slm kızlar,kardeşimin yanına gitmiştik hastaneye,doğum yaptı ama malesef kardeşim enfeksiyon geçiriyormuş ateşi 39du.bu ateş bebişe de geçmişonun da ateşi 39 muş doğduğunda,şimdi düşmüş bebişinki,ama kardeşim hala 38lerde bebişi küvöze aldılar 2-3günlüğüne,enfeksiyon etkilemişmi diye gözetim altına almışlar,ay ama ben çok kötüyüm akşamdan beri ağlıyorum sebepsiz,benim yaşadığım küvöz günleri aklıma geliyor,55 gün film şeriti gibi gözümün önünden geçip duruyor,bir de aynı hastane aynı bebek yoğun bakımı,oraya gidince tüm kötü anılarım birer birer canlandı sanki,ağlamaktan alamadım kendimi,meğer ne kadar çok canım yanmış,ne kadar derinmiş yaram eve geldim oğluma sarıldım yine ağladım,orda bensiz geçirdiği günlere çok kötüyüm hala,inşallah kardeşimin bebişi çok kalmaz biran önce annesine kavuşur,dua ediyorum hep bizim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye
çok saol canım,az önce annemle konuştum kardeşimin de ateşi düşmeye başlamış,inşallah tez zamanda evlerine geçerler.gündüz zaten utkuyu askere nasıl gönderirim nasıl ayrı kalırım diye aklımdan geçmişti,düşünmesi bile zor
öncelikle herkese günaydın dün yazılanları okuyordum da bizim gibi hamak tipi salıncak kullananlar varmış.bu konuda gelecek aylarda ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba.yani kalkar ve dönerse düşeceği için.ben çok korkuyorum ama bizim cimcimenin bırakmaya hiç niyeti yok.yatağı orda duruyor o salıncakta yatıyor ohh.ama ben çok korkuyorum düşecek diye.bir iki kere kaldırdık ama ne çare ki tekrar yaptık.kullananlar ne düşünüyor acaba. şimdiden teşekkürler.
canım gribimiz geçti de enfeksiyon ciğerlerine doğru indi bugün biraz daha iyi
geçmiş olsun..inşallah ikisi de hemen sağlığına kavuşur..sen de üzme kendini çok şükür geçmiş bitmiş..ben geçmişe dair kötü bişey aklıma geldiğinde hep geleceğe dair güzel bişey düşünüyorum..her zaman işe yarıyor..mesela oğlunla gelecekteki mutlu bir anın hayalini kur..
İyi dileklerin için sağol canım, bitti kurtulduk.Ne zor şeymiş beyin yorgunluğucanım görüşürüz iyi haberlerini bekliyoruz dualarım sizinle
Bizim uykularımız düzenli olduğu için ben cevap yazmamıştım, benim bebiş akşam 10.30 da uyur gece emmek için 4 gibi uyanır emer uyur sabahta 9 10 gibi uyanır.Ama biz eşimle bu düzeni oturtana kadar ilk 4 ay çok dikkat ettikya nolur bi cevap verin ya...şu gece uykularınız düzene girdi mi girdiyse nasıl başardınız ? bi yardımcı olan olsa...girmediyse de söyleyin de bana da moral olsun...yalnız olmadığımı hissedeyim..
bizimki altlı üstlü gidior bugün 5. dişimizi gördüm üstten geliyor hemde ben alttan gelir diye bekliyordum
ben de salça koymadan yaparım geçen bende yaptım kaşıkla ezdim verdim yedi çok şükürartık benimki pürtüklü şeyler yiyebiliyorr teyzeleriii
ben bu satırları okurken o muhtemelen doğum yapmıştır ama Allah yardımcısı olsun hemen toparlansın inşallahsenin de gözün aydın canım teyze oldun
Naksis resimdeki senin bebiş mi çok şeker
yok canım benim bebiş değil ama benim oğluşumda çok şeker
Profilinde memur yazıyor canım sende ücretsiz izindesin galiba
evet ücretsiz izindeyim sen de mi ücretsiz izindesin ?bu arada aramıza hoşgeldin
Ay ne biliyim nerde mavi gözlü bir bebiş görsem atlıyorum hemen içimde kaldıAllah oğlunu sana bağışlasın canım
amin canım rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın, benim oğlumda mavi gözlü teyzesi
Ayyy öp yerime o güzel gözlerinden
Bizimde mavi olacak gibiydi çok umutlandırdı ama son 10 gündür kahve ela arası
Allahım onu bağışlasın sağlıklı olsunda
Boyunu benden gözlerini babasından alsaymış tadından yenmiycekmiş ama boyunu babasından (1.73) gözlerini benden almış galiba (kahve).Olsun yine de tadından yenmiyo benim datlımmm
çok güldürdün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?