2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

kesinlikle çok haklısın rabbim şifa versin zor durumda olan şifa bekleyen herkese
iyi geceler

inşallah canım.. benim oğlum gibi emmeyi çok seven sağlıklı mutlu bir kız bebek versin sana allah...

amin canım isteyen herkese versin inşallah, evet emmeyi çok sevsin gerçekten oğlum sevmiyor çok zorluyor beni

merhaba kızlar demir damlasını nasıl veriyorsunuz bebişlere? ya o kadar ıgrenc bır tat yok bebegim aldıgı anda cıkarıyor ve alırsa da o gun hıc bır sey yedıremıyorum midesi almıyor.bıseylerle karıssa bıle bılıyor tadını yemek ıstemıyor

kızlar ben de yatıyorum yavaştan herkese iyi geceler tatlı rüyalar.. yarın görüşünceye dek esen kalın

canım ben uyanır uyanmaz daha yatakdayken veriyorum.. ama daha yeni başladık belki 1 hafta sonra bu da işe yaramaz.. ayrıca yatarak verince çıkartamıyor.. ama o gün boyunca hiç birşey yememesine bişi diyemicem.. belki rahatsız ediyordur doktorunla bir konuş istersen.. belki değişikbir damla verir..

oğlum ilk verdiğim zaman sevmiyor ama çıkarmıyorda ve bikaç saat sonra sanki biraz daha iştahlı oluyor bikaç gün vermedim pek birşey yemek istemedi bugün sabah verdi ilerleyen saatlerde dikkat ettim daha istekli yedi

yine benim yatmamı beklediniz gelmek için değil mi? neyse bol bol yazışın baride yarın okuyayım siz yokken.. iyi geceler

slm kızlar,ben geldim yine siz gidiypsunuz

ortalama 4 saat bekletiyorum ben

seninki de pek alemmiş.. ben deyürüme arkadaşı almayı düşünüyorum 9 aylık olunca seninki resmen o niyetle kullanmış

Eki Görüntüle 162890
ben bunun adını ilk arabam olarak biliyordum,ben de almayı düşünüyorum

canım yoğurdu nasıl mayalıyosunuz tarifini verir misin ? ayy cok bılgısızım bu konularda ılk bebegım ve bazen ne yapacagımı sasırıyorum :)

Cwnim bende yni oreniyorum sora sora her gun yni biseyler ogreniyoruz bugun yaptim ben 1 litre gunluk sut Aoc nin parmagin yanmayacak dereceye kadar isit ocakta cok sicak olursa eksi olurmus ben cam kaba koydum isittiktan sonra 2 tatli kasigi yogurdu kasede sutle biraz incelt ve bir kere karistir sonrada sardim 5 saat kadar durdu sonra da agzini acip buzdolabina kaldirdim sabaha hazir olur iste bu kadar insallah yardimci olmusumdur

evet canım ben de oyle işte sora sora bişeyler öğrenmeye calısıyorum.1 litre gunluk sut Aoc derken ne demek ıstedın anlayamadım.suan buludugumuz yerde gunluk süt olarak market sütleri ve köy sütleri var.hangisinden yapmalıyım?

geçmiş olsun canım.. çok şükür bişi çıkmamış neden götürdünüz göz doktoruna? gözünce bişi mi vardı kuzucuğun? yoksa kontrol mu?:44:

saol canım kayma var gibi dedi saglık ocagındaki dr bide 6 ayda yapılıyo ya o yüzden

günaydın kızlar bugün geç kaldım dedim ama yine ilk ben geldim dükkanın anahtarı tek bende var herhalde

arkadaşlar az önce oğlumu yatırdığım yerin yarım metre gerisinde yarım metre sağında buldum.. sanırım geri geri ya da çaprazlamasına emekliyor :44: ya da evde biri var oğlumun yerini değiştiriyor :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…