günaydın kızlar bugün geç kaldım dedim ama yine ilk ben geldimdükkanın anahtarı tek bende var herhalde
arkadaşlar az önce oğlumu yatırdığım yerin yarım metre gerisinde yarım metre sağında buldum.. sanırım geri geri ya da çaprazlamasına emekliyor :44: ya da evde biri var oğlumun yerini değiştiriyor :18:
evet canım ben de oyle işte sora sora bişeyler öğrenmeye calısıyorum.1 litre gunluk sut Aoc derken ne demek ıstedın anlayamadım.suan buludugumuz yerde gunluk süt olarak market sütleri ve köy sütleri var.hangisinden yapmalıyım?
günaydın kızlar bugün geç kaldım dedim ama yine ilk ben geldimdükkanın anahtarı tek bende var herhalde
arkadaşlar az önce oğlumu yatırdığım yerin yarım metre gerisinde yarım metre sağında buldum.. sanırım geri geri ya da çaprazlamasına emekliyor :44: ya da evde biri var oğlumun yerini değiştiriyor :18:
benim danam çok şükür iyileşti iyiyiz artık sizin danalar nasıl bakalım benimki sürünmeye başladı yan yan gidiyo bi sağa bi sola sizinkilerde varmı gelişme salı doktora getirdim maşallah kilosu 10 kg olmuş boyuda 74 cm doktor normal yaşıtlarına göre önde gidiyor dedi
Ankarali eylul anneleri beni unutmayin lutfenn bende ankaraliyim valla kuserim :))
canım benim sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil senin doğum tarihi kaçtı canım
canim yni gordum mesajini brda ataturk orman cifliginin gunluk sutleri var yani uzun omurlulerden olmicak istedigin bi marka gunluk sut alabilirsin
benim danam çok şükür iyileşti iyiyiz artık sizin danalar nasıl bakalım benimki sürünmeye başladı yan yan gidiyo bi sağa bi sola sizinkilerde varmı gelişme salı doktora getirdim maşallah kilosu 10 kg olmuş boyuda 74 cm doktor normal yaşıtlarına göre önde gidiyor dedi
maşallah oğluşuna 6. Ay doldugunda bız de 9kg 74 cm dik..şimdi ne olduk bılmıyorum ama artık taşımaya zorlanıyorum keratayı
kızlar bebişlerinizin maşallahı varinşallah biz de bu ay doğru düzgün kilo alırız da persentilimize geri döneriz diye umuyorum..
sultan hoş geldin canım özlettin kendini merak ettik seni.. bebişinin iyi olduğuna sevindim.. tekrar geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?