2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

günaydın kızlar bugün geç kaldım dedim ama yine ilk ben geldim dükkanın anahtarı tek bende var herhalde

gunaydın evet benimki de öle istediği bir seye ulaşabılıyor resmen emeklemıyor ama surunuyo...

Canim yni gordum mesajini brda ataturk orman cifliginin gunluk sutleri var yani uzun omurlulerden olmicak istedigin bi marka gunluk sut alabilirsin

harpy'cim, tuana'cım ,ayerser,meltem878,macide,zeynepberen canlarım çok teşekkür ediyorum darısı size inş.daha nice 11 yıllar görürüz

Son düzenleme:
herkese günaydın güzel anneler ve tatlı danalar yeni bir sayfaya geçmişiz hayırdır kızlar

benim danam çok şükür iyileşti iyiyiz artık sizin danalar nasıl bakalım benimki sürünmeye başladı yan yan gidiyo bi sağa bi sola sizinkilerde varmı gelişme salı doktora getirdim maşallah kilosu 10 kg olmuş boyuda 74 cm doktor normal yaşıtlarına göre önde gidiyor dedi

günaydın kızlar bugün geç kaldım dedim ama yine ilk ben geldim dükkanın anahtarı tek bende var herhalde

maşallah canım oğluna bazen bende yan tarafa kaydığını görüyorum ama nasıl gidiyor hiç göremedim ben mutfaktan bir geliyorum mehmet alp i farklı konumda buluyorum acaba dönerek mi geldi diye düşünüyorum pek emekleyecek gibi durmuyorda tembel

sevindim canım hastalığı atlattığınıza ,sultan bizim bebeklerin gelişimi çok yakındı birbirine ama oğlum bu ay sanırım sizi yakalayamadı henüz gitmedik ama kontrole 10 kg değil sanki maşallah oğluna

canım benim sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil senin doğum tarihi kaçtı canım

canim yni gordum mesajini brda ataturk orman cifliginin gunluk sutleri var yani uzun omurlulerden olmicak istedigin bi marka gunluk sut alabilirsin

ben gunluk sut bulamıyorum malesef köyden açık inek sütü alıyorum..dr um kullanabılırsın demıstı..

MAŞALLAH OĞLUŞUNA 6. AY DOLDUGUNDA BIZ DE 9KG 74 CM DİK..ŞİMDİ NE OLDUK BILMIYORUM AMA ARTIK TAŞIMAYA ZORLANIYORUM KERATAYI

kızlar bebişlerinizin maşallahı var inşallah biz de bu ay doğru düzgün kilo alırız da persentilimize geri döneriz diye umuyorum..

sultan hoş geldin canım özlettin kendini merak ettik seni.. bebişinin iyi olduğuna sevindim.. tekrar geçmiş olsun..

geldim canım yetiştim yeni sayfamıza saol hayatım

kızlar nasılsınız bebişlerle mi uğraşıyorsunuz? benim bebiş acayip baloncuk yapıyor bugün resmen evi su bascak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…