Canım bu arada işe ne zaman döneceksin, bebişi kime bırakacaksın
ekim ayında başlamayı düşünüyorum ,bakıcı ayarlamaya çalışcaz inşallah iyi birini buluruz keşke annem ya da kayınvalidem yakın olsaydı onlar baksaydı ne güzel olurdusen ne zaman başlayacaksın ve kim bakacak bebişe?
Canım bende eylülde oğlumun doğum gününü kutlayıp işe başlamayı düşünüyorum.Eşim 1 sene daha ayrıl izne diyo (kanun çıktı ya 2 senelik ücretsiz izin için) hesap kitap yapıyoruz söylediği mantıklı aslında bizim burda bakıcı, kreş 600 civarı ve parasını geçtim ben pek istemiyorum güvenemiyorum.2 sene ayrılırsam bi daha işe dönemem alışamam.Kaynanam gelecek inşallah son anda bi yamuk yapmazsa.Birbirimizi pek sevmeyiz de.Ama ortak 2 noktamız var bebiş ve babası
merhaba kızlar
ben de onu soracaktım kızlar yaa.. pütür konusunda neredesiniz? ben de biraz şansımı zorluyorum son günlerde ama ne kadar cıvıksa o kadar çok yiyor..
utkumuz; allah kurtarsın.. inşallah sağlıklı sihatli doğar büyür yeğenin
merhaba kızlar
slm kızlar,kardeşimin yanına gitmiştik hastaneye,doğum yaptı ama malesef kardeşim enfeksiyon geçiriyormuş ateşi 39du.bu ateş bebişe de geçmişonun da ateşi 39 muş doğduğunda,şimdi düşmüş bebişinki,ama kardeşim hala 38lerde bebişi küvöze aldılar 2-3günlüğüne,enfeksiyon etkilemişmi diye gözetim altına almışlar,ay ama ben çok kötüyüm akşamdan beri ağlıyorum sebepsiz,benim yaşadığım küvöz günleri aklıma geliyor,55 gün film şeriti gibi gözümün önünden geçip duruyor,bir de aynı hastane aynı bebek yoğun bakımı,oraya gidince tüm kötü anılarım birer birer canlandı sanki,ağlamaktan alamadım kendimi,meğer ne kadar çok canım yanmış,ne kadar derinmiş yaram eve geldim oğluma sarıldım yine ağladım,orda bensiz geçirdiği günlere çok kötüyüm hala,inşallah kardeşimin bebişi çok kalmaz biran önce annesine kavuşur,dua ediyorum hep bizim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye
canım üzme kendini hemen toparlanırlar inşallah kardeşininki erken doğum değil dimi? inşallah en kısa zamanda yeğenini kucağına alır kardeşini de kucaklarsın canım Allah şifalık versin
biz 10 gündür pütürlü gıdaları yiyebiliyoruz bende çok şaşırdım ilk yuttuğunda ama severek yutuyor dedğin gibi pütür az olursa daha çok yiyor ama yine de ben pütürlü veriyorum alışsın diye
kızlar sonunda geldimama bugün çok yorgunum gece biraz geç geldik, sabah erken kalktım eşim tabi 20 günde evi berbat etmiş onunla uğraşıyorum ,geçmişi okuyamadım çok birikmiş
utkumuz geçmiş olsun kardeşine inşallah çabuk atlatırlar sen de üzülme canım artık çok şükür geçti o zor günlerin bak utku bey abi olmuş
mehmet alp sevmiyor pütürlü verince nasıl alışacak bilmiyorum:18:
5.dişiniz çıkıyor demekya mehmet alp'in dişlerinden daha tık yok
ankaraya sözde nisanda gittim ama havalar hiç ısınmadı pek gezemedik
evet ya şansımızdan nisan tamamen kötü gittiben mayıs sonuna tekrar gitmeyi düşünüyorum
Canım bende eylülde oğlumun doğum gününü kutlayıp işe başlamayı düşünüyorum.Eşim 1 sene daha ayrıl izne diyo (kanun çıktı ya 2 senelik ücretsiz izin için) hesap kitap yapıyoruz söylediği mantıklı aslında bizim burda bakıcı, kreş 600 civarı ve parasını geçtim ben pek istemiyorum güvenemiyorum.2 sene ayrılırsam bi daha işe dönemem alışamam.Kaynanam gelecek inşallah son anda bi yamuk yapmazsa.Birbirimizi pek sevmeyiz de.Ama ortak 2 noktamız var bebiş ve babası
yavaş yavaş arttır pütürü önce damağıyla ezebileceği şekilde pütürler olsun mesela patatesi tam ezme o geveler geveler yutar biraz öğürebiliyor ama hemen panik olmayın yutmaya çabalasın biraz bir de ben su veriyorum kaşığın arkasından öyle öyle alıştı.
naksis hoşgeldiiinnnkızlar sonunda geldimama bugün çok yorgunum gece biraz geç geldik, sabah erken kalktım eşim tabi 20 günde evi berbat etmiş onunla uğraşıyorum ,geçmişi okuyamadım çok birikmiş
utkumuz geçmiş olsun kardeşine inşallah çabuk atlatırlar sen de üzülme canım artık çok şükür geçti o zor günlerin bak utku bey abi olmuş
bilmiyorum canım şimdilik kalkamaya çalışıyor ama kalkamıyor iyice alıştı başka türlü uyumuyor şimdilik böyle iyiyiz..:26::26:öncelikle herkese günaydın dün yazılanları okuyordum da bizim gibi hamak tipi salıncak kullananlar varmış.bu konuda gelecek aylarda ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba.yani kalkar ve dönerse düşeceği için.ben çok korkuyorum ama bizim cimcimenin bırakmaya hiç niyeti yok.yatağı orda duruyor o salıncakta yatıyor ohh.ama ben çok korkuyorum düşecek diye.bir iki kere kaldırdık ama ne çare ki tekrar yaptık.kullananlar ne düşünüyor acaba. şimdiden teşekkürler.
canım gözünüz aydın teyze olmuşsun kardeşine çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumslm kızlar,kardeşimin yanına gitmiştik hastaneye,doğum yaptı ama malesef kardeşim enfeksiyon geçiriyormuş ateşi 39du.bu ateş bebişe de geçmişonun da ateşi 39 muş doğduğunda,şimdi düşmüş bebişinki,ama kardeşim hala 38lerde bebişi küvöze aldılar 2-3günlüğüne,enfeksiyon etkilemişmi diye gözetim altına almışlar,ay ama ben çok kötüyüm akşamdan beri ağlıyorum sebepsiz,benim yaşadığım küvöz günleri aklıma geliyor,55 gün film şeriti gibi gözümün önünden geçip duruyor,bir de aynı hastane aynı bebek yoğun bakımı,oraya gidince tüm kötü anılarım birer birer canlandı sanki,ağlamaktan alamadım kendimi,meğer ne kadar çok canım yanmış,ne kadar derinmiş yaram eve geldim oğluma sarıldım yine ağladım,orda bensiz geçirdiği günlere çok kötüyüm hala,inşallah kardeşimin bebişi çok kalmaz biran önce annesine kavuşur,dua ediyorum hep bizim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye
bizimki altlı üstlü gidior bugün 5. dişimizi gördüm üstten geliyor hemde ben alttan gelir diye bekliyordum
ben de salça koymadan yaparım geçen bende yaptım kaşıkla ezdim verdim yedi çok şükürartık benimki pürtüklü şeyler yiyebiliyorr teyzeleriii
ben bu satırları okurken o muhtemelen doğum yapmıştır ama Allah yardımcısı olsun hemen toparlansın inşallahsenin de gözün aydın canım teyze oldun
naksis hoşgeldiiinnn
bilmiyorum canım şimdilik kalkamaya çalışıyor ama kalkamıyor iyice alıştı başka türlü uyumuyor şimdilik böyle iyiyiz..:26::26:
canım gözünüz aydın teyze olmuşsun kardeşine çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
maaşallah maaşallah salih efe'ciğe dişleri dizmiş bizde hala yok
sağol canım bu arada az önce yürütecimiz geldiiiinternetten aldım chicconun portatif mama sandalyesi ve yürütecini 3 günde geldi bakalım bu akşam ne yapacak içinde çok merak ediyorum şu anda uyuyor zaten fazla kullanmayı düşünmüyorum ama merakımı da yenemiyorum
harpy merhaba canım görüşmeli nasılsın ,mustafa nasıl?
ya sana birşey soracaktım sen yulaf vermeye başladın mı ? mehmet alp yulafla yaptığım şeyleri çok seviyor hergün veriyorum nerdeyse acaba çok veriyorum diye kafam karıştı :44:
o portatif değil bu taşınabilir çanta gibi oluyor Chicco Mr Party Mama Sandalyesi Bebek Maazas , Bebek rnleri ,Bebek Malzemesi, ocuk Koltuu bu siteden bunu aldıkcanım hayırlı olsun binsin yürüsün saldırsın sağa sola sana biraz daha iş çıkarsın portatif mama sandalyesini neden aldınız sizin vardı canım:26:bizde internetten mama sandalyesi aldık CASAUL
kızlar naberöyle bir geçer zamankinin ilk3 bölümünü izledim.. biraz yaprak dökümünü andırıyor.. soner henüz sübyancı benim gözümde.. her an daha çok sinir olabilirim kendisine ama ahmete bittim benim ünide ahmet diye bi erkek arkadaşım vardı o da devrimciydi, ama ne yalan sölim bu daha yakışıklı ve karizmatik ve kaslı ve cool ve ve ve... :98: neyse sonra beni terk etti iyiki de etmiş kocişim dizideki ahmetten bile daha yakışıklı benim
iyiyimcanım napim işte oğlum ve bilgisayar arasında mekik dokuyorum.. bi de örgüye başladım fotosunu çekip koycam bi ara annem ve abim biraz feminen buldular ama benim hoşuma gitti.. mustafa da iyi çok şükür.. et suyuna başladık, alışmaya çalışıyor..
yalafla ilgili, eğer ishal değilse ve herhangi bir alerjik reaksyon yoksa bence telaş etme.. bizimki pek sevmedi bazen kahvaltıda veriyorum burun kıvırıyor..
bu arada önümüzdeki ay 2 tane düğün varve ben abiye hayalleri bile kuramıyorum evde 3-5 tane abiyem var çok severek giyeceğim ama mümkün değil giremem içlerine :85: nereden bakabilirim büyük beden abiye ya da şık bişiler? kocakarı gibi giyinmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?