2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

:))) bu arada uzun zamandır görüşemiyoduk ama bakıyorum zaten kimsecikler yok ((

Görüşmeyeli nasıl herkes? :)

Yarın izmire gidiyoz görümcem evleniyo :)

Meraba canim bi dilim havuc ve kucuk bi parca pirasa koydum suyundan ve pirincinden koydum cogunu havuc ve pirasalar baya pismisti catalla ezdim ama kivami mama gibi degildi suluydu biraz da ekmek ici attim bayila bayila yedi insallah dokunmaz ben bebe ekmegi kullanmiyorum normal ekmek verdim yumurta yediremiyorum bende kati olunca cogun agzina yapisiyo nasi verebilirim baska turlu bilmiyorum
Canim leventin huzursuzlugu disinden olmasin ??

:))) bu arada uzun zamandır görüşemiyoduk ama bakıyorum zaten kimsecikler yok ((

Görüşmeyeli nasıl herkes? :)

Yarın izmire gidiyoz görümcem evleniyo :)

Evet ya bu aralar pek kimse yok benimde temmuzda evleniyor gorumcem gobek atiyorum cok mutluyum :))) iyi gezmeler canim size

En iyisi canim annelerimiz bizi nasi buyutmus oyle bi kac temel sey var tuz seker baharatlar bunlara dikkat ettikten sonra bide agir yagli seyler olmadiktan sonra bisey olmaz diye dusunuyorum bide ben yemeklere tereyagda kattim zeytinyag ve tereyag kullaniyorum bebekler icin en besleyicisi tereyagmis bizim doktor oyle dedi

bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? benimki ayakta da sallanmıyo...kucakta da çok geç uyuyo..
gece uykunuz düzene girdi mi...bizde hiç bi değişiklik yok..
biz de hala uyutamıyoruz canım ya daha doğrusu 3 gün uyumuyor 1 gün uyuyor artık ben kendime ne zaman gelirsem

teknoloji harikası
Eki Görüntüle 181327
Köy beşiği yazınca karşıma çıkan şeye bakın kızlar, yorum lütfen, Leventi düşünemiyorum böyle , Beşikteki de benziyor
hayatta durmazzz imkansızzz:84: yolcudur abbas bağlasan durmaazzz
kızlaaaaarr çok fenayım grip oluyorum galiba bogazlarım başım heryerim agrıyor bide üstüne bu gece hiç uyumadımm çok kötüyüm çokk
geçmiş olsun canım
günaydın kızlar oğluşum hala öksürüyo bugün tekrar doktora gelecek

size de geçmiş olsun canım bebişe acil şifalarr

bizimki altlı üstlü gidior bugün 5. dişimizi gördüm üstten geliyor hemde ben alttan gelir diye bekliyordum
Yalnız pırasa limon deyince canım çekti ya, çok severim zeytinyağlı ama ben salça koymuyorum.
ben de salça koymadan yaparım geçen bende yaptım kaşıkla ezdim verdim yedi çok şükürartık benimki pürtüklü şeyler yiyebiliyorr teyzeleriii
ben bu satırları okurken o muhtemelen doğum yapmıştır ama Allah yardımcısı olsun hemen toparlansın inşallah senin de gözün aydın canım teyze oldun

Canım haber var mı kardeşinden?

Ben alıştıramadım ev yemeklerine, veriyorum sofradan bişeyşler ama kesinlikle karnını doyuracak kadar yemiyor ki, kase yapıp yedirmeye kalktığımda yemiyor.

Ben bi kac temizlik urununu kullaniyorum memnunum gorumcemde el kremini kullaniyor o da guzel

Ben de yüz için maske ve temizleme setini alacağım da o yüzden sordum, farkettimki elime yüzüme hiç bakmıyorum Levent doğalı.

Bende bayilirim yakin olsan sanada yollardik :))
Sağol tatlım yemiş kadar oldum

merhaba kızlar

ben de onu soracaktım kızlar yaa.. pütür konusunda neredesiniz? ben de biraz şansımı zorluyorum son günlerde ama ne kadar cıvıksa o kadar çok yiyor..

utkumuz; allah kurtarsın.. inşallah sağlıklı sihatli doğar büyür yeğenin

slm kızlar,kardeşimin yanına gitmiştik hastaneye,doğum yaptı ama malesef kardeşim enfeksiyon geçiriyormuş ateşi 39du.bu ateş bebişe de geçmişonun da ateşi 39 muş doğduğunda,şimdi düşmüş bebişinki,ama kardeşim hala 38lerdebebişi küvöze aldılar 2-3günlüğüne,enfeksiyon etkilemişmi diye gözetim altına almışlar,ay ama ben çok kötüyüm akşamdan beri ağlıyorum sebepsiz,benim yaşadığım küvöz günleri aklıma geliyor,55 gün film şeriti gibi gözümün önünden geçip duruyor,bir de aynı hastane aynı bebek yoğun bakımı,oraya gidince tüm kötü anılarım birer birer canlandı sanki,ağlamaktan alamadım kendimi,meğer ne kadar çok canım yanmış,ne kadar derinmiş yarameve geldim oğluma sarıldım yine ağladım,orda bensiz geçirdiği günlere çok kötüyüm hala,inşallah kardeşimin bebişi çok kalmaz biran önce annesine kavuşur,dua ediyorum hep bizim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye

geçmiş olsun canım.. çok üzüldüm, ama üzülme çok kalmaz inşallah.. 2-3 günde çıkarlar, enfeksyonsa ilacı var, allahşifasız dert vermesin.. sen kendini üzme, utku yanında artık kimse sizi ayıramaz; cadı bi gelin dışında allah o günlerini de göstersin.. ben o hastanenin doktorlarına güveniyorum.. istanbulun en iyi hastanelerinden birinin doktorunun farkedemediği şeyi farketti oradaki doktor.. acil şifalar diliyorum, hayırlı olsun tekrar..

Son düzenleme:

çok saol canım,az önce annemle konuştum kardeşimin de ateşi düşmeye başlamış,inşallah tez zamanda evlerine geçerler.gündüz zaten utkuyu askere nasıl gönderirim nasıl ayrı kalırım diye aklımdan geçmişti,düşünmesi bile zor

öncelikle herkese günaydın dün yazılanları okuyordum da bizim gibi hamak tipi salıncak kullananlar varmış.bu konuda gelecek aylarda ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba.yani kalkar ve dönerse düşeceği için.ben çok korkuyorum ama bizim cimcimenin bırakmaya hiç niyeti yok.yatağı orda duruyor o salıncakta yatıyor ohh.ama ben çok korkuyorum düşecek diye.bir iki kere kaldırdık ama ne çare ki tekrar yaptık.kullananlar ne düşünüyor acaba. şimdiden teşekkürler.

canım inşallah kardeşinde bebişde çabucak atlatır allah yardımcınız olsun benim oğlanda doğduğunun ertesi gün enfeksiyondan yatmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…