Sağolun kızlar
Görümcem yoğurdu taptaze saklamak için tapır kap kullanıyormuş, ben de deneyeceğim bir tane alıp.
ayy canım ben geldim
iyi işte önceden sinir oluyordum neye bakıyor saatlerce d,yeya benimki çok komik nette bakmam gereken şeylere bakamıyorum senin yüzünden diyor ,dün sabah erken kalkmış biraz bakıp gitmiş ,ben diyorum saat erken bu adam erkenden niye gitti işemeğer adam salonda internete bakıyormuş
benimkinin umrunda bile deil ben bu duruma sevinsem miüzülsem mi bilemedim bak şimdi:26:
ya kızlar benimkinn gelişimi öndenmi ğidiyor neee anlamadm.benimkinin tek kolunu tutut-yorum ayakta duruyor.,iki kolunu tutuncada adım atıyor.4 dişi çıktı.yürüteçle bütün evi ğeziyor.seslenince geliyor.yan yan bir gelişi var yengeç ğibi.haaa birde anne baba diyor ama manasız ca söylüyorrr.neysee kızlar çatlayın ayollllll
oohh gezin bakalım ana oğulmaaşallah afiyet olsun yaraşın.........yenitopiğimiz güzel olmuş bugün misafirim vardı giremedim yarında ben gezmeye gitcem oğluşumla
ben de 2 güne 1 hazırlıyorum canım bişeycik olmaz yoğurt beklerse en kötü ihtimal ekşiyor zatenkızlar yoğurdu hergün mü yapmak gerekiyor mesela oğlumun biberonlarına yapsam iki tane birini birgün diğerini de ertesi gün versem taze olmuş olmaz mı acaba:44:
Kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz:123::123::123::123: 11.yılımızı kutlayacağız:127::127::127::127: sizinle paylaşmak istedim
ben de geçen senin gibi oldum en sonunda bıraktım öğünü hazırlıyorum yediği kadar veriyorum yemezse de zorlamıyorum çünkü karşılıklı stres oldukmerhaba kızlar yeni evimiz hayırlı olsunn
benim kız hiçbişe yemiyo bugünlerde 4 kaşık yoğurt dışında sadece emerek beslendik bugün kendimi kötü hissediyorum böyle olunca((
merhaba canım öncelikle yeni sayfamız hayırlı olsun.ben 2 aydır kullanıyorum oğluma seslenince arkamdan bir gelişi var ğörmelisiniz.mutfağı yatakodasını arayı heryeri geziyor çokda iyi oldu.ben doktora sordum zararı yok dedi.henüm ben anaokulu öğretmeniyim.okulda öğrendiğim kadar zararıda yok.
kızlar sizinle bu ğüzel haberi paylaşmak istedim oğlumun 3.ve 4. dişleride patladı üst damaktan.biraz erken ama olsun çok şeker 4 dişi oldu.
naksis ankara gelinc ğörüşelim ben mamkta oturuyorum.
Nasıl yazılıyor bilmiyorum okunduğu gibi yazdım. Hani varya vakumlu kplar ğlastik görünümlü onlar işte.ben de 2 günlük yaptım.. annem hergün taze yap dedi ama ben yine de 2 günlük yaptım.. bu arada yoğurdu kaç saat sarıp bekletiyorsunuz? ben 8 saat yaptım biraz ekşi oldu..
nice mutlu yıllara canım.. mutlu huzurlu sağlıklı bebişlerinizle inşallah..
bize de doktor ver demedi henüz et suyuna :44: ben etverir diye düşünmüştüm ama vermedi..
dört dişli canavar desene ısırır sizi yakında
tapır ne yaw :44: tuperware mi?
hmm biz neler yedikk sabah portakal öğlen brokoli çorbası ve su , akşam üstü bol yoğurt yoğurda bayılıyor akşam iirmikli gece muhallebisii ama bu söylediklerim öyle kaseler dolusu değil yarım küçük kase yani 1 çay fincanı kadar falan fazlasını yemiyor. siz ne kadar veriyorsunuz???
Nasıl yazılıyor bilmiyorum okunduğu gibi yazdım. Hani varya vakumlu kplar ğlastik görünümlü onlar işte.
keşke kasenin yarısını yesenaapçam ben bu çocukla inşallah zamanla düzelir
canım bu arada portakal vermedemişti doktor..dokunmasın...
keşke kasenin yarısını yesenaapçam ben bu çocukla inşallah zamanla düzelir
canım bu arada portakal vermedemişti doktor..dokunmasın...
1 çay fincanı demişim 1 kahve fincanı diyecektimyoo portakal bişey yapmadıı bayadır veriyorumm
tekrarhoşgeldin canım.. öğleden sonra çok konuşamadık.. nasıl geçiyor günlerin istanbulda havada şansına çok güzel gezmişsindir
Ben veriyorum seviyor birşey olmadı da çok şükür. Ama birkaç gündür düzensiz besleniyor gibi. Hergün meyve yemiyor. Yoğurt yemeyeli de bir ay oldu sayılır :44:
harpy ben yoğurdu 5 saat bekletiyorum canım tatlımsı oluyo sılaya anca böyle yedirebiliyorum ekşi olunca yemiyo buarada kendimizede yoğurdu evde yapıyorum pek hamaratım bugünlerde rica etsem senin peynir tarifini alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?