naksis hoşgeldiiinnn
bilmiyorum canım şimdilik kalkamaya çalışıyor ama kalkamıyor iyice alıştı başka türlü uyumuyor şimdilik böyle iyiyiz..:26::26:
canım gözünüz aydın teyze olmuşsun kardeşine çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
maaşallah maaşallah salih efe'ciğe dişleri dizmiş bizde hala yok
sağol canım bu arada az önce yürütecimiz geldiiiinternetten aldım chicconun portatif mama sandalyesi ve yürütecini 3 günde geldi bakalım bu akşam ne yapacak içinde çok merak ediyorum şu anda uyuyor zaten fazla kullanmayı düşünmüyorum ama merakımı da yenemiyorum
kızlar naberöyle bir geçer zamankinin ilk3 bölümünü izledim.. biraz yaprak dökümünü andırıyor.. soner henüz sübyancı benim gözümde.. her an daha çok sinir olabilirim kendisine ama ahmete bittim benim ünide ahmet diye bi erkek arkadaşım vardı o da devrimciydi, ama ne yalan sölim bu daha yakışıklı ve karizmatik ve kaslı ve cool ve ve ve... :98: neyse sonra beni terk etti iyiki de etmiş kocişim dizideki ahmetten bile daha yakışıklı benim
iyiyimcanım napim işte oğlum ve bilgisayar arasında mekik dokuyorum.. bi de örgüye başladım fotosunu çekip koycam bi ara annem ve abim biraz feminen buldular ama benim hoşuma gitti.. mustafa da iyi çok şükür.. et suyuna başladık, alışmaya çalışıyor..
yalafla ilgili, eğer ishal değilse ve herhangi bir alerjik reaksyon yoksa bence telaş etme.. bizimki pek sevmedi bazen kahvaltıda veriyorum burun kıvırıyor..
bu arada önümüzdeki ay 2 tane düğün varve ben abiye hayalleri bile kuramıyorum evde 3-5 tane abiyem var çok severek giyeceğim ama mümkün değil giremem içlerine :85: nereden bakabilirim büyük beden abiye ya da şık bişiler? kocakarı gibi giyinmek istemiyorum
Meraba kizlar :))
Harpy yulafi nasi veriyosunuz ? Bi kac tarif verebilirmisin ? Bende degisik seyler vermek istiyorum yulafin cok faydali oldugunu duymustum ama denemedim hic
Bu arada bizimde dugun var gorumcemin kiziminkini hallaettikte asil sorun bnde bn ne yapcam valla bilmiyorum sanirim guzel b model bulup diktircem hicde sevmem diktirme seyleri ama bulamazsam oyle yapmayi dusunuyorum adil isik yeni buyuk beden bolumu acmis oraya bakabilirsin abiye tarzlarida var
evet yulafı bende yedirmek istiyorum ama nasıl?ununumu alacaz ezmesinimi kendisinimi.tahılların çok faydalı olduğunu biliyorum.bende normal buğday katıyorum arada çorbasına.
teşekkürler canım.. bakayım adil ışıka.. yulafı ben kahvaltıda ve muhallebi yerine akşam vermeye çalıştım 1-2 kere yemedi.. ama naksisin dediği gibi yemeğine da katabilirsin..Meraba kizlar :))
Harpy yulafi nasi veriyosunuz ? Bi kac tarif verebilirmisin ? Bende degisik seyler vermek istiyorum yulafin cok faydali oldugunu duymustum ama denemedim hic
Bu arada bizimde dugun var gorumcemin kiziminkini hallaettikte asil sorun bnde bn ne yapcam valla bilmiyorum sanirim guzel b model bulup diktircem hicde sevmem diktirme seyleri ama bulamazsam oyle yapmayi dusunuyorum adil isik yeni buyuk beden bolumu acmis oraya bakabilirsin abiye tarzlarida var
evet yulafı bende yedirmek istiyorum ama nasıl?ununumu alacaz ezmesinimi kendisinimi.tahılların çok faydalı olduğunu biliyorum.bende normal buğday katıyorum arada çorbasına.
Eki Görüntüle 182924
arkadaşlar bakın örgüme :) önü neredeyse bitti.. nasıl olmuş? ve arkasını nasıl yapsam fikri olan var mı?
36 haftalık doğum yaptı,bebişin önemli bir sağlık sorunu yok,sadece enfeksiyonu varmış,5 günlük bi antibiyotik tedavisinden sonra taburcu olacakmış inşallah,kardeşim çok kötü,enfeksiyondan sürekli ateşi çıkıp iniyor,sıtma tutuyor,hali yok hiç,hala hastanede o da,inşallah tez zamanda iyileşir ikiside,ama yeğenim çok tatlı ya maaşallahmerhaba kızlar
canım üzme kendini hemen toparlanırlar inşallah kardeşininki erken doğum değil dimi? inşallah en kısa zamanda yeğenini kucağına alır kardeşini de kucaklarsın canım Allah şifalık versin
Eki Görüntüle 182924
arkadaşlar bakın örgüme :) önü neredeyse bitti.. nasıl olmuş? ve arkasını nasıl yapsam fikri olan var mı?
eline sağlık canım,arkasını bence model yapma,düz beyaz ör,ben genelde öyle yaparım,önü modelli,arkası düz,genelde süeterlerin de arkası düz işlenir ya
36 haftalık doğum yaptı,bebişin önemli bir sağlık sorunu yok,sadece enfeksiyonu varmış,5 günlük bi antibiyotik tedavisinden sonra taburcu olacakmış inşallah,kardeşim çok kötü,enfeksiyondan sürekli ateşi çıkıp iniyor,sıtma tutuyor,hali yok hiç,hala hastanede o da,inşallah tez zamanda iyileşir ikiside,ama yeğenim çok tatlı ya maaşallah
eline sağlık canım,arkasını bence model yapma,düz beyaz ör,ben genelde öyle yaparım,önü modelli,arkası düz,genelde süeterlerin de arkası düz işlenir ya
canım tekrar çok geçmiş olsun bende 36 haftalık doğum yaptım korkmayın bişey olmaz rabbim korusun bebişini ve kardeşini
Eki Görüntüle 182924
Eki Görüntüle 182924
çok güzel olmuş güle güle giysin iyi günlerde işallah sırtında eskisinEki Görüntüle 182924
sağol canım hoşbuldum ,baya sohbet etmişsiniz ben yokken geçmişi bir türlü bitiremedim
güle güle kullanın , artık evde nasıl dolanacak kimbilir
ahmeti ben de çok beğeniyorum çok yakışıklı,
canım yok ishal değil hatta her seferinde çok zorlanıyor kakasını yaparken halbuki hep kabız yapmayacak şeyler veriyorum:44:
canım ben yulafı değişik şekillerde veriyorum bazen çok uğraşmak istemiyorsam bir bardak suya iki üç kaşık kadar yulaf koyuyorum 5 dk pişiriyorum daha sonra meyve rendeliyorum birde pekmez koyup blendırdan geçiriyorum . ama mesela bal kabağı, bir kaşık yulaf,bir kaşık irmik ,dört beş tane kuru üzüm,bir bardak kadar su pişiriyorum daha sonra içerisine dövülmüş ceviz ve kayınvalidem kuşburnu reçeli yapmıştı şeker yerine pekmez koymuş bir kaşıkta bunu ekliyorum ve blendırdan geçirip veriyorum mehmet alp bayılıyor buna
36 haftalık doğum yaptı,bebişin önemli bir sağlık sorunu yok,sadece enfeksiyonu varmış,5 günlük bi antibiyotik tedavisinden sonra taburcu olacakmış inşallah,kardeşim çok kötü,enfeksiyondan sürekli ateşi çıkıp iniyor,sıtma tutuyor,hali yok hiç,hala hastanede o da,inşallah tez zamanda iyileşir ikiside,ama yeğenim çok tatlı ya maaşallah
ben de düz düşünüyorum.. ya da belki sarı beyaz çizgili yani kelebekleri olmadan..
harpy eline sağlık çook güzel örgüden anlarımçok beğendimm ben öremiyorum hiç vaktim olmuyo hele bugün benimki bana yapışık halde lavaboya zor gittim
ben aslında hiç anlamam ama nako tv diye bi site var herşeyi uygulamalı anlatıyor çok güzel.. doğumdan önce de badem modeli örmiştüm o da çok güzel oldu ama kısaldı şimdi..
sağol canım ,inşallah yarıyordurçok güzel olmuş güle güle giysin iyi günlerde işallah sırtında eskisin
canım maşallahkuvvet macunu gibi olmuş valla yarısın işallah
teşekkürler kızlar. beğendiğinize sevindim.. annem öyle kız şeyi gibi olmuş diyince moralim bozuldu biraz..
ben de düz düşünüyorum.. ya da belki sarı beyaz çizgili yani kelebekleri olmadan..
ben aslında hiç anlamam ama nako tv diye bi site var herşeyi uygulamalı anlatıyor çok güzel.. doğumdan önce de badem modeli örmiştüm o da çok güzel oldu ama kısaldı şimdi..
ben örgüden anlamam ama güzel bi model arkasınıda düz yaparsan baya hoş olur bence
neden bugün kimse yok
slm canım ben geldimnasılsın görüşmeyeli,hoşgeldin bu arada,ben de yoğunum bu günlerde,fazla takılamıyorum
sağol canım hoşbuldum,ben de geçmişi okuyordum,hayırdır ne yoğunluğu bakalım?
kardeşim doğum yaptı 36 haftalık,yüksek ateş nedeniyle,enfeksiyon geçiriyormuş,bebişe de enfeksiyon geçmiş,küvöze aldılar bebeği,kardeşim de hastanede hala 3 gündür,hastane ev arası mekik dokuyorum,utkuya da kv bakıyordu,o da bugün gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?