kesinlikle hayata adapte olmak hiç de kolay değil yine allah binlerce şükür doğuştan organ yetmezliği olanlar var kucucukken amelıyat olanlar allahım onların yardımcısı olsun hayat başlı başına mücadele işte..neyse kızlar ben yatıyorum ..fırsat buldukça artık sizlerleyim...okulda da yarın gırerım ..kendınıze ve meleklerınıze ıyı bakın
inşallah canım.. benim oğlum gibi emmeyi çok sevensağlıklı mutlu bir kız bebek versin sana allah...
merhaba kızlar demir damlasını nasıl veriyorsunuz bebişlere? ya o kadar ıgrenc bır tat yok bebegim aldıgı anda cıkarıyor ve alırsa da o gun hıc bır sey yedıremıyorum midesi almıyor.bıseylerle karıssa bıle bılıyor tadını yemek ıstemıyor
merhaba kızlar demir damlasını nasıl veriyorsunuz bebişlere? ya o kadar ıgrenc bır tat yok bebegim aldıgı anda cıkarıyor ve alırsa da o gun hıc bır sey yedıremıyorum midesi almıyor.bıseylerle karıssa bıle bılıyor tadını yemek ıstemıyor
yine benim yatmamı beklediniz gelmek için değil mi?neyse bol bol yazışın baride yarın okuyayım siz yokken.. iyi geceler
ben de 2 günlük yaptım.. annem hergün taze yap dedi ama ben yine de 2 günlük yaptım.. bu arada yoğurdu kaç saat sarıp bekletiyorsunuz? ben 8 saat yaptım biraz ekşi oldu..
nice mutlu yıllara canım.. mutlu huzurlu sağlıklı bebişlerinizle inşallah..
bize de doktor ver demedi henüz et suyuna :44: ben etverir diye düşünmüştüm ama vermedi..
dört dişli canavar desene ısırır sizi yakında
tapır ne yaw :44: tuperware mi?
ben bunun adını ilk arabam olarak biliyordum,ben de almayı düşünüyorumseninki de pek alemmiş.. ben deyürüme arkadaşı almayı düşünüyorum 9 aylık olunca seninki resmen o niyetle kullanmış
Eki Görüntüle 162890
Sağolun kızlar
Görümcem yoğurdu taptaze saklamak için tapır kap kullanıyormuş, ben de deneyeceğim bir tane alıp.
bi de hangi demir damlasını kullanıyosunuz ismi ne ???? damla mı şurup mu??:44:
canım bende nisan 15 evime dönüyorum ama mayıs sonu tekrar ankaraya gideceğim şöyle uygun bi zaman ayarlayabilsek güzel olur
Cwnim bende yni oreniyorum sora sora her gun yni biseyler ogreniyoruz bugun yaptim ben 1 litre gunluk sut Aoc nin parmagin yanmayacak dereceye kadar isit ocakta cok sicak olursa eksi olurmus ben cam kaba koydum isittiktan sonra 2 tatli kasigi yogurdu kasede sutle biraz incelt ve bir kere karistir sonrada sardim 5 saat kadar durdu sonra da agzini acip buzdolabina kaldirdim sabaha hazir olur iste bu kadar insallah yardimci olmusumdur
geçmiş olsun canım.. çok şükür bişi çıkmamış neden götürdünüz göz doktoruna? gözünce bişi mi vardı kuzucuğun? yoksa kontrol mu?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?