selam canım,iyiyim,utkuyu uutuyorum,süt içirdim,senden,bebişten naber?
ben de eşim de istemedik çift isim.bi de harpy var onun oğlunun da tek ismi var heralde,ilginçtir harpynin de benim oğlumun da iştah problemi var
biz de mi çiftlesek isimileri acaba harpy,işe yarar mı dersin
uzun süredir yazmıyordum kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl benimki hasta oldu grip arkasından öksürük bugün doktora gösterdim şükür ciğerleri temiz dedi
Benimki de grip oldu galiba. Burnu akıyor, geçen de böyle olmuştu doktora götürdüm bir şurup verdi kullandım iyileşmişti kullanmayı kestim başlayacağım tekrar. İçini okudum gelen akıntıları atmaya yarıyormuş, mukusların içerde kalmasını engelliyor yani. O yüzden bu sıralar çok sümüklüyüz.
İstanbullularla görüşmeyi çok istiyorum bu arada ama beceremeyeceğiz galiba, hava hep kötü gitti
Harpy merhaba, msn açmıyorsun hiç?
Benimki de grip oldu galiba. Burnu akıyor, geçen de böyle olmuştu doktora götürdüm bir şurup verdi kullandım iyileşmişti kullanmayı kestim başlayacağım tekrar. İçini okudum gelen akıntıları atmaya yarıyormuş, mukusların içerde kalmasını engelliyor yani. O yüzden bu sıralar çok sümüklüyüz.
İstanbullularla görüşmeyi çok istiyorum bu arada ama beceremeyeceğiz galiba, hava hep kötü gitti
iyilik yaa uyuttum şimdi.. bi süeter başladım azönce oğlum için.. rahatoluyor süeter yelek olunca dümeler tutmuyor hemen açılıyorlar.. akşam muhteşem yüzyılın 4. bölümünü eşimle izlerken örcem inşallah..
walla iştahı açılacaksa ben 10 isim daha koyabilirim
geçmiş olsun canım.. bizimki de öksürüyor dünden beri inşallah hasta olmaz..
evet yaa hep takip ediyorum havayı ama güneş çıksa da hava soğuk malesef.. belki haftaya..
msnde bi sen varsın bi emel zaten sende girdin mi buraya giriyorsun emel desen ondan ümidimi kestim şahsen kayıp insan..
bebişin desteksiz oturmaya başladı mı ayeser? geçen sormuştum 3 kişi cevap verdi sadece..
Yok hala desteksiz oturamıyor arkaya düşüyor küt diye. Ama bir kaç saniye oturuyor öyle öne eğikken tabiSeninki neler yapıyor?
Bu sıralar yemek yedremiyorum, canım çıkıyor yaaa...
merhaba canım,bu aralar tüm bebeklerde var galiba iştahsızlık,bizimki de öyle,yapmadığım maymunluk kalmıyor,az önce çorbasını içirmeye çalışırken tren oldum cuf cuf ses çıkardım yedi biraz
çok geçmiş olsun canımmuzun süredir yazmıyordum kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl benimki hasta oldu grip arkasından öksürük bugün doktora gösterdim şükür ciğerleri temiz dedi
benimkide hala desteksiz oturamıyor..iyilik yaa uyuttum şimdi.. bi süeter başladım azönce oğlum için.. rahatoluyor süeter yelek olunca dümeler tutmuyor hemen açılıyorlar.. akşam muhteşem yüzyılın 4. bölümünü eşimle izlerken örcem inşallah..
kolay gelsin canım bende örgü örmeyi çok seviyorum ama hiç vaktim kalmıyo örgü örmeye
evet yaa hep takip ediyorum havayı ama güneş çıksa da hava soğuk malesef.. belki haftaya..
msnde bi sen varsın bi emel zaten sende girdin mi buraya giriyorsun emel desen ondan ümidimi kestim şahsen kayıp insan..
bebişin desteksiz oturmaya başladı mı ayeser? geçen sormuştum 3 kişi cevap verdi sadece..
çok geçmiş olsun canımmuzun süredir yazmıyordum kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl benimki hasta oldu grip arkasından öksürük bugün doktora gösterdim şükür ciğerleri temiz dedi
benimkide hala desteksiz oturamıyor..iyilik yaa uyuttum şimdi.. bi süeter başladım azönce oğlum için.. rahatoluyor süeter yelek olunca dümeler tutmuyor hemen açılıyorlar.. akşam muhteşem yüzyılın 4. bölümünü eşimle izlerken örcem inşallah..
kolay gelsin canım bende örgü örmeyi çok seviyorum ama hiç vaktim kalmıyo örgü örmeye
bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? benimki ayakta da sallanmıyo...kucakta da çok geç uyuyo..
gece uykunuz düzene girdi mi...bizde hiç bi değişiklik yok..
gece uykumuz düzene girmedi hamak şeklinde sallanan salıncağımız var onunla sallayıp uyutuyorum ileri geri sallanan salıncağımızda var ama beyefendi beğenmiyor sağa sola sallancak hamak salıncağıda eşimle yaptık çok orjinal olduTuanas bilir...
Ben bir iki kere köy beşiğine koydum, misafir gittiğim bir yerde, çok rahat etti yaa, almayı da düşündüm hatta ben de, ama onunda dezavantajı sadece sırt üstü yatabiliyorlar, Öyle olmasa alırdım valla, hem çok sağlam hem de portatif sayılabilir. Aramızda kullanan var mı acaba?
Eki Görüntüle 181327
Köy beşiği yazınca karşıma çıkan şeye bakın kızlar, yorum lütfen, Leventi düşünemiyorum böyle , Beşikteki de benziyor
ben de bikaç kere kullandım,gittiğim yerlerde,bi evdeki çok güzeldi, özel yaptırmışlar gayet genişti içinde döne döne uyuyabilir yani çocuk ama benim kafama takılan çocuğun elinin başının vs.o tahtalara ya da demirlere değip ağrıması oldu.öyle bişey olur diye vazgeçmiştim.
Canım o sorun olmaz ki, her beşikte var o tarz şeyler, zamanla alışır onu, sallarken zaten sarıp sıkıştırıyorsun biraz. Yani, ben öyle yapmıştım.
Eki Görüntüle 181327
Köy beşiği yazınca karşıma çıkan şeye bakın kızlar, yorum lütfen, Leventi düşünemiyorum böyle , Beşikteki de benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?