kızlar nasılsınız bebişlerle mi uğraşıyorsunuz? benim bebiş acayip baloncuk yapıyor bugünresmen evi su bascak gibi
kızlar nasılsınız bebişlerle mi uğraşıyorsunuz? benim bebiş acayip baloncuk yapıyor bugünresmen evi su bascak gibi
canım ben mehmet alp'i uyutuyorum emecekte inşallah,bugün çenesi bir susmadı pek bir sinirli nedense ,demek senin evide su basacak olsun mustafayla yüzersiniz annesi
oof bızım kı de öle..dişler yapıyor zannedersem ..ust yetıstıremıyorum..bıktım resmen çamasır ve utudenkızlar nasılsınız bebişlerle mi uğraşıyorsunuz? benim bebiş acayip baloncuk yapıyor bugünresmen evi su bascak gibi
Valla bende bereni salliyorum cok zor uyutuyoum ya bu aralar cok sinirli anlamadim niye gerci bde sinirliyim b aralar gecen bagirdim sonrada oturdum agladim cocugn psikolojisini bozuyorum galiba(
Valla bende bereni salliyorum cok zor uyutuyoum ya bu aralar cok sinirli anlamadim niye gerci bde sinirliyim b aralar gecen bagirdim sonrada oturdum agladim cocugn psikolojisini bozuyorum galiba(
oof bızım kı de öle..dişler yapıyor zannedersem ..ust yetıstıremıyorum..bıktım resmen çamasır ve utuden
insan bazen dayanamıyor..çileden çıkıyo..bence bebeklerin en sıkıntılı evresi bu zamanlar gaz sancısını saymazsak..oğlumda aglamaklı hep uyurken bırde uyanırken hep aglayarak uyanıyor..uykuda da bağırıyo bu son moda mart kedısı gıbı...bana uyku yok ...gölerımın altları mosmor oldu...
senin enerjin beren'e geçiyor olabilir ,sinirlenmemeye çalış bende bazen mehmet alp'e sinirlenip bağırıyorum o da şaşkın şaşkın bakıyor ama artık anlıyorlar tabi bazen ben sinirlenince ağlıyor sonra üzülüyorum tabi hemen birşey yok deyip öpüyorum (aslında çevremde görüpte en sinir olduğum davranışlardan biridir ,kızıp sonra da öpmek anne olunca farklı oluyormuş demekki)
darısı bizim başımıza..bi çıksa da kurtulsam dıcem ama daha onca diş var sırada peki nasıl anlıyorsun ılk cıktıgını ..bellı oluyor mu bayamrb kızlar.yeni topiğimiz hayırlı olsun.bende bekliodum kim açacak diye yoksa ben açacaktım.
Buarada benim kızımda 3 gündür çok huysuz.uyuyor 10 dk sonra tekrar uyanıyor hemde feryat figan ağlayarak.alt dişleri çıktı 1 ay önce.şimdi sıra üstlerde galiba.
evet ya anne olunca anliyomus insan bende hep kizardim bagiran annelere bi cok yanlis dedigim seyi ben yapiyorum simdi bu cocuklar insana hersyi yaptirabiliyor
ayni ben ya cok mutsuz bu ara uykuda bagiriyo geceleri gunduzleri uyumak istemiyor sinirli artik geceleri yanimda yatiriyorum 10 dkk ya bi agliyor zaten kocacim koltuk sevdalisiydi simdi hic kaldirmiyoruz macla yatip macla kalkiyor
Naksis senin oglunda pek tatli bayildim facedeki fotolarina pek bi sportiff :)) benim kizimda bu aralar hic emmek istemiyor canim sikiliyor onun icin birakcak diye korkuyorum
evet dişinin çıktığını anlamak kolay oluyor.zaetn emzirirken bile farkedersin .tam çıkmadan bir hafta önce falan ordaki sertliği farkedebiliyordum emzirirken
kızlar kızıma daha hiç muhallebi yapmadım.evde mama yok.şekerle yapılan tarifler var ama hani şeker kullanmıycaktık.kafam karıştı .varmı muhallebi tarifleriniz yada doktorlarınızın önerisi
Bebe Bisküvimizin Malzemeleri
■10 yemek kaşığı tepeleme un
■100 gram oda sıcaklığında tereyağı
■1 çay bardağı üzüm pekmezi
■1 yumurta
■1 tutam vanilya tozu
Bebe Bisküvi Tarifi
Bütün malzemeyi karıştırarak pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. (tadı az gelirse pekmez ilave edebilirsiniz) Bir merdane ile serçe parmağınız kalınlığında açın. Çok ince olmamalı, pişince çok sert olur. Bir çay bardağı yada kurabiye kalıpları ile kesin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 15 dakika pembeleşene kadar pişirin. Çok pişirirseniz bisküviler soğuyunca çok sert olur.
Bebe Bisküvimiz hazır. Afiyet olsun.
KIZLAR BUNU DENIYECEGİM BAKAKIM NASIL OLCAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?