Canım merhaba, Levent iyice püre yemeye alıştı ağzına parçacık gelince hemen öğürüyor, çıkarıyor dışarı. Benimki bu günlerde çok iştahsız, hatta ev yemeklerinden bebek ekmeği kullanarak vereyim dedim, onu da yemedi. Dün arı mama aldık ondan yedirdim. Sen nasıl yedirdin prasayı , hiç kıymadan mı, olduğu gibi yer mi ki?
Bebeğine ya da kendine amway ürünlerinden kullanan var mı?
:))) bu arada uzun zamandır görüşemiyoduk ama bakıyorum zaten kimsecikler yok((
Görüşmeyeli nasıl herkes? :)
Yarın izmire gidiyoz görümcem evleniyo :)
Yalnız pırasa limon deyince canım çekti ya, çok severim zeytinyağlı ama ben salça koymuyorum.
slm herkese bende artık bize yaptıgım yemeklerden veriyorum çünkü ona yaptıgım hiç birşeyi yemedi geçen yayla çorbası yapmıştım yarım kaseden biraz daha azdı hepsini yedisalça ve tuz az olunca bende vermeye karar verdim anlıcanız
biz de hala uyutamıyoruz canım ya daha doğrusu 3 gün uyumuyor 1 gün uyuyor artık ben kendime ne zaman gelirsembebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? benimki ayakta da sallanmıyo...kucakta da çok geç uyuyo..
gece uykunuz düzene girdi mi...bizde hiç bi değişiklik yok..
teknoloji harikasıgece uykumuz düzene girmedi hamak şeklinde sallanan salıncağımız var onunla sallayıp uyutuyorum ileri geri sallanan salıncağımızda var ama beyefendi beğenmiyor sağa sola sallancak hamak salıncağıda eşimle yaptık çok orjinal olduTuanas bilir...
hayatta durmazzz imkansızzz:84: yolcudur abbas bağlasan durmaazzzEki Görüntüle 181327
Köy beşiği yazınca karşıma çıkan şeye bakın kızlar, yorum lütfen, Leventi düşünemiyorum böyle , Beşikteki de benziyor
geçmiş olsun canımkızlaaaaarr çok fenayım grip oluyorum galiba bogazlarım başım heryerim agrıyorbide üstüne bu gece hiç uyumadımm çok kötüyüm çokk
günaydın kızlar oğluşum hala öksürüyo bugün tekrar doktora gelecek
bizimki altlı üstlü gidior bugün 5. dişimizi gördüm üstten geliyor hemde ben alttan gelir diye bekliyordummrb kızlar .2 gecedir uykuyu unuttuk.kızım 3 te uyanıyo sabah 8 e kadar falan oynuyo.soğuk algınlığı vardı ilaç kullanıyo acaba hastada ondanmı diyorum ama ben onun iyi olduğu zamanlarıda biliyorum:)
kızım dün eşimimin elini ısırırken eşim farketmiş.çıkan alt dişlerin yanından yeni dişler çıkacak galiba dedi.baktım beyazlamış gerçekten.daha üstten hi. çıkmadı.hep altları dolduruyor.
ben de salça koymadan yaparım geçen bende yaptım kaşıkla ezdim verdim yedi çok şükürYalnız pırasa limon deyince canım çekti ya, çok severim zeytinyağlı ama ben salça koymuyorum.
slm kızlar,çok heyecanlıyım şimdi,kardeşim hamileydi,sancısı gelmiş şimdi hastanedeler annemler felan:18:37.haftasında daha,dua edin nolur,meraktan stresten eve sığamıyorum şimdi,utkuyla ilgileniyorum,keşke yanında olabilseydim
benimki de öyle canım, bir iyi bir kötü, hiçbirşey yapmıyorum, çünkü işe yaramıyor.
Geçmiş olsun, bizim daha hiç dişimiz yok
Canım haber var mı kardeşinden?slm kızlar,çok heyecanlıyım şimdi,kardeşim hamileydi,sancısı gelmiş şimdi hastanedeler annemler felan:18:37.haftasında daha,dua edin nolur,meraktan stresten eve sığamıyorum şimdi,utkuyla ilgileniyorum,keşke yanında olabilseydim
Ben alıştıramadım ev yemeklerine, veriyorum sofradan bişeyşler ama kesinlikle karnını doyuracak kadar yemiyor ki, kase yapıp yedirmeye kalktığımda yemiyor.Kızlar bende kendi yemeklerimden veriyorum. Ev yapımı salça temin ettim az ondan koyuyorum az tuzlu yapıyorum çok güzel yiyo. Ona özel yaptığım hiç bişeyi yemiyo. yoruldum artık bende. Geçen lahana sarması bile verdim. Hatta içliköfteiçi bile verdim şapır şupur yiyo. Bizim doktor zaten ev salçasına ve az tuza izin vermişti. Amaaaan annem ben size hep verdim diyo benim hiç mide sorunum falan yok. Alışsın hem böyle çok kolay oluyo. Bizde az tuza alıştık :)))))
Ayyy allah yardımcısı olsun. Allah bi sancıda kurtarsın. :)))))
Ben bi kac temizlik urununu kullaniyorum memnunum gorumcemde el kremini kullaniyor o da guzel
Sağol tatlım yemiş kadar oldumBende bayilirim yakin olsan sanada yollardik :))
sağol canım.ge olsun da güç olmasın dimi ama
bizimki altlı üstlü gidior bugün 5. dişimizi gördüm üstten geliyor hemde ben alttan gelir diye bekliyordum
ben de salça koymadan yaparım geçen bende yaptım kaşıkla ezdim verdim yedi çok şükürartık benimki pürtüklü şeyler yiyebiliyorr teyzeleriii
ben bu satırları okurken o muhtemelen doğum yapmıştır ama Allah yardımcısı olsun hemen toparlansın inşallahsenin de gözün aydın canım teyze oldun
slm kızlar,kardeşimin yanına gitmiştik hastaneye,doğum yaptı ama malesef kardeşim enfeksiyon geçiriyormuş ateşi 39du.bu ateş bebişe de geçmişonun da ateşi 39 muş doğduğunda,şimdi düşmüş bebişinki,ama kardeşim hala 38lerde bebişi küvöze aldılar 2-3günlüğüne,enfeksiyon etkilemişmi diye gözetim altına almışlar,ay ama ben çok kötüyüm akşamdan beri ağlıyorum sebepsiz,benim yaşadığım küvöz günleri aklıma geliyor,55 gün film şeriti gibi gözümün önünden geçip duruyor,bir de aynı hastane aynı bebek yoğun bakımı,oraya gidince tüm kötü anılarım birer birer canlandı sanki,ağlamaktan alamadım kendimi,meğer ne kadar çok canım yanmış,ne kadar derinmiş yaram eve geldim oğluma sarıldım yine ağladım,orda bensiz geçirdiği günlere çok kötüyüm hala,inşallah kardeşimin bebişi çok kalmaz biran önce annesine kavuşur,dua ediyorum hep bizim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye
geçmiş olsun canım.. çok üzüldüm, ama üzülme çok kalmaz inşallah.. 2-3 günde çıkarlar, enfeksyonsa ilacı var, allahşifasız dert vermesin.. sen kendini üzme, utku yanında artık kimse sizi ayıramaz; cadı bi gelin dışındaallah o günlerini de göstersin.. ben o hastanenin doktorlarına güveniyorum.. istanbulun en iyi hastanelerinden birinin doktorunun farkedemediği şeyi farketti oradaki doktor.. acil şifalar diliyorum, hayırlı olsun tekrar..
geçmiş olsun canım,bitki çayı veriyormusun,veriyorsan ıhlamuru tavsiye ederim,utku grip olduğunda faydası olmuştu.
canım gribimiz geçti de enfeksiyon ciğerlerine doğru indi bugün biraz daha iyi
slm kızlar,kardeşimin yanına gitmiştik hastaneye,doğum yaptı ama malesef kardeşim enfeksiyon geçiriyormuş ateşi 39du.bu ateş bebişe de geçmişonun da ateşi 39 muş doğduğunda,şimdi düşmüş bebişinki,ama kardeşim hala 38lerde bebişi küvöze aldılar 2-3günlüğüne,enfeksiyon etkilemişmi diye gözetim altına almışlar,ay ama ben çok kötüyüm akşamdan beri ağlıyorum sebepsiz,benim yaşadığım küvöz günleri aklıma geliyor,55 gün film şeriti gibi gözümün önünden geçip duruyor,bir de aynı hastane aynı bebek yoğun bakımı,oraya gidince tüm kötü anılarım birer birer canlandı sanki,ağlamaktan alamadım kendimi,meğer ne kadar çok canım yanmış,ne kadar derinmiş yaram eve geldim oğluma sarıldım yine ağladım,orda bensiz geçirdiği günlere çok kötüyüm hala,inşallah kardeşimin bebişi çok kalmaz biran önce annesine kavuşur,dua ediyorum hep bizim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?