SULTAN1984 ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIMciğerleri hafif hırıltılı dedi ve acilde hava yedi oğluşum inşallah daha kötüye gitmez
ya nolur bi cevap verin ya...şu gece uykularınız düzene girdi mi girdiyse nasıl başardınız ? bi yardımcı olan olsa...girmediyse de söyleyin de bana da moral olsun...yalnız olmadığımı hissedeyim..
kızlaaaaarr çok fenayım grip oluyorum galiba bogazlarım başım heryerim agrıyorbide üstüne bu gece hiç uyumadımm çok kötüyüm çokk
SULTAN1984 ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
SAOL CANIM
geçmiş olsun canım.hasta olmak zor da çocuklu bi kadınsan daha da zor oluyor.acil şifalar.
geçmiş olsun canım,bitki çayı veriyormusun,veriyorsan ıhlamuru tavsiye ederim,utku grip olduğunda faydası olmuştu.ciğerleri hafif hırıltılı dedi ve acilde hava yedi oğluşum inşallah daha kötüye gitmez
bizim uykumuz düzene girdi maaşallahya nolur bi cevap verin ya...şu gece uykularınız düzene girdi mi girdiyse nasıl başardınız ? bi yardımcı olan olsa...girmediyse de söyleyin de bana da moral olsun...yalnız olmadığımı hissedeyim..
geçmiş olsun canım,sıcak şeyler içmeye çalış kekik felan.ben boğazım ağrıdığında kekik çayı yaparım içerisine bal ve limon sıkarım.çok iyi gelir,tavsiye ederimkızlaaaaarr çok fenayım grip oluyorum galiba bogazlarım başım heryerim agrıyorbide üstüne bu gece hiç uyumadımm çok kötüyüm çokk
mrb kızlar .2 gecedir uykuyu unuttuk.kızım 3 te uyanıyo sabah 8 e kadar falan oynuyo.soğuk algınlığı vardı ilaç kullanıyo acaba hastada ondanmı diyorum ama ben onun iyi olduğu zamanlarıda biliyorum:)
kızım dün eşimimin elini ısırırken eşim farketmiş.çıkan alt dişlerin yanından yeni dişler çıkacak galiba dedi.baktım beyazlamış gerçekten.daha üstten hi. çıkmadı.hep altları dolduruyor.
utkumuzz çık ortayaaaa gördüm gördümmm
benimki de öyle canım, bir iyi bir kötü, hiçbirşey yapmıyorum, çünkü işe yaramıyor.ya nolur bi cevap verin ya...şu gece uykularınız düzene girdi mi girdiyse nasıl başardınız ? bi yardımcı olan olsa...girmediyse de söyleyin de bana da moral olsun...yalnız olmadığımı hissedeyim..
Geçmiş olsun, bizim daha hiç dişimiz yokmrb kızlar .2 gecedir uykuyu unuttuk.kızım 3 te uyanıyo sabah 8 e kadar falan oynuyo.soğuk algınlığı vardı ilaç kullanıyo acaba hastada ondanmı diyorum ama ben onun iyi olduğu zamanlarıda biliyorum:)
kızım dün eşimimin elini ısırırken eşim farketmiş.çıkan alt dişlerin yanından yeni dişler çıkacak galiba dedi.baktım beyazlamış gerçekten.daha üstten hi. çıkmadı.hep altları dolduruyor.
KiZlar ya geliyorum geliyorum kimse yok nerdesiniz hadi aksamlari diziler oluyo simdi nerdesiniz hii soyleyin bakiiimm
Bizde durum vahim beren hanim hic kucaktan inmiyor surekli oyun istiyor gunduzde 3 veya 4 defa 45 dkk uyuyo hic is yapamyorum anca yemek ve mutfak o kadar diger yerleri esim gelince ustunden yapiyorum adamda isyan edick yakinda allah tan kayinvalide yok olsa yanmistim
Bugun pirasa pisirdim az salca koydum tuz koymadan berene yedirdim baya sevdi biraz ekmek attim limanda siktim valla yedi cok sasirdim bi daha ona ozel yapmicam ozl yaptigim hic biseyi sevmiyor yemiyor ne yoruyosam kendimi ev yemeklerinden tattirmaya karar verdim
KiZlar ya geliyorum geliyorum kimse yok nerdesiniz hadi aksamlari diziler oluyo simdi nerdesiniz hii soyleyin bakiiimm
Bizde durum vahim beren hanim hic kucaktan inmiyor surekli oyun istiyor gunduzde 3 veya 4 defa 45 dkk uyuyo hic is yapamyorum anca yemek ve mutfak o kadar diger yerleri esim gelince ustunden yapiyorum adamda isyan edick yakinda allah tan kayinvalide yok olsa yanmistim
Bugun pirasa pisirdim az salca koydum tuz koymadan berene yedirdim baya sevdi biraz ekmek attim limanda siktim valla yedi cok sasirdim bi daha ona ozel yapmicam ozl yaptigim hic biseyi sevmiyor yemiyor ne yoruyosam kendimi ev yemeklerinden tattirmaya karar verdim
Bebeğine ya da kendine amway ürünlerinden kullanan var mı?
Kızlar bende kendi yemeklerimden veriyorum. Ev yapımı salça temin ettim az ondan koyuyorum az tuzlu yapıyorum çok güzel yiyo. Ona özel yaptığım hiç bişeyi yemiyo. yoruldum artık bende. Geçen lahana sarması bile verdim. Hatta içliköfteiçi bile verdim şapır şupur yiyo. Bizim doktor zaten ev salçasına ve az tuza izin vermişti. Amaaaan annem ben size hep verdim diyo benim hiç mide sorunum falan yok. Alışsın hem böyle çok kolay oluyo. Bizde az tuza alıştık :)))))slm herkese bende artık bize yaptıgım yemeklerden veriyorum çünkü ona yaptıgım hiç birşeyi yemedi geçen yayla çorbası yapmıştım yarım kaseden biraz daha azdı hepsini yedisalça ve tuz az olunca bende vermeye karar verdim anlıcanız
slm kızlar,çok heyecanlıyım şimdi,kardeşim hamileydi,sancısı gelmiş şimdi hastanedeler annemler felan:18:37.haftasında daha,dua edin nolur,meraktan stresten eve sığamıyorum şimdi,utkuyla ilgileniyorum,keşke yanında olabilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?