2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

eskiden ne kadarkolaymışçocuk bakmak.. bağla beşiğe dursun..
kvnin bi akrabası 40ında çorba vermiş kaşık kaşık.. bunu çok güzel bişeymiş gibi anlatıyor.. ben de cesaretinden dolayı kutluyorum dedim.. anlayana..
bu arada ben geçmişi okudum ama hepunutup cevapvermediğim bişiler kalıyor..
utkumuz; beşik yapanları bilmiyorum ama semer yapanları biliyorum.. çok kötü kokuyorlar
bizimki desteksiz oturmaya başladı, ne kadar kv hala inanmasa da..
yastıkve yorgan hiç kullanmadım ben.. sadece uyku tulumuyla yatırıyorum.. eğer çoksoğuksa penye bi hırka giydiriyorum.. kv bana bu konuda da kızıyor
amma çok kvden bahsetmişim

demekki kv ni çok seviyosun anmadan duramıyosun baksana

selam kızlar nasılsınızz:80:

iyiyim saol canım biraz hüzünlendim muhteşem yüzyıldan sonrahürremin oğluyla kavuşma sahnesi beni çok etkiledi çok da kızdım tabi hünkara,annesi istedi diye halvete girecek adam yaaaaaa

iyiyim canım,sen nasılsın?beşik olayını naptın,karar verdinmi?

iyiyim canım kuzumu yatırdım eşimle konuşuyoruz. Ya beşiğimiz var ama çok gacur gucur etmeye başladı idare eder yine ama bakalım. Çok şart değil bana beşik. Şimdi mama sandalyesine karar vermem lazım. Sen aldın mı ne aldın?

iyiyim saol canım biraz hüzünlendim muhteşem yüzyıldan sonrahürremin oğluyla kavuşma sahnesi beni çok etkiledi çok da kızdım tabi hünkara,annesi istedi diye halvete girecek adam yaaaaaa

ee bak ne kv var siz yatın kalkın dua edin öyle kv olmadıgına benimki üvey ya rahat rahat konuşuyorum bak

ben de daha almadım ama benimki oturarak yiyemiyor,ağzından dökülüyor hep,ben arkasına destek yapıp yarı oturur durumda yediriyorum hep,erkenmi acaba diye düşünüyorum daha,oturarak yiyemediği için

neyse ben uyuyayım kızlar,yarına görüşürüz,geç kalmayın sakın sabah kahvaltıdan sonra bekliyorum

günaydın kızlar,yine ben açııyorum dükkanı,bi gün de siz açın ben gireyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…