2 adet vardı havlumuz bıd ebu 3 lu aldım toplam 5 tane oldu yeter herhlde dımı..

o bezlerde gercekten cok guzelmıs yıkadım utuledım yumusacık oldu cok amaclıymıs lazım olur dedıler aldım

fragola iyi günlerde güle güle kullanın..anakucaklarımız aynı bizimki yeşil siyah :))

cok sagol canımm a.s. isofix bazasız emniyet kemeriyle mi kullanacaksınız arabada? biz öyle kullanalım diyoruz da bi yandan da bazalı daha mı emniyetli olur diye tereddütteyim bi bilemedim

yedek uyku setimiz :) ve yatak koruyucu alezlerimiz

hastane cıkısımız hediye geldi

pijamalarım

gecelik ve sabahlıgım evlenirken alınmıstı ekstradan almadım kızlar gerek yok

aperpilcim cicileriniz coookk guzel ozellikle hediye hastane çıkışına bayıldımm :) sağlıkla kullansın minik kuzun inşallah canım

aperpılcım cok seker aldıkların gule gle kullanın melegınızle ..

fragola canım ben baza almadım bazasız kullanacam cunku araba koltugu alıncak 3 4 ay sonra ondan sonra da römer alacam o baza romere uymuyor

aperpılcım cok seker aldıkların gule gle kullanın melegınızle ..

fragola canım ben baza almadım bazasız kullanacam cunku araba koltugu alıncak 3 4 ay sonra ondan sonra da römer alacam o baza romere uymuyor

canım ben de öyle düşünüyorum aslında ama bi yandan da diyolar ki bunu 6 aya kadar kullanabilir. 6 ay buna binecek diye acaba alsam mı yine de diye kararsızım bi bilemedim bilmiyorumkismile

kızlar hepınızın aldıgı seyler tek tek hepsı cok ama cok guzeller kuzularınz saglıkla kullansınlar ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…