2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Canım bu arada işe ne zaman döneceksin, bebişi kime bırakacaksın

Son düzenleme:
Canım bu arada işe ne zaman döneceksin, bebişi kime bırakacaksın

ekim ayında başlamayı düşünüyorum ,bakıcı ayarlamaya çalışcaz inşallah iyi birini buluruz keşke annem ya da kayınvalidem yakın olsaydı onlar baksaydı ne güzel olurdusen ne zaman başlayacaksın ve kim bakacak bebişe?

Canım bende eylülde oğlumun doğum gününü kutlayıp işe başlamayı düşünüyorum.Eşim 1 sene daha ayrıl izne diyo (kanun çıktı ya 2 senelik ücretsiz izin için) hesap kitap yapıyoruz söylediği mantıklı aslında bizim burda bakıcı, kreş 600 civarı ve parasını geçtim ben pek istemiyorum güvenemiyorum.2 sene ayrılırsam bi daha işe dönemem alışamam.Kaynanam gelecek inşallah son anda bi yamuk yapmazsa.Birbirimizi pek sevmeyiz de.Ama ortak 2 noktamız var bebiş ve babası

evet 2 yıla çıkınca ben de düşündüm ama sonra işe başlamak çok zor gelir diye vazgeçtim, ne güzel kayınvaliden bakarsa bi sorun olmaz için rahat olur canım

biz 10 gündür pütürlü gıdaları yiyebiliyoruz bende çok şaşırdım ilk yuttuğunda ama severek yutuyor dedğin gibi pütür az olursa daha çok yiyor ama yine de ben pütürlü veriyorum alışsın diye

mehmet alp sevmiyor pütürlü verince nasıl alışacak bilmiyorum:18:

hoşgeldin canım

mehmet alp sevmiyor pütürlü verince nasıl alışacak bilmiyorum:18:

yavaş yavaş arttır pütürü önce damağıyla ezebileceği şekilde pütürler olsun mesela patatesi tam ezme o geveler geveler yutar biraz öğürebiliyor ama hemen panik olmayın yutmaya çabalasın biraz bir de ben su veriyorum kaşığın arkasından öyle öyle alıştı.

5.dişiniz çıkıyor demek ya mehmet alp'in dişlerinden daha tık yok
ankaraya sözde nisanda gittim ama havalar hiç ısınmadı pek gezemedik

evet ya şansımızdan nisan tamamen kötü gitti ben mayıs sonuna tekrar gitmeyi düşünüyorum

ben de 2 yıl alacağım iznni ama bunaldığım yerde başlayacağım işimi garantiye alayım diyorum bir de benim nerde başlayacağım belirsiz müdürlük yer değişimi yapacağız diyor yerim yurdum belli olsun da ona göre geçerim dedim bende

hoşbuldum canım,ben de yavaş yavaş vermeye başlayayım bakalım belki alışır zamanla

naksis hoşgeldiiinnn
bilmiyorum canım şimdilik kalkamaya çalışıyor ama kalkamıyor iyice alıştı başka türlü uyumuyor şimdilik böyle iyiyiz..:26::26:
canım gözünüz aydın teyze olmuşsun kardeşine çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
maaşallah maaşallah salih efe'ciğe dişleri dizmiş bizde hala yok

Son düzenleme:

sağol canım bu arada az önce yürütecimiz geldiii internetten aldım chicconun portatif mama sandalyesi ve yürütecini 3 günde geldi bakalım bu akşam ne yapacak içinde çok merak ediyorum şu anda uyuyor zaten fazla kullanmayı düşünmüyorum ama merakımı da yenemiyorum

canım hayırlı olsun binsin yürüsün saldırsın sağa sola sana biraz daha iş çıkarsın portatif mama sandalyesini neden aldınız sizin vardı canım:26:bizde internetten mama sandalyesi aldık CASAUL

kızlar naber öyle bir geçer zamankinin ilk3 bölümünü izledim.. biraz yaprak dökümünü andırıyor.. soner henüz sübyancı benim gözümde.. her an daha çok sinir olabilirim kendisine ama ahmete bittim benim ünide ahmet diye bi erkek arkadaşım vardı o da devrimciydi, ama ne yalan sölim bu daha yakışıklı ve karizmatik ve kaslı ve cool ve ve ve... :98: neyse sonra beni terk etti iyiki de etmiş kocişim dizideki ahmetten bile daha yakışıklı benim

iyiyimcanım napim işte oğlum ve bilgisayar arasında mekik dokuyorum.. bi de örgüye başladım fotosunu çekip koycam bi ara annem ve abim biraz feminen buldular ama benim hoşuma gitti.. mustafa da iyi çok şükür.. et suyuna başladık, alışmaya çalışıyor..
yalafla ilgili, eğer ishal değilse ve herhangi bir alerjik reaksyon yoksa bence telaş etme.. bizimki pek sevmedi bazen kahvaltıda veriyorum burun kıvırıyor..

bu arada önümüzdeki ay 2 tane düğün var ve ben abiye hayalleri bile kuramıyorum evde 3-5 tane abiyem var çok severek giyeceğim ama mümkün değil giremem içlerine :85: nereden bakabilirim büyük beden abiye ya da şık bişiler? kocakarı gibi giyinmek istemiyorum

canım hayırlı olsun binsin yürüsün saldırsın sağa sola sana biraz daha iş çıkarsın portatif mama sandalyesini neden aldınız sizin vardı canım:26:bizde internetten mama sandalyesi aldık CASAUL
o portatif değil bu taşınabilir çanta gibi oluyor Chicco Mr Party Mama Sandalyesi Bebek Maazas , Bebek rnleri ,Bebek Malzemesi, ocuk Koltuu bu siteden bunu aldık
seni de öyle bir geçer zaman ki furyasına kaptrıdık desene. bu bölüm sonere ben gıcık oldum nefret ettim hırsımı eşimden çıkardım

kızlar ben çıkıyorum benimki uyandı birazdan da arkidişim gelecek size iyi günler öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…