2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

geçmiş olsun..inşallah ikisi de hemen sağlığına kavuşur..sen de üzme kendini çok şükür geçmiş bitmiş..ben geçmişe dair kötü bişey aklıma geldiğinde hep geleceğe dair güzel bişey düşünüyorum..her zaman işe yarıyor..mesela oğlunla gelecekteki mutlu bir anın hayalini kur..

Gunaydin herkese .. Nasilsiniz kizlar ben uykuluyum uyumak istiyorum
Utkumuz hayirli olsun canim teyzeligin umarim kardesin ve bebisi bi an once evlerine donerler sikma canini

günnaydın millet bugün geç uyandık biz meyve öğününü atlatmak için bir taktik olduğunu düşünüyorum bunun

askerlik miiiii onu hiç düşünmemiştim beeeen napcaz şimdi :84:

uyuduktan sonra yatağına almıyor musun?mekanizma olarak hamatan düşmesi pek kolay olmaz ama yatağına geçiremiyorsan tavsiyem altına kalın bi yorgan sermen ve hamağı yere olabildiğince yakın kurmandır..
canım gribimiz geçti de enfeksiyon ciğerlerine doğru indi bugün biraz daha iyi

canım geçmiş olsun dün yazamadım. inşallah hemen iyleşir bebeğin..

canım senin uykuyla ilgili bir sorun vardı; benimki 2aylıktan beri maşallah gece uykusu sorununu çözdük ama son 2haftadır çok zor uyutuyorum çünkü şehir dışına gittik ve yerini çok yadırgadı.. aslında tamamen bebeğe bağlı bu uyku işi.. daha önce yazmıştım ama bizde işe yaradığını düşündüğüm şeyleri yazayım;
öncelikle hergün yatmadan önce aynı saatte ılık banyo uykuya geçişi çok kolaylaştırıyor.. banyodan sonra hiç oynamadan çok uyarmadan, masaj ve yatak.. hergün yıkayamazsanda hergün aynı saatte yapılan aynı şeyler faydalı olacaktır.. mesela yüzünü yıkamak ya da masaj yapmak gibi.. eğerçok sık uyanıyorsa ve biberon alıyorsa gece maması ya da cıvık hazırlanmış gece tahıl maması faydalı olacaktır.. almıyorsa bile denemekten vazgeçme derim çünkü benim görümcem 9- 10 aylıkken alıştırdı bebeğini, en sevdiği şeyi biberona koyup deliği bıçakla biraz büyütmen işe yarayabilir. uyusunda büyüsün bebişin inşallah

kızlar sonunda geldim ama bugün çok yorgunum gece biraz geç geldik, sabah erken kalktım eşim tabi 20 günde evi berbat etmiş onunla uğraşıyorum ,geçmişi okuyamadım çok birikmiş
utkumuz geçmiş olsun kardeşine inşallah çabuk atlatırlar sen de üzülme canım artık çok şükür geçti o zor günlerin bak utku bey abi olmuş

canım görüşürüz iyi haberlerini bekliyoruz dualarım sizinle
İyi dileklerin için sağol canım, bitti kurtulduk.Ne zor şeymiş beyin yorgunluğu

ya nolur bi cevap verin ya...şu gece uykularınız düzene girdi mi girdiyse nasıl başardınız ? bi yardımcı olan olsa...girmediyse de söyleyin de bana da moral olsun...yalnız olmadığımı hissedeyim..
Bizim uykularımız düzenli olduğu için ben cevap yazmamıştım, benim bebiş akşam 10.30 da uyur gece emmek için 4 gibi uyanır emer uyur sabahta 9 10 gibi uyanır.Ama biz eşimle bu düzeni oturtana kadar ilk 4 ay çok dikkat ettik

Utkumuz geçmiş olsun bende geçmişi okumadım ama sanırım teyze olmuşsun
Yenidoğan bebek kokusu orda olmak isterdim benim yerime onu doya doya kokla olur mu

5.dişiniz çıkıyor demek ya mehmet alp'in dişlerinden daha tık yok
ankaraya sözde nisanda gittim ama havalar hiç ısınmadı pek gezemedik

evet ücretsiz izindeyim sen de mi ücretsiz izindesin ?bu arada aramıza hoşgeldin

Teşekkür ederim canım ben geleli oldu aslında sen yoktun:80:
Hımm ücretsiz izindeyim ilk maaşım kesildiğinde zoruma gitmişti ama alıştım artık

Son düzenleme:
amin canım rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın, benim oğlumda mavi gözlü teyzesi

Ayyy öp yerime o güzel gözlerinden
Bizimde mavi olacak gibiydi çok umutlandırdı ama son 10 gündür kahve ela arası
Allahım onu bağışlasın sağlıklı olsunda

harpy merhaba canım görüşmeli nasılsın ,mustafa nasıl?
ya sana birşey soracaktım sen yulaf vermeye başladın mı ? mehmet alp yulafla yaptığım şeyleri çok seviyor hergün veriyorum nerdeyse acaba çok veriyorum diye kafam karıştı :44:

Boyunu benden gözlerini babasından alsaymış tadından yenmiycekmiş ama boyunu babasından (1.73) gözlerini benden almış galiba (kahve).Olsun yine de tadından yenmiyo benim datlımmm

Ayyy öp yerime o güzel gözlerinden
Bizimde mavi olacak gibiydi çok umutlandırdı ama son 10 gündür kahve ela arası
Allahım onu bağışlasın sağlıklı olsunda

senin de söylediğin gibi canım sağlıklı olsunlarda gözleri kahve , ela,mavi hiç farketmez bebişlerin hepsi birbirinden güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…