2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

ya kızlar benimkinn gelişimi öndenmi ğidiyor neee anlamadm.benimkinin tek kolunu tutut-yorum ayakta duruyor.,iki kolunu tutuncada adım atıyor.4 dişi çıktı.yürüteçle bütün evi ğeziyor.seslenince geliyor.yan yan bir gelişi var yengeç ğibi.haaa birde anne baba diyor ama manasız ca söylüyorrr.neysee kızlar çatlayın ayollllll

kızlar nereye ğittiniz aaaaaaaaaaa çok ayıppp ama kimse iyi akşamalr bile demedi.vallahi alındım ayollll....

sayfalar havada uçuşmuş gene
iyi işte önceden sinir oluyordum neye bakıyor saatlerce d,ye artık hiç bakamıyor
benimkinin umrunda bile deil ben bu duruma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bak şimdi:26:

benimki halinden çok memnun somurtan veya çok konuşan sürekli bişeyler anlatan elif gitti yerine bilgisayarın başında pişmiş kelle gibi 32 diş sırıtan hiç ses çıkarmayan bir elif geldi Adam daha ne istesin Allah aşkına:86::86:

maşallah canım çatlamak ne demek.. bilakis sevindim.. benim oğlum daha basmıyor bile

maaşallah afiyet olsun yaraşın.........yenitopiğimiz güzel olmuş bugün misafirim vardı giremedim yarında ben gezmeye gitcem oğluşumla
oohh gezin bakalım ana oğul
kızlar yoğurdu hergün mü yapmak gerekiyor mesela oğlumun biberonlarına yapsam iki tane birini birgün diğerini de ertesi gün versem taze olmuş olmaz mı acaba:44:
ben de 2 güne 1 hazırlıyorum canım bişeycik olmaz yoğurt beklerse en kötü ihtimal ekşiyor zaten
Kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz:123::123::123::123: 11.yılımızı kutlayacağız:127::127::127::127: sizinle paylaşmak istedim
darısı başımızaaa
merhaba kızlar yeni evimiz hayırlı olsunn
benim kız hiçbişe yemiyo bugünlerde 4 kaşık yoğurt dışında sadece emerek beslendik bugün kendimi kötü hissediyorum böyle olunca ((
ben de geçen senin gibi oldum en sonunda bıraktım öğünü hazırlıyorum yediği kadar veriyorum yemezse de zorlamıyorum çünkü karşılıklı stres olduk
naksis ankara gelinc ğörüşelim ben mamkta oturuyorum.

gözün aydın canım biz daha 2 diş olduk
bensiz buluşmayın. annemler de cebeci de oturuyorlar nisan 15den sonra gelmeyi düşünüyorum inşallah:92:

ee kızlar sizneler yedirdiniz bebişlerinize?

yürüteçe bende bindiriyorum karınca gibi kıpır kıpır gidiyo çok hoşuma gidiyo ama öne değil geri geri gidiyo benimki
şimdide netten salıncak bakıyorum mama sandalyesi yerine onu almayı düşünüyorum karar veremedim ama daha

hmm biz neler yedikk sabah portakal öğlen brokoli çorbası ve su , akşam üstü bol yoğurt yoğurda bayılıyor akşam iirmikli gece muhallebisii ama bu söylediklerim öyle kaseler dolusu değil yarım küçük kase yani 1 çay fincanı kadar falan fazlasını yemiyor. siz ne kadar veriyorsunuz???

Nasıl yazılıyor bilmiyorum okunduğu gibi yazdım. Hani varya vakumlu kplar ğlastik görünümlü onlar işte.

keşke kasenin yarısını yese naapçam ben bu çocukla inşallah zamanla düzelir
canım bu arada portakal vermedemişti doktor.. dokunmasın...

Nasıl yazılıyor bilmiyorum okunduğu gibi yazdım. Hani varya vakumlu kplar ğlastik görünümlü onlar işte.

tekrarhoşgeldin canım.. öğleden sonra çok konuşamadık.. nasıl geçiyor günlerin istanbulda havada şansına çok güzel gezmişsindir

1 çay fincanı demişim 1 kahve fincanı diyecektim yoo portakal bişey yapmadıı bayadır veriyorumm

Ben veriyorum seviyor birşey olmadı da çok şükür. Ama birkaç gündür düzensiz besleniyor gibi. Hergün meyve yemiyor. Yoğurt yemeyeli de bir ay oldu sayılır :44:

harpy ben yoğurdu 5 saat bekletiyorum canım tatlımsı oluyo sılaya anca böyle yedirebiliyorum ekşi olunca yemiyo buarada kendimizede yoğurdu evde yapıyorum pek hamaratım bugünlerde rica etsem senin peynir tarifini alabilirmiyim

1 çay fincanı demişim 1 kahve fincanı diyecektim yoo portakal bişey yapmadıı bayadır veriyorumm

ben üzülmiyim diye demiyorsun değil mi benimki de genellikle okadar yiyor.. ben bide yeni taktik buldum.. mesela bi yicek veriyorum 3-5 kaşık sonra yemiyor.. o zaman yoğurt ya da peynir veriyorum.. biraz daha yedirebiliyorum öylece.. ya da sadece yoğurt veriyorum doyana kadar..

tekrarhoşgeldin canım.. öğleden sonra çok konuşamadık.. nasıl geçiyor günlerin istanbulda havada şansına çok güzel gezmişsindir

Güzel geçiyor, arabamızı getirdik. Bİnip binip geziyoruz. Şuanda Üsküdarda abimdeyiz. Abim eve geldi bizimki uyuyor göremedi daha doğrudürüst. Her uyanır gibi yapışında koşuyolr uyandı da seveceğim diye.

Ben veriyorum seviyor birşey olmadı da çok şükür. Ama birkaç gündür düzensiz besleniyor gibi. Hergün meyve yemiyor. Yoğurt yemeyeli de bir ay oldu sayılır :44:

canım yoğurdu yediremiyorsan bisküvili dene bir de eğer yerse birsüre öylever sonra gittikçe bisküviyi azaltırsın sade yemeye başlar.. sonuçta çok önemli bişi yoğurt alışsa güzel olur..

çok basit canım. bebeğin için yapacaksan bizim doktor verme dedi söyliyim.. pastorize olmuyormuş pastorize sütten yapılmış olsa bile..
tarif: 1lt sütü kaynatıyorsun altını kapatıp 15 dk bekliyorsun.. 1 limon sıkıp. soğuyana kadar bekliyorsun.. soğuyunca tülbentte sıkıp süzüyorsun. elle tutulacak kıvamda olması gerek.. lor peyniri hibi oluyor benim çok hoşuma gitti ama eşim yutamadı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…