slm kızlar bu beşiklerden bizim köyde olurmuş eskiden ama tuvalet kısmı ortada oluyormuşvalla emzirirken bile almıyolarmış içinden çok rahatmış bu arada desteksiz oturmuyo benimkide bikaç saniye anca bide ben yastıkta yatırıyorum ama bazen yan dönmeye çalışıyo kendi uykuda alsam mı acaba yastıgını kızlar:26:
eskiden ne kadarkolaymışçocuk bakmak.. bağla beşiğe dursun..
kvnin bi akrabası 40ında çorba vermiş kaşık kaşık.. bunu çok güzel bişeymiş gibi anlatıyor.. ben de cesaretinden dolayı kutluyorum dedim.. anlayana..
bu arada ben geçmişi okudum ama hepunutup cevapvermediğim bişiler kalıyor..
utkumuz; beşik yapanları bilmiyorum ama semer yapanları biliyorum.. çok kötü kokuyorlar
bizimki desteksiz oturmaya başladı, ne kadar kv hala inanmasa da..
yastıkve yorgan hiç kullanmadım ben.. sadece uyku tulumuyla yatırıyorum.. eğer çoksoğuksa penye bi hırka giydiriyorum.. kv bana bu konuda da kızıyor
amma çok kvden bahsetmişim
demekki kv ni çok seviyosunanmadan duramıyosun baksana
utkumuz merhaba nasılsın?
selam kızlar nasılsınızz:80:
iyiyim canım,sen nasılsın?beşik olayını naptın,karar verdinmi?
selam kızlar nasılsınızz:80:
iyiyim saol canım biraz hüzünlendim muhteşem yüzyıldan sonrahürremin oğluyla kavuşma sahnesi beni çok etkiledi çok da kızdım tabi hünkara,annesi istedi diye halvete girecek adam yaaaaaa
iyiyim şeker sen nasılsın?
şeker demişken şekerdelisi uğramıyor pek.
iyiyim canım kuzumu yatırdım eşimle konuşuyoruz. Ya beşiğimiz var ama çok gacur gucur etmeye başladı idare eder yine ama bakalım. Çok şart değil bana beşik. Şimdi mama sandalyesine karar vermem lazım. Sen aldın mı ne aldın?
ee bak ne kv var siz yatın kalkın dua edin öyle kv olmadıgınabenimki üvey ya rahat rahat konuşuyorum bak
ay macidekonuş sen üvey nasılsa,öz olsaydı görürdüm seni ben
valla şekerim bende öz olsaydı keşke diyorum
bende iyim bende bizim cimcimeyle ugraşıyorum şuan kucagımda oda bişeyler yazmaya çalışıyor
cimcimenin bu saatte ayakta işi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?