2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Meraba kizlar :))
Harpy yulafi nasi veriyosunuz ? Bi kac tarif verebilirmisin ? Bende degisik seyler vermek istiyorum yulafin cok faydali oldugunu duymustum ama denemedim hic
Bu arada bizimde dugun var gorumcemin kiziminkini hallaettikte asil sorun bnde bn ne yapcam valla bilmiyorum sanirim guzel b model bulup diktircem hicde sevmem diktirme seyleri ama bulamazsam oyle yapmayi dusunuyorum adil isik yeni buyuk beden bolumu acmis oraya bakabilirsin abiye tarzlarida var

evet yulafı bende yedirmek istiyorum ama nasıl?ununumu alacaz ezmesinimi kendisinimi.tahılların çok faydalı olduğunu biliyorum.bende normal buğday katıyorum arada çorbasına.

sağol canım hoşbuldum ,baya sohbet etmişsiniz ben yokken geçmişi bir türlü bitiremedim

güle güle kullanın , artık evde nasıl dolanacak kimbilir

ahmeti ben de çok beğeniyorum çok yakışıklı ,
canım yok ishal değil hatta her seferinde çok zorlanıyor kakasını yaparken halbuki hep kabız yapmayacak şeyler veriyorum:44:

canım ben yulafı değişik şekillerde veriyorum bazen çok uğraşmak istemiyorsam bir bardak suya iki üç kaşık kadar yulaf koyuyorum 5 dk pişiriyorum daha sonra meyve rendeliyorum birde pekmez koyup blendırdan geçiriyorum . ama mesela bal kabağı, bir kaşık yulaf,bir kaşık irmik ,dört beş tane kuru üzüm,bir bardak kadar su pişiriyorum daha sonra içerisine dövülmüş ceviz ve kayınvalidem kuşburnu reçeli yapmıştı şeker yerine pekmez koymuş bir kaşıkta bunu ekliyorum ve blendırdan geçirip veriyorum mehmet alp bayılıyor buna

evet yulafı bende yedirmek istiyorum ama nasıl?ununumu alacaz ezmesinimi kendisinimi.tahılların çok faydalı olduğunu biliyorum.bende normal buğday katıyorum arada çorbasına.

canım ben ununu bulamadım ve ezmesini aldım pişirdikten sonra blendırdan geçiriyorum

arkadaşlar bakın örgüme :) önü neredeyse bitti.. nasıl olmuş? ve arkasını nasıl yapsam fikri olan var mı?

teşekkürler canım.. bakayım adil ışıka.. yulafı ben kahvaltıda ve muhallebi yerine akşam vermeye çalıştım 1-2 kere yemedi.. ama naksisin dediği gibi yemeğine da katabilirsin..

ben hippin yulaf ununu aldım.

Eki Görüntüle 182924
arkadaşlar bakın örgüme :) önü neredeyse bitti.. nasıl olmuş? ve arkasını nasıl yapsam fikri olan var mı?
çok güzel olmuş güle güle giysin iyi günlerde işallah sırtında eskisin

canım maşallah kuvvet macunu gibi olmuş valla yarısın işallah

teşekkürler kızlar. beğendiğinize sevindim.. annem öyle kız şeyi gibi olmuş diyince moralim bozuldu biraz..

çok güzel olmuş güle güle giysin iyi günlerde işallah sırtında eskisin

canım maşallah kuvvet macunu gibi olmuş valla yarısın işallah
sağol canım ,inşallah yarıyordur

sağol canım hoşbuldum,ben de geçmişi okuyordum,hayırdır ne yoğunluğu bakalım?

kardeşim doğum yaptı 36 haftalık,yüksek ateş nedeniyle,enfeksiyon geçiriyormuş,bebişe de enfeksiyon geçmiş,küvöze aldılar bebeği,kardeşim de hastanede hala 3 gündür,hastane ev arası mekik dokuyorum,utkuya da kv bakıyordu,o da bugün gitti

geçmiş olsun canım biran evvel toparlanırlar inşallah

inşallah canım,sen neler yaptın tatil nasıldı,ev temizliğini bitirdin mi?bu arada migrosta 23 nisan dolayısıyla tüm oyuncaklarda,çocuk kitaplarında %50 indirim var,yarın da geçerli indirim.ben utkuya bikaç oyuncakla eğitsel kitaplar aldım çok hoş,gitme imkanın varsa mutlaka uğra derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…